Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oo takım ölmüşte ağlayanı yok.
neyse 1 dilim dondurma ve 1 kase çorba yedim. biraz erken oldu ve ekmek salata yemedim ama olsun. hem dondurmayı telafi ettim hemde öğünlerin yerlerini değiştirebileceğimi diyetisyen söylemişti.

60gram vanilyalı dondurma ile 1 bardak yoğurt eş değerdi yanlış hatırlamıyorsam benim diyet listemde. Şimdi iş yerindeyim bakamıyorum. Hatta diyetisyen yazın dondurma ile değiştirebilirsin ama az yemeye dikkat et demişti. O yüzden senin de normal.

Takım haftasonu sessiz oluyor, pazartesi gelir herkes Bir de zubus'la ECZ.imiş de gelsin bak eski haline döner Ne güzel de olur, gelseler çabucak...

Ben de paylaşayım öğünlerimi:

sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay (şekersiz)
Yeşillik

öğlen
1 kase yoğurt (1bardak kadar)
3-4 kaşık hindi sote (iş yeri yemeği, yağını, suyunu iyice süzdüm)
3-4 kaşık makarna (sade)
Yeşillik (maydanoz, roka...)

1 meyveli soda (hava çok sıcak)

daha yemedim ama akşam zyt. bamya, pirinç pilavı, cacık varmış onları yerim 3-4 kaşık yiyorum yemeklerden, üzerine de 1 kahve içerim (akşam kahvesine bayılıyorum)

Bugün sabah tartıldım, cuma 137'ydim, 136,8 olmuşum. Bu hafta 1 kilo versem çok süper olacak

merhaba
bu gruba katkıda bulunabileceğim düşüncesi ile girmek istiyorum. 35 yaşındayım ve şu anda 119 kiloyum.hem de destek bulabileceğim hem de destek olabileceğim arkadaşlar için buraya geldim. çalıştığım için gün içinde düzenli beslenemiyorum. ama öğün arası sağlıklı atıştırmalıklar yapma peşindeyim. yemek tarifleri ile oynamayı çok seviyorum. değişik lezzetler denemeyi, diyeti bir anlamsız azaptan çıkarıp sağlıklı beslenmeye dönüştürmeye çalışıyorum. umarım hepimiz yol alabiliriz bu konuda. sevgiler

kaptanım valla maşallah iyi azimlisin ben ilkindi ve akşam yemeklerini sapıttım. çok yoruldum yapmış olmak için makarna yaptım. 2 tabak yedim. nedense hala açım akşam gezmeye gidicez. inş. ikramlık şeyler beni cezbetmez. uf bana uff

hoşgeldin takıma hafif tarifler paylaşman dileğiyle. hatta bir istekte bulunayım. kepekli unum var. nasıl değerlendireyim???

merhaba,
kepekli unla aklıma ilk gelen krep yapmak oldu. belki ekmek de yapabilirsin ama mayalı yiyeceklerden olabildiğince kaçınmak lazım.kepekli krep de hemen sertleşebilir. fazla yaparsan streç film ile veya kapaklı bir kapta saklamanı öneririm. teflon tavada peçete ile hafif yağlayarak pişirebilirsin. daha sonra içine domates, biber ve beyaz peynir (hatta yeşillik) ile güzel bir dürüm yapabilirsin.

günaydın kızlarrrr. akşam misafirliğe gideceğimizi söylemiştim. malesef. yarım dilim piza ile 1 dilim kek yedim. yerkende çekindim ama istedi vücudum. dün bide turşu ve suyunu içmişti davul gibiyim şimdi. cumaya ne görücez merak içindeyim. bugün sabah 87.4 gördüm hadi hayırlısı.

evet haklısın ama ben nedense hiç beceremem krebi. anamın kızı değilim malesefki. yinede deniycem

bugün akşam gelemeyebilirim. kayseriden görümcelerim gelicek eşim kayseriye göreve başlamaya gidecek. bakalım ne olucak hayırlısı olsun inş.

Hoş geldin canım Seninle forumun başka bir sayfasında tanışmıştık. Şans bu ya aylar sonra takımlara dahil olmak istemişsin. Çok sevindim bizim takıma gelmene, umarım birlikte bol paylaşımlarla zayıflarız Biraz kurallardan bahsedeyim. Takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı... Her cuma kilomuzu bildiriyoruz. Yüzde olarak en çok zayıflayan kişi ve takım dereceye giriyor. Anlayacağın hem bireysel, hem de takım olarak yarışıyoruz. Hergün yediğimiz öğünü paylaşıyoruz. Birbirimize yorumlar yapıyoruz...vb Mesaj olabildiğince çok yazmanı isteriz, ne kadar destek fazla olursa, kilolar da o kadar çabuk gider Detayları zaten öğrenirsin canım zamanla

bugün akşam gelemeyebilirim. kayseriden görümcelerim gelicek eşim kayseriye göreve başlamaya gidecek. bakalım ne olucak hayırlısı olsun inş.

Canım çok dikkat edemiyorum aslında ben de zaman zaman kaçamak yapıyorum Ama her hafta 1 kilo vermek istiyorum inş. olur da İkram oldu mu insan dayanamıyor, bazen de kıramıyor. Ama sen de turşuyu ve turşu suyu ekleyince iyice abartmış olmuşsun Çoook tuzlu sakın turşuya hayır

hoşgeldin canım

herkeseeee günaydıııın
herkesin aksine pazartesiyi çok seviyorum yeni bir hafta yeni bir başlangıç

bu hafta işi çok sıkı tutmam lazım

kahvaltım

yarım kk peynir
5 zeytin
yarım domates
yarım salatalık yarım biber
yarım simit:26:

Günaydın kızlar nasılsınız Ben bu sabah tartıldım 65,65'tim Bu hafta 64'ü görücem çok azmettim

Hadi bakalım bu haftaya daha sıkı başlayalım Ben de her hafta 1er kilo veriyordum ne güzel

Sorma ama bu hafta yine diyete döndüm şükür 65'ide gördüm tekrardan bu hafta 64'ü görücem reglim ama galiba vericem yinede

oo takım ölmüşte ağlayanı yok.

Haftasonu olduğu için herkes gezmelerde

Hoşgeldin canım aramıza inş. sende istediğin kiloya ulaşarak mezun olursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…