çayımı içiyorum şimdi gel sana da ısmarlayayım
la la la la la la ,,,la la la la la ,
yarın sonda birinci mi olcaz baştan birinci mi olcaz pişt takım dökülün bakayım ...huhuuuu kise yok muuu
selam kızlar nasılsınız? ay ben çok heyecanlıyım yarın ilk kez katılıyorum ya yarışmaya sabah 7de evden çıkmadan kilomu yazıcam kalkınca tartılıpp bugün de sadece öğlen yemekli bir gün oldu bakalım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum domates salatalık takılıcam muhtemelen çay falan çünkü çok yorgunum yemek bile hazırlayamıcam =)
bakalım sabaha neler olcak görüşürüz arkadaşlar
malesef yok bebem 11 senede 3 melek yolladımcennete 2 oglna bir kız malesef yaşayan bebegim yokonun için kilo vermeye başladım inan evladım çok durduruyo yememi allahım işşallah 70 düşerimde hayallerime kavuşurum doktorum 75 düş benden sana izin dedi bugün kanal türkte çıkıcak benim yakışıklı doktor istersen seyret allahım sizlerinkine ömür versin işşallah 150 kiloylamı hamile kaldın tansiyon vs çıkmadımı birde kaçla dogurdun nasıl normalmı sezeryanmı:44::44::44:
günaydın kardeş takımhepinize güzel bir gün diliyorum bugün yürüyüş yapmıcemde ev işleri dip köşe anamı aglatıcek hani diyorum benimle aglamak isteyen varsa gelsin
Günaydın kızlar kahvalim
tost 5-6 Kiraz domats bir yumurta beyazı büyük bardak soğuk süt
Saçmı bolbol cekin kizlar ben diyet yapamıyorum saatinde yemiyorum kahvaltı dısında menüm olmuyor öle pasta börek çörek vss yemiyorum abur cubur yiyoum :) ama cogunla ac kalıyorum çok su iciyorum yesilcay icmeye başladım belki bu sayede kilo almıyorum ama veremiyorum da(
takdiri ilahi canım ya elimden inan hiç bir şey gelmiyo malesefbende dünyanın şeyi çıktı işşallah bundan sonraki bbekelrim beni bırakıp gitmez gene gözlerim davul gibi olmaz sütlerim boşa gitmez işşallah insana ne koyuyor biliryormusun bebegini hissediyodun diyosun ben benim emanet 20 haftaya kadar taşıyosun eziyetini çekiyosun tekmelerini hissdiyosun karnın kocaman oluyo hastaneye bebeginle giriyosun ve kollarım boş çıkıyosun insana o koyuyor yoksa başakası degil
eymencigin annesi gripti sonra benim sıpaya geçti onu öptügümdendmidir nedir bende grip olmuşumyisinler onu halası allahım uuzun ömür versin işşallah yavruma
selam kızlar nasılsınız? ay ben çok heyecanlıyım yarın ilk kez katılıyorum ya yarışmaya sabah 7de evden çıkmadan kilomu yazıcam kalkınca tartılıpp bugün de sadece öğlen yemekli bir gün oldu bakalım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum domates salatalık takılıcam muhtemelen çay falan çünkü çok yorgunum yemek bile hazırlayamıcam =)
bakalım sabaha neler olcak görüşürüz arkadaşlar
la la la la la la ,,,la la la la la ,
yarın sonda birinci mi olcaz baştan birinci mi olcaz pişt takım dökülün bakayım ...huhuuuu kise yok muuu
bende 9 u bir yerde aldım işte 3 evde 2 içmeye çalışıyorum bakalım bu çay nasıl etki yaratcak
bende 5i bi yerde içiyodum 9 u nbi yerdede mi varmış
ben şimdi eve gidiyorum gidince sadece nesfit yemeyi düşünüyorum
herkese iyi akşamlar....
hoşgeldın bool kilo vermeler..merhabalar bu takıma davet edildim bende atladım hemen :)) gidişat nasıl,plan program nasıl bana anlatır mısınız arkadaşlar
herkese günaydın bende yeni katıldım
Dün listemi yaptım 2 saatte bir yicem artık günlük 1500-1700 arası kalori tutuyo yaklaşık.Masabaşı çalışıyorum ve sadece öğle yemeği için oda 20 dk masamdan ayrılıyorum ama akşama eve yürüyerek gidyorum
şimdi kahvaltımı yaptım 2 çavdar ekmeği 5 zeytin 1 krem peynir şekersiz çay
Şimdi moda olan çay bu öyleki bizim burdaki aktar poşet poşet hazırlamış daha ne alcağını demeden poşeti uzatıyoooo
hadi bakalım inşalalh vermişsindir canımcım
Çok geçmiş olsun canım. Masa başı çalışınca da kilo almamak elde değilİnş. hep birlikte vereceğiz kilolarımızı Hedef kilon kaç canım, yarışma için belirtmem gerekiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?