o zaman ikimizde bu hafta bomba gibi geliyoruz desene
Hoş geldin canımSeninle forumun başka bir sayfasında tanışmıştık. Şans bu ya aylar sonra takımlara dahil olmak istemişsin. Çok sevindim bizim takıma gelmene, umarım birlikte bol paylaşımlarla zayıflarız Biraz kurallardan bahsedeyim. Takım kaptanıyım, Buseryem de kaptan yardımcısı... Her cuma kilomuzu bildiriyoruz. Yüzde olarak en çok zayıflayan kişi ve takım dereceye giriyor. Anlayacağın hem bireysel, hem de takım olarak yarışıyoruz. Hergün yediğimiz öğünü paylaşıyoruz. Birbirimize yorumlar yapıyoruz...vb Mesaj olabildiğince çok yazmanı isteriz, ne kadar destek fazla olursa, kilolar da o kadar çabuk gider Detayları zaten öğrenirsin canım zamanla
Canım çok dikkat edemiyorum aslında ben de zaman zaman kaçamak yapıyorumAma her hafta 1 kilo vermek istiyorum inş. olur da İkram oldu mu insan dayanamıyor, bazen de kıramıyor. Ama sen de turşuyu ve turşu suyu ekleyince iyice abartmış olmuşsun Çoook tuzlu sakın turşuya hayır
selam kızlar, yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım ama inanın çok yoğunum yeni türk ticaret kanunu çıktı maaş günü patron yok ;offf haftanın ilk günü, bu hfta benim son 9 gün yokum işleri bu hafta bitirmem lazım. zor bi hafta beni bekliyor. yst38 geldin mi.öyleyse hoşgeldin. belki senin azmin sayesinde ilk sıralarda olur takımın başarısı. sonuncu olmuşuz çok üzüldüm. cumartei tartıldım kilo kaybı olmamış benden. sabahta gözleme aldı arkadaşlar görünce dayanamadım bende yedim bi tane . takımın dengesini bozucam böyle giderse. bide bi şişim bi şişim sormayın hamileyim sanki ellerim ayaklarım karnım desen keza oda aynı. ramazana kadar istediğim kiloda olurum sanıyordum ama bu gidişle ben bu derfeceyi bi daha ki bahara görücem yaz bitti ne yapcam ben ya
kızlar bugünlerde uykuya doymuyorum noluyor yav
Günaydın kızlar nasılsınızBen bu sabah tartıldım 65,65'tim Bu hafta 64'ü görücem çok azmettim
günaydıın canım
bende bu haftaya çok azimli başladım ya hayırlısı
slm kızlar nasılsınız bana ilaçlar iyi geldi çok şükür turp gibi oldum
selam kızlar, yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım ama inanın çok yoğunum yeni türk ticaret kanunu çıktı maaş günü patron yok ;offf haftanın ilk günü, bu hfta benim son 9 gün yokum işleri bu hafta bitirmem lazım. zor bi hafta beni bekliyor. yst38 geldin mi.öyleyse hoşgeldin. belki senin azmin sayesinde ilk sıralarda olur takımın başarısı. sonuncu olmuşuz çok üzüldüm. cumartei tartıldım kilo kaybı olmamış benden. sabahta gözleme aldı arkadaşlar görünce dayanamadım bende yedim bi tane . takımın dengesini bozucam böyle giderse. bide bi şişim bi şişim sormayın hamileyim sanki ellerim ayaklarım karnım desen keza oda aynı. ramazana kadar istediğim kiloda olurum sanıyordum ama bu gidişle ben bu derfeceyi bi daha ki bahara görücem yaz bitti ne yapcam ben ya
desteğine teşekkürler. bugün itibarıyla 118,8 kilo olarak başlıyorum diyete. hadi hayırlısı. sabah kahvaltısında bir dilim ekmek, bir kibrit kutusu beyaz peynir ve yarım bağ kadar üzerine limon sıkılmış maydanoz yedim. bir bardak da şekersiz çay içtim. bu aralar sabahları aç karnına yasemin çayı içiyorum bir bardak. vücudumda ödem sorunu var. bu nedenle dikkat ediyorum az tuzlu yemeye. umarım bu yolda başarılı oluruz. sevgiler
ben bu hafta ne güzel 1 kilo vermiştim ama sonuncu olmuşuz:2::2::2::2::2::2:
Kızlar bugün sabah tartıldım, çok çoooooook mutlu oldumPazartesi olmasına rağmen cumadan bu yana 1 kilo vermişim, 136 olmuşum Hadi bakalım bu hafta gerçekten derece filan yapalım, hep sonlara yakın oluyoruz
kızlar günaydın
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin yarım kk peynir
yarım domates,salatalık,biber
şekersiz çay
Kızlar bugün sabah tartıldım, çok çoooooook mutlu oldumPazartesi olmasına rağmen cumadan bu yana 1 kilo vermişim, 136 olmuşum Hadi bakalım bu hafta gerçekten derece filan yapalım, hep sonlara yakın oluyoruz
kahvaltıda
yarım domates
yarım salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?