Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar, yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım ama inanın çok yoğunum yeni türk ticaret kanunu çıktı maaş günü patron yok ;offf haftanın ilk günü, bu hfta benim son 9 gün yokum işleri bu hafta bitirmem lazım. zor bi hafta beni bekliyor. yst38 geldin mi.öyleyse hoşgeldin. belki senin azmin sayesinde ilk sıralarda olur takımın başarısı. sonuncu olmuşuz çok üzüldüm. cumartei tartıldım kilo kaybı olmamış benden. sabahta gözleme aldı arkadaşlar görünce dayanamadım bende yedim bi tane . takımın dengesini bozucam böyle giderse. bide bi şişim bi şişim sormayın hamileyim sanki ellerim ayaklarım karnım desen keza oda aynı. ramazana kadar istediğim kiloda olurum sanıyordum ama bu gidişle ben bu derfeceyi bi daha ki bahara görücem yaz bitti ne yapcam ben ya

ÖĞLE YEMEĞİM

2YK BEZELYE VE PİLAV
CACIK
MANTAR ÇORBA

saat 11 de bitki çayı içtim ayrıca

kızlar ara öğün yapmıcaktım ama acıktım akşam çok yememek için galeta yiyeceğim

desteğine teşekkürler. bugün itibarıyla 118,8 kilo olarak başlıyorum diyete. hadi hayırlısı. sabah kahvaltısında bir dilim ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir ve yarım bağ kadar üzerine limon sıkılmış maydanoz yedim. bir bardak da şekersiz çay içtim. bu aralar sabahları aç karnına yasemin çayı içiyorum bir bardak. vücudumda ödem sorunu var. bu nedenle dikkat ediyorum az tuzlu yemeye. umarım bu yolda başarılı oluruz. sevgiler

ben bu hafta ne güzel 1 kilo vermiştim ama sonuncu olmuşuz:2::2::2::2::2::2:

kızlar bugünlerde uykuya doymuyorum noluyor yav

canım sen nasıl oldun iyileştin mi bari. ilaçlardan yapıyordur uyku hali.

kızlar öğlen:
1 kepçe makarna
1 adet köfte
yoğurtlu semizotu

ara öğün:
bi kase k flakes

2,5 lt suda içildi şu saat itibariyle

fazla giremiyorum bu aralar kusuruma bakmayın lütfen.tam giriyorum yazacam hemen araya bişey giriyor sinir oluyorum. neyse fırsta buldukça görüşürz

Günaydın kızlar nasılsınız Ben bu sabah tartıldım 65,65'tim Bu hafta 64'ü görücem çok azmettim

günaydıın canım

bende bu haftaya çok azimli başladım ya hayırlısı

Bu hafta bomba gibiyiz gerçekten, hadi bakalım ben de çok dikkat ediyorum. Bu sefer kaçamak maçamak yok. Kaç kaç nereye kadar Yediğimiz şeyin tadını 2 dk'da unutuyoruz, ah bu nefis yok mu, çok fena ya

slm kızlar nasılsınız bana ilaçlar iyi geldi çok şükür turp gibi oldum

İyi bari iyileşmişsin çok sevindim, geçmiş olsun, dikkat et kendine

İş yoğunluğu deme canım ya, ne zaman yeni yasa, yönetmelik vb. çıksa mahvoluyoruz Kolay gelsin, bir an evvel bitsin işlerin Bu arada sonuncu olmadık 11 takım var 9. olduk, kötünün iyisi Kaçamaklara dikkat et canım

Veririz canım merak etme, el birliğiyle hallederiz Biraz kurallardan bahsedeyim:

TAKIM KURALLARI
1.Her cuma takımda bulunan herkes kilosunu bildirmek zorundadır. Kilo bildirimi yapamayacak olanlar, gerekçesi ile birlikte (baskül arızalı, nete giremeyeceğim vb.) cuma gününden önce bildirmelidir. 2 hafta üst üste kilo bildirmeyen kişi diskalifiye olur. Diskalifiye olan yarışmacı bir daha hiçbir takımda yarışamaz. Cuma bildirimde bulunamayacak olan perşembe günü de bildirebilir.
2.Her pazar topic'te bulunan mesajlar sayılır. 2 hafta üst üste mesaj sayısı 15'in altında kalan üye takımdan çıkartılır.
3.Takım üyeleri her gün menülerini paylaşmak zorundadır. Bu konuda herhangi bir yaptırım söz konusu değildir. Menüsünü paylaşmayan kişi geri bildirim alamayacağı için zaten zararlı çıkacaktır.
4.Takım üyeleri hergün yaptığı sporu paylaşmak zorundadır. Bu konuda tüm yetki (ceza / ödül) Buseryem'e aittir.
5.Uzun süre topic'e uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.

ben bu hafta ne güzel 1 kilo vermiştim ama sonuncu olmuşuz:2::2::2::2::2::2:

Sonuncu olduğumuz nerden çıktı, herkes sonuncuyuz yazmış Dokuzuncuyuz canım 11 takım var yani en azından sonuncu değiliz

Kızlar bugün sabah tartıldım, çok çoooooook mutlu oldum Pazartesi olmasına rağmen cumadan bu yana 1 kilo vermişim, 136 olmuşum Hadi bakalım bu hafta gerçekten derece filan yapalım, hep sonlara yakın oluyoruz

Akşam uğrayan olmamış sayfaya Bu hafta bakalım nasıl olacak, takımda sayfaya çok az uğrayan arkadaşlar var. Haftaya istatistik çıkaracağım, üst üste mesaj sayımında 15in altında kalanlar, habersiz kilo bildirmeyenler, habersiz sayfaya uğramayanlar... Takımlara girmek isteyen çok kişi var arkadaşlar. Unutmayın takımın sınırı 12 kişi ve siz aktif bir şekilde zayıflamak için mücadele etmeyecekseniz, 1 kişinin hakkını da yemiş oluyorsunuz. Elbette işleriniz vardır, uğrayamayabilirsiniz; net yoktur, pc bozuktur, iş değiştirmişsinizdir...vb. Zaten o zaman izinli yazıyoruz. Ama hiç bir şey söylemeden gelmeyenler de oluyor. Bakalım bu hafta sonuçlar nasıl olacak...

25 HAZİRAN - 01 TEMMUZ mesaj sayımı
fatos0808 ( 6 / 6 / 8 / 3 / 6 / 0 / 0 ) 29
aydogdugul ( 0 / 1 / 6 / 6 / 11 / 0 / 6 ) 30
Buseryem ( 1 / 2 / 2 / 0 / 1 / 4 / 0 ) 10
ankaran ( 1 / 8 / 3 / 4 / 3 / 0 / 0 ) 19
lavinia17 ( 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 / 0 )
rehnuma14 ( 2 / 2 / 1 / 0 / 4 / 1 / 0 ) 10
duruece ( 3 / 7 / 2 / 5 /4 / 1 / 0 ) 22
Ecz.imis ( izinli )
beyazzambak ( izinli )
yst38 ( izinli )
zubus ( izinli )
eymen_b ( izinli )

kızlar günaydın
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin yarım kk peynir
yarım domates,salatalık,biber
şekersiz çay

senin adına çok sevindim canım ya
darısı başıma bende verdiğimi düşünüyorum ama korktum tartılmaya en iyisi cuma tartılmak

kahvaltıda
yarım domates
yarım salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz

kızlar şimdi kendime günlük yapıyorum word de

ölçülerimide dün aldım en fazla iki güne bir resim tarih kilo ölçü eklicem

veeeeee o mutlu sona ulaştığmda buraya yüklicem...

herkese günaydın. dünde dediğim gibi misafirlerim gelmişti gelemedim. bugün akşamda gelemeyeceğim. eşimi yolculayacağım kimbilir kaç hafta yada ay ayrı kalıcaz. of şimdiden özledim.

akşam eşim seviyor diye hemde yoluk olsun diye kete ve kek yaptım. tabi ucundan azcık aldım kızmayın lütfen eşime ne yedirdim onun tadına baktım.

bugünde 1 dilim ekmek biraz peyniir3 tanede zeytin yedim.
hepsi bu çabuk acıkırım ama ne olcak bakalım. görüşürüz. tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…