Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SEvılay senın fotografını goremedım?
Yandan cekılmıs bır tane gormustum.
Uzunsun ve kemıklısın.
Yanı nasıl 80 olur dedırtenlerdensın.
abla sen müneccimmisin ya aynen öyle 80 diyen olmaz hiç bana aynen kemikliyim 172 boyum . ya benim iç bacaklarım çok var bide kalça löpür löpür

menu
Sabah-Buyuk kase yogurt+ruseym+nesfıt+karakuruuzum
ogle-yok
Aksam cıgkoftenın gozune vurduk (1kg yedım), kıvırcık maydanoz falan fılan:))

su-2.8lt
spor-100dk kurek

destina_88 (1) su? spor? menu?
degua (11) su+ spor+ menu+
successful (10) su+ spor+ menu+
concept (23) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (22) su+ spor- menu+
az_uz (3) su+ spor+ menu+
tubish13 (11) su+ spor+ menu+
yliss (22) su+ spor+ menu+
fulias (19) su+ spor+ menu+
fatos0808 (8) su? spor? menu?
melikea123 (12) su? spor? menu?
Mahurbeste (3) su? spor? menu?
lethem (6) su? spor? menu+

Ps: "ayyıldızım" lıstede olması gereken bırı mı bılemedım? tanımıyorum.

hataları affedın ılkkez yapıyorum ve yarım gozlerle:))

abla sen müneccimmisin ya aynen öyle 80 diyen olmaz hiç bana aynen kemikliyim 172 boyum . ya benim iç bacaklarım çok var bide kalça löpür löpür

sınavların bıtsın spor yapacaksın maalesef baska bı yolu yok.
ozellıkle senın gıbı sporu guzel yansıtacak avantajlı-vucutlu bırı ıcın spor kacınılmaz bı guzellık!

sınavların bıtsın spor yapacaksın maalesef baska bı yolu yok.
ozellıkle senın gıbı sporu guzel yansıtacak avantajlı-vucutlu bırı ıcın spor kacınılmaz bı guzellık!
iyide kemikli olmak bi avantajmı sence bana dezavantaj gibi gelirdi hep. zayıflayınca bile şişman gibi durmazmı insan. kesinlikle yapıcam hemde en yoğunundan kendime bir spor haftası belirliyeceğin ve en az 1000 ckal harcayacağım.çok pis gaza geldim yine :)

düzenledim benim bu 8. mesajım birazdnda menümü paylaşıcam hemn

sabah bir poaça
tarhana çorbası
patates kızartması
3 bardak şekersiz çay
ketçap bir yemek kaşığı
3 dilimde ekmek
ay bide döner ekmek arası:18::18::18:
su +
spor -
bu işgence pazar günü bitiyor yarın 3 diğer gün 3 sınavım var ve sonra özgürlüüükkk

olsun canım yinede kg hızlı vermesende sporlarla eminim çok fitsindir, bende uğraşıyorum kendi çapımda

İzinli canım, evde sorunları vardı kocişiyle, interneti yok şu an giremiyor o da arada uğruyordu girmedi bi süredir..umarm sorunları hallolmuştur
hadi bakalım kaç kg oldu o bende ona yetişeyim diye uğraşıyorum , senide gaza getireyim beni yakala rakibem

yok canım ben listede değilim. ben bu takımdayım ama izinliyim 6 aylık süre verdi kaptanım geri dönme ihtimalim var fakat şimdi değil

canım dualarımız seninle allah acil şifalar versin

herkese benden yulaf kepekli pizzaaaaaaaaaaaa:125::125::125::125:
bende denicem ama yulaf kepegini alınca tabi yeliz bir kere daha tarif isterim o zaman oldumu afiyet olsun süper gözüküyor

canım hepimizin bazen sinirle aklına gelir sen moralini yüksek tut kendine iyi bak zamanla herşey düzelir arada uğramaya çalış öpüldün

hepinize güzel hafta sonları bol kaçamaksız ve spor dolu günler sizinle olsun

bende denicem ama yulaf kepegini alınca tabi yeliz bir kere daha tarif isterim o zaman oldumu afiyet olsun süper gözüküyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize:)

ışıl ışıl bir cumartesiye uyandık, herkes negatif enerjisini atsın, tüm stresimizden arınıp yeni haftaya da enerjik başlayalım inş.:)

bugün sabah da yulaf kepekli pizza yaptım, bol malzemosssss oldu biraz da acııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı biberi çok acı çıktı ama afiyetle yedim ve tıka basa doydum:) tubishim tarif iste sen yeter ki seve seve veririm canım:) ben yulaf kepeğine bayıldım ya, son derece doyurucu ve nefis oluyor, uzun süre tok kalıyorum ve hamurişi yiyip kilo vermiş olyorum:) yeni tarifler de denicem:) tatlılar da güzel oluyor, kilomu verince bitter damla çikolatalı kurabiyesini bile yaparım:) kilo koruma evresinde. ama şimdilik incirli cevizli de idare eder beni, müthiş iyi gelmişti:)

Aman neler diyorsun zeynooo..kesin üyesin artık merak etme ama kocişinle lütfen ani parlamalar yaşamaa boşanma falan ne diyon kız sen kolay mı öyleee

destina_88 (1) su? spor? menu?
degua (11) su+ spor+ menu+
successful (10) su+ spor+ menu+
concept (23) su+ spor+ menu+
kelebek.hill (22) su+ spor- menu+
az_uz (3) su+ spor+ menu+
tubish13 (11) su+ spor+ menu+
yliss (22) su+ spor+ menu+
fulias (19) su+ spor+ menu+
fatos0808 (8) su? spor? menu?
melikea123 (12) su? spor? menu?
Mahurbeste (3) su+ spor- menu+
lethem (6) su+ spor+ menu+ Lethemcim su-spor paylaşırken başlıkta belirt bak gözden kaçıyordu

Eminecim ellerine sağlık, kızlar eminenin listesine ekleme yapmak isteyenler yapsın bu şekilde kayda geçiyorum yoksaa

yok canım ben listede değilim. ben bu takımdayım ama izinliyim 6 aylık süre verdi kaptanım geri dönme ihtimalim var fakat şimdi değil

Yakalamışsın bence ilknuruuu..ben de seni yakalayacaammm
Evet ben yememi hala aşırı kesebilmiş değilim ama spor tam gaz devam..vöcudumu seviyorum özledim seni kızz..istediğinde dönersin canım benim, kendini ne zaman hazır hissedersenn zaten ayrılık değil bu kısa bi tatil

Herkese günaydın bir deeee...
kahvaltımı yapmadım daha baya uyudum..
kahvaltıdan sonra da dışarlarda olacağım bi süre ama akşam girerimm...

HİLALcim ben hep son mesajda belirtiyorum. başlığa son yazıp altına su spor mesaj menü hepsini yazzıyorum. Bence kontrol eden arkadaşlar gözden kaçırmasın

mrhb kızlar kimsecikler yok herkes gezmelerde bizde inş çıkabiliriz oğlum uyanırsa bu arada çoktan barıştık kocacıkla seviyooooooorruuuuuuummmmm ben bu deli adamı yaaaaaa.... hiç bensiz uyuyabilir mi foruma yazdıktan hemen sonra uyumaya gittim 10 dk sonra geldi özür diledi barıştık sabahta çoookkk güzel bi kahvaltı hazırladı hatta zorla yedirdi onun için sabah birazcık fazla yedim sonrada spora gittim sabahki yediklerimin acısını fazladan 30 dk spor yaparak çıkardım hepinize güzel haftasonları....

sabah::
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
1 kk peynir, 1 yeşil zeytin
yarım domates, bal, 1 ceviz
çay
ara yok

öğle:
1 kase nesfit
2 dilim kepek ekmeği arasına 1 domates peynir
(nesfit beni doyurmuyorr

ara:turk kahvesi

akşam:
fırında etli sebze graten
1 kase çorba
2 kaşık yoğurtlu patlıcan

misafirim var, hazır profiterolden yaptım, 2 tane yerim sanırım.

merhabalar
annemin doğum günü dolayısıyla kahvaltıya gittik
tabakaları doldurmuşşuz ye babam ye
bugun kalori bombosı bi gündü malesef
beni buyrun top ateşine :18:

ama kahvaltıdan sonra yürüyüş yaptık annemle erimişmidir bilmem
bu hafta aldığımın resmidir

yediklerimi yazıyorum

0.50 x 1 Porsiyon (180gr) Menemen (223 kcal)112 kcal
2.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)150 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal)7 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Acılı Ezme (60 kcal)30 kcal
2.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)264 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
0.25 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)25 kcal
0.50 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
Alınan Kalori Toplamı983 kcal

böreğin üstüne ezmeyi sürdüm sankı ekmeğe sürer mısali ay bi lezzetli oldu ekmeği hayatımdan çıkardım ya eskiden olsa ekmeğe sürer sürer yerdim

su 2 litre içildi

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal akşam yüzmeye gidilecek peşin peşin yazım

HİLALcim ben hep son mesajda belirtiyorum. başlığa son yazıp altına su spor mesaj menü hepsini yazzıyorum. Bence kontrol eden arkadaşlar gözden kaçırmasın

Canım sonda yazıyor olabilirsin de sadece su-spor diye belirteceksin zor bi şey değil yani..akşam gözden kaçmış onu dedim sadece, kaçabilir sonuçta sadece başlıklara bakarak aradıysa paylaşılanları

Aaa süpermişşş..çok anlık kabarıyosun sen de o zaman aman öfkeyle kalkıp zararla oturma daaa.. çok sevindim barışmanıza üstelik bi de kahvaltıı ohhh

Maşallahh çok güzel yemişsin gerçektenn ama anneciğin doğum günü olduğu için ve çok nadir kaçamak yaptığın için ben bi şey diyemedim zaten bugün pizza yedim ah ah 2 saat spor yaptım üstüne gittim pizza yedim ama hani şu namet reklamları var ya benimki de o hesappp..: şöyle pastırmaları ağzına atmayacaksan o kadar koşmanın ne anlamı var

Menü:
Sabah:
1,5 yumurtalı-kepekli tost
1 su bard çay
yarım domates

Öğlen-akşam:
1 dilim pizza
1 tane kaşarlı wrap
3-4 dilim patates
1 bardak kola:26:

bunların üstüne tabi 1 limonlu soda
1 elma

Spor: 2 sa (1 sa yüksek tempo yürüyüş-koşu karışık- 1 sa fitness)
Su:2 lt+

Merhaba kizlar nasilsiniz..
ben soylemistim, Ankara'dayim..yarin doner iyice bakarim buralara.
Lethem kusura bakma ya. Oysa ki icerigine baka baka notladim hepsini ama kacmis demek.. gece kisik gozlerle ancak))
hepinizin guzel haftasonu olsun.. bizimki oldukca huzunlu geciyor.
Yine yeni yeniden istiyorum dualarinizi abim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…