beni beklediniz bende geldiiim. hoşbulduk şimdiden.
dünki menümün devamını yazıyorum.
öğlen: 2 kase tavuk çorbası (normal koşullarda 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe denk gelir ama hem çok az yağ kullandım hemde su oranı az tavuk oranı çok olduğu için 2 kase çorba tükettim)
2 dilim ekmek(aslında 1 dilim yeterliydi)
salata
ilkindi için ara yapmadım ama soğuk 1 çay bardağı fanta içtim
akşam 2kk paynir, 3-4zeytin, domates, salatalık, 2 dilim ekmek(öğlen fazla yediğim ekmeği akşam düştüm. normalde 3 dilim ekmek hakkım vardı)
20.30 gibi 1 ince dilim dondurma(kesme dondurma), 1 küçük salkım üzüm. (gece öğününü fazla kaçırmış oldum ama dondurmayı süt yerine sayarsanız çokta abest kaçmıyor.)
1.5 litreden fazla su içtiğime inanıyorum.
diyetisyen gün içinde çörek otlu çay, tarçınlı çay önerdi bugün gün içinde denemeyi düşünüyorum. yorumları eklerim.
oo takım ölmüşte ağlayanı yok.
neyse 1 dilim dondurma ve 1 kase çorba yedim. biraz erken oldu ve ekmek salata yemedim ama olsun. hem dondurmayı telafi ettim hemde öğünlerin yerlerini değiştirebileceğimi diyetisyen söylemişti.
merhaba
bu gruba katkıda bulunabileceğim düşüncesi ile girmek istiyorum. 35 yaşındayım ve şu anda 119 kiloyum.hem de destek bulabileceğim hem de destek olabileceğim arkadaşlar için buraya geldim. çalıştığım için gün içinde düzenli beslenemiyorum. ama öğün arası sağlıklı atıştırmalıklar yapma peşindeyim. yemek tarifleri ile oynamayı çok seviyorum. değişik lezzetler denemeyi, diyeti bir anlamsız azaptan çıkarıp sağlıklı beslenmeye dönüştürmeye çalışıyorum. umarım hepimiz yol alabiliriz bu konuda. sevgiler
merhaba,
kepekli unla aklıma ilk gelen krep yapmak oldu. belki ekmek de yapabilirsin ama mayalı yiyeceklerden olabildiğince kaçınmak lazım.kepekli krep de hemen sertleşebilir. fazla yaparsan streç film ile veya kapaklı bir kapta saklamanı öneririm. teflon tavada peçete ile hafif yağlayarak pişirebilirsin. daha sonra içine domates, biber ve beyaz peynir (hatta yeşillik) ile güzel bir dürüm yapabilirsin.
merhaba
bu gruba katkıda bulunabileceğim düşüncesi ile girmek istiyorum. 35 yaşındayım ve şu anda 119 kiloyum.hem de destek bulabileceğim hem de destek olabileceğim arkadaşlar için buraya geldim. çalıştığım için gün içinde düzenli beslenemiyorum. ama öğün arası sağlıklı atıştırmalıklar yapma peşindeyim. yemek tarifleri ile oynamayı çok seviyorum. değişik lezzetler denemeyi, diyeti bir anlamsız azaptan çıkarıp sağlıklı beslenmeye dönüştürmeye çalışıyorum. umarım hepimiz yol alabiliriz bu konuda. sevgiler
kaptanım valla maşallah iyi azimlisin ben ilkindi ve akşam yemeklerini sapıttım. çok yoruldum yapmış olmak için makarna yaptım. 2 tabak yedim. nedense hala açım akşam gezmeye gidicez. inş. ikramlık şeyler beni cezbetmez. uf bana uff
günaydın kızlarrrr. akşam misafirliğe gideceğimizi söylemiştim. malesef. yarım dilim piza ile 1 dilim kek yedim. yerkende çekindim ama istedi vücudum. dün bide turşu ve suyunu içmişti davul gibiyim şimdi. cumaya ne görücez merak içindeyim. bugün sabah 87.4 gördüm hadi hayırlısı.
bugün akşam gelemeyebilirim. kayseriden görümcelerim gelicek eşim kayseriye göreve başlamaya gidecek. bakalım ne olucak hayırlısı olsun inş.
merhaba
Günaydın kızlar nasılsınızBen bu sabah tartıldım 65,65'tim Bu hafta 64'ü görücem çok azmettim
günaydıın canım
bende bu haftaya çok azimli başladım ya hayırlısı
Hadi bakalım bu haftaya daha sıkı başlayalımBen de her hafta 1er kilo veriyordum ne güzel
oo takım ölmüşte ağlayanı yok.
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?