- 5 Aralık 2010
- 778
- 21
- 98
ya bazıları yanlış veriyormuş onu doğru mu acaba ben çok düşündüm de burdaki aktarda yokkk =( internette de 45 tl sen kaça aldım ki 9unu
hoşgeldın bool kilo vermeler..
sende hoşgeldinnn..
kalori hesabına güvenme fena yanıltabilir seni..
sizler neye göre listeyi hazırladınız:44:
Canım sizin bir haftalık deneme süreniz olduğu için bu hafta değil haftaya dahil edileceksiniz listeye
merhaba kızlar yeni olduğum için tam bilmiyorum ama herhalde bugün bildirim günü ama haftaya dahil olacağım listeye.
bilgilerimi yazayım öncelikle
Boy : 168
Kilo 69
Hedef kilo :60
11 aylık bi kızım var 65 le hamile kalmıştım 83 le doğuma gitmiştim.buna da çok şükür 11 ayda bu kadar verebildim.ama özel hiç bir efor harcamadım.sadece akşam yemeklerime dikkat ettim sabahları ekmeğimi yedim bi daha ekmek yemedim.akşamları 6 dan sonra yemedim.bol su içtim 69 a kadar gelebildim.şimdi mümkünse biraz daha dikkat edip spor da yapmak istiyorum yaa inşallah veririm bu kiloları
Mesajlarınızı okudum kızlar ama alıntı yapıp cevaplayamadım, kusura bakmayın. Bugün yoğun bir gün oldu, 1 saat önce geldim eveAma çoook çoook mutlu olduğum bir durumu paylaşmadan geçemeyeceğim Uzun zamandır aşırı kilolu olduğum için hiç bir yerde bedenime göre kıyafet bulamıyordum. En son 60 beden giyiyordum, düşünün artık Bugün LCW gittim, öyle rastgele geziyordum, arkadaşı bekliyordum. Neyse kapriler, şortlar, pantolonlar... bakıyorum öyle, nasılsa olmaz diye çünkü büyük beden dedikleri en on 54 Ya bir deneyeyim dedim, olur mu acaba diye. İnanamadım 54 beden odu hatta bazılarında 52 bile oldu. Ya nasıl sevindim bilemezsiniz. Bu ay masraf yapmamamız lazım diye günlerce konuşmuştuk eşimle, bir de 15inde maaş alıyoruz. Bizim için resmen ay sonunun son günü. Dayanamadım şort, kapri, pantolon aldım 1er tane. Ama beni görmeliydiniz. Kucağım kıyafet dolu, deli gibi deneyip duruyorum Hatta ben ki bu sıcakta beke desen, gez desen gezmem o mağazayı... 8 kilo verdim, bu haldeyim, daha da versem kesin kafayı yerim Zayıflayalım kızlar, ne kaçamak ne uyuşukluk... Boşuna yaşamışım onca zamanı obez obez... Bu hafta bomba gibi geleceğim, korkun benden, çok gaza geldim çünkü
Bu arada gece yola çıkacağım 3.30da, yarın yokum. Hepinize iyi akşamlar. Uğramadan geçmeyin
Herkese günaydııııın
hala 60 kiloyum yani
neyse moral bozmak yok devam
***7. TAKIM 261. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)
Saliss (101/100,0/1/%1)
Pasam3405 (85/85/0/%0)
senarist (112.9/ izinli
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0)
xeyrocan (77.7/ izinli
Angiera (81.2/81.2/0/%0
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.22
onay alabilir miyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?