abla sen müneccimmisin ya aynen öyle 80 diyen olmaz hiç bana aynen kemikliyim 172 boyum . ya benim iç bacaklarım çok var bide kalça löpür löpürSEvılay senın fotografını goremedım?
Yandan cekılmıs bır tane gormustum.
Uzunsun ve kemıklısın.
Yanı nasıl 80 olur dedırtenlerdensın.
abla sen müneccimmisin ya aynen öyle 80 diyen olmaz hiç bana aynen kemikliyim 172 boyum . ya benim iç bacaklarım çok var bide kalça löpür löpür
iyide kemikli olmak bi avantajmı sence bana dezavantaj gibi gelirdi hep. zayıflayınca bile şişman gibi durmazmı insan. kesinlikle yapıcam hemde en yoğunundan kendime bir spor haftası belirliyeceğin ve en az 1000 ckal harcayacağım.çok pis gaza geldim yine :)sınavların bıtsın spor yapacaksın maalesef baska bı yolu yok.
ozellıkle senın gıbı sporu guzel yansıtacak avantajlı-vucutlu bırı ıcın spor kacınılmaz bı guzellık!
düzenledim benim bu 8. mesajım birazdnda menümü paylaşıcam hemndestina_88 (1) su? spor? menu?
degua (11) su+ spor+ menu+
successful (10) su+ spor+ menu+
concept (23) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (22) su+ spor- menu+
az_uz (3) su+ spor+ menu+
tubish13 (11) su+ spor+ menu+
yliss (22) su+ spor+ menu+
fulias (19) su+ spor+ menu+
fatos0808 (8) su? spor? menu?
melikea123 (12) su? spor? menu?
Mahurbeste (9) su+ spor- menu+
lethem (6) su? spor? menu+
Ps: "ayyıldızım" lıstede olması gereken bırı mı bılemedım? tanımıyorum.
hataları affedın ılkkez yapıyorum ve yarım gozlerle:))
olsun canım yinede kg hızlı vermesende sporlarla eminim çok fitsindir, bende uğraşıyorum kendi çapımdaKızz ben de sana yazmıştım şimdii...
nerem güzel kilo vermiş yaa duraklama devrindeyim resmenama sen baya iyi vermişsin tebrik ederimm evet uğramadın bayadır, özledim senii rakibem beni geçmiş acil bi şeyler yapmalıyım
neden kayıt ettiremedin ki bu arada??
hadi bakalım kaç kg oldu o bende ona yetişeyim diye uğraşıyorum , senide gaza getireyim beni yakala rakibem
İzinli canım, evde sorunları vardı kocişiyle, interneti yok şu an giremiyor o da arada uğruyordu girmedi bi süredir..umarm sorunları hallolmuştur
destina_88 (1) su? spor? menu?
Mahurbeste (3) su? spor? menu?
canım dualarımız seninle allah acil şifalar versinYelız..Fulyaaaa ve dıgerlerı..Bırıncı olduk dıye kadeh tokusturup ındırmeyın mıdelerınıze...
Mesela ben az once (aksam ıcın) 1.5kg cıgkofteyı cıkardım buzluktan...
N'apımmm ılk kez buzluga cıgkofte attım.
Gecen gun az yemıstım.. (her zamankı porsıyonumuz 2kg olunca arttı.)
Ben de buzluga koymustum.
Bugun yıyelım artık onu.
Bı de buzluktan ısırgan cıkardım... Yemegını yapamam ama hamur yogurup sacı da actım mı gozleme yaparım dıyorum.
Yarın abıme (Ankara) gıdecegız yolda yerler...(ben degıl tabı!!! A AaAAa)
Dualarınızı ıstesem...
Abım ıle donor kardesım ılık naklı ıcın operasyon gecırecekler pazt gunu.
bende denicem ama yulaf kepegini alınca tabi yeliz bir kere daha tarif isterim o zaman oldumu afiyet olsun süper gözüküyorherkese benden yulaf kepekli pizzaaaaaaaaaaaa:125::125::125::125:
iyi akşamlar diyecem ama yine kimse kalmamış 1. olmuşuz çoooooooooookkkkkkkkkkk sevindim inş hep böyle gider kilolar... emine gerçekten harikasın seni çooookkkk kıskandımgruba ilkk takıldığım zamanlarda kilolarımız birbirine yakındı şimdi 10 kilo verdin şaka bi yana gerçekten seni canı gönülden tebrik ediyorum...
artık grubun kesin üyesiyim değil mi geçmişi pek okuyamadım....
ayrıca kocişle yine kavga ettik bu kez biraz ciddi durumlar oooooooooffffffffffff hem çok seviyorum onu hemde çok sinir oluyorum ona şeytan diyo bi daha yüzüne bile bakma hatta git boşanma dilekçesi ver diyo
bende denicem ama yulaf kepegini alınca tabi yeliz bir kere daha tarif isterim o zaman oldumu afiyet olsun süper gözüküyor
iyi akşamlar diyecem ama yine kimse kalmamış 1. olmuşuz çoooooooooookkkkkkkkkkk sevindim inş hep böyle gider kilolar... emine gerçekten harikasın seni çooookkkk kıskandımgruba ilkk takıldığım zamanlarda kilolarımız birbirine yakındı şimdi 10 kilo verdin şaka bi yana gerçekten seni canı gönülden tebrik ediyorum...
artık grubun kesin üyesiyim değil mi geçmişi pek okuyamadım....
ayrıca kocişle yine kavga ettik bu kez biraz ciddi durumlar oooooooooffffffffffff hem çok seviyorum onu hemde çok sinir oluyorum ona şeytan diyo bi daha yüzüne bile bakma hatta git boşanma dilekçesi ver diyo
olsun canım yinede kg hızlı vermesende sporlarla eminim çok fitsindir, bende uğraşıyorum kendi çapımda
hadi bakalım kaç kg oldu o bende ona yetişeyim diye uğraşıyorum , senide gaza getireyim beni yakala rakibem
yok canım ben listede değilim. ben bu takımdayım ama izinliyim 6 aylık süre verdi kaptanım geri dönme ihtimalim var fakat şimdi değil
Mahurbeste (3) su? spor? menu?
Aman neler diyorsun zeynooo..kesin üyesin artık merak etme ama kocişinle lütfen ani parlamalar yaşamaaboşanma falan ne diyon kız sen kolay mı öyleee
Mahurbeste (3) su+ spor- menu+
lethem (6) su+ spor+ menu+ Lethemcim su-spor paylaşırken başlıkta belirt bak gözden kaçıyordu
Aman neler diyorsun zeynooo..kesin üyesin artık merak etme ama kocişinle lütfen ani parlamalar yaşamaaboşanma falan ne diyon kız sen kolay mı öyleee
Mahurbeste (3) su+ spor- menu+
lethem (6) su+ spor+ menu+ Lethemcim su-spor paylaşırken başlıkta belirt bak gözden kaçıyordu
Eminecim ellerine sağlık, kızlar eminenin listesine ekleme yapmak isteyenler yapsın bu şekilde kayda geçiyorum yoksaa
Yakalamışsın bence ilknuruuu..ben de seni yakalayacaammm
Evet ben yememi hala aşırı kesebilmiş değilim ama spor tam gaz devam..vöcudumu seviyorumözledim seni kızz..istediğinde dönersin canım benim, kendini ne zaman hazır hissedersenn zaten ayrılık değil bu kısa bi tatil
canım dualarımız seninle allah acil şifalar versin
bende denicem ama yulaf kepegini alınca tabi yeliz bir kere daha tarif isterim o zaman oldumu afiyet olsun süper gözüküyor
canım hepimizin bazen sinirle aklına gelir sen moralini yüksek tut kendine iyi bak zamanla herşey düzelir arada uğramaya çalış öpüldün
hepinize güzel hafta sonları bol kaçamaksız ve spor dolu günler sizinle olsun
HİLALcim ben hep son mesajda belirtiyorum. başlığa son yazıp altına su spor mesaj menü hepsini yazzıyorum. Bence kontrol eden arkadaşlar gözden kaçırmasın
mrhb kızlar kimsecikler yok herkes gezmelerde bizde inş çıkabiliriz oğlum uyanırsa bu arada çoktan barıştık kocacıkla seviyooooooorruuuuuuummmmm ben bu deli adamı yaaaaaa....hiç bensiz uyuyabilir mi foruma yazdıktan hemen sonra uyumaya gittim 10 dk sonra geldi özür diledi barıştık sabahta çoookkk güzel bi kahvaltı hazırladı hatta zorla yedirdi onun için sabah birazcık fazla yedim sonrada spora gittim sabahki yediklerimin acısını fazladan 30 dk spor yaparak çıkardım hepinize güzel haftasonları....
merhabalar
annemin doğum günü dolayısıyla kahvaltıya gittik
tabakaları doldurmuşşuzye babam ye
bugun kalori bombosı bi gündü malesef
beni buyrun top ateşine :18:
ama kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık annemle erimişmidir bilmem
bu hafta aldığımın resmidir
yediklerimi yazıyorum
0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)112 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)150 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
2.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)264 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
Alınan Kalori Toplamı983 kcal
böreğin üstüne ezmeyi sürdüm sankı ekmeğe sürer mısali ay bi lezzetli oldu ekmeği hayatımdan çıkardım ya eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdim
su 2 litre içildi
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal akşam yüzmeye gidilecek peşin peşin yazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?