Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende 9 u bir yerde aldım işte 3 evde 2 içmeye çalışıyorum bakalım bu çay nasıl etki yaratcak

la la la la la la ,,,la la la la la ,
yarın sonda birinci mi olcaz baştan birinci mi olcaz pişt takım dökülün bakayım ...huhuuuu kise yok muuu

selam kızlar nasılsınız? ay ben çok heyecanlıyım yarın ilk kez katılıyorum ya yarışmaya sabah 7de evden çıkmadan kilomu yazıcam kalkınca tartılıpp bugün de sadece öğlen yemekli bir gün oldu bakalım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum domates salatalık takılıcam muhtemelen çay falan çünkü çok yorgunum yemek bile hazırlayamıcam =)

bakalım sabaha neler olcak görüşürüz arkadaşlar

çayımı içiyorum şimdi gel sana da ısmarlayayım

Geldim kuzum geldim

la la la la la la ,,,la la la la la ,
yarın sonda birinci mi olcaz baştan birinci mi olcaz pişt takım dökülün bakayım ...huhuuuu kise yok muuu

Ben varım canım ben bu hafta kaçamk yaptım Ondan ne kadar veririm bilemiyorum :26: bence ortalarda birşey oluruz

Selam canım İyiyiz sen nasılsın inş. çok kilo vermişsindir Ben pek kilo verdiğimi düşünmüyorum bari siz verin

çıkmazmı canım 20 . haftada tansiyon çıktı 32 haftalık doğum yaptım 1 300 gr doğdu 1 ay küvezde kaldı allah gün verince yaşadı çok şükür..
156 ile doğum yaptım

senin bebeişler neden öldü doğdu lar mı yoksa gebeykenmi kaybettin allah sabır vrsin canım inşallah en kısa zamanda kalırsın gebe bende 100 e inmeden yapmıycam bidaha

sn iste ben çekerim bacım

ay canım bneimm çok üzüldüm rabbim kısa zamanda sevindirsin kuzum

hadi bakalım inşalalh vermişsindir canımcım

Kızlar hazır çaylardan açılmışken konu sorayım ben hiçbir bitki çayı kullanmıyorum kokusu bile midemi bulandırıyor benim. Acaba sizin önerdiğiniz beğendiğiniz kilo vermeye yaralı birtane varmı :26:

merhabalar bu takıma davet edildim bende atladım hemen :)) gidişat nasıl,plan program nasıl bana anlatır mısınız arkadaşlar
hoşgeldın bool kilo vermeler..

herkese günaydın bende yeni katıldım

sende hoşgeldinnn..

kalori hesabına güvenme fena yanıltabilir seni..

Çok geçmiş olsun canım. Masa başı çalışınca da kilo almamak elde değil İnş. hep birlikte vereceğiz kilolarımızı Hedef kilon kaç canım, yarışma için belirtmem gerekiyoru

selamlar, kusuruma bakmayın lütfen bu hafta hiç gelemedim iş okul seminer derken , 80kg ile başladım hedef kilom 62. bu hafta hiç bir şey yapamadım nerdeyse,
bakalım yarın ne çıkar kilolar, bu sıcakta ben eridim yağlarım erimedi yaaaa nedir çektiğimiz bunlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…