inş hilal rabbim zaferinle hayırlı bir yuva kurup anne olmayı nasip etsin inş aminHaklisin insan alisinca sicaga kisa kolluya afalliyor ki eymencim napsin..muayeneniz cok basarili o zamann ne guzel vok sevindm.. harika duygular olduna suphem yok zamani gelince ben de coookkk mutlu oak istiyorum bebisimle ve kocisimle :) bunun icin sadece biraz sabir gerekiyorr..
Yeliz hala izinde![]()
teşekkürler canım benim ayrıca senin kilo çizelgende gözümden kaçmıyor 10 kilo vermişsinsorun yok canım sadece pazartesi karatay formunda kg kontrollerı listeler oluyor da unutuyorum sonra hazırlamayı aksatmak istemediğim için pazartesi hariç diğer günler olsun dedim
hoşgeldin canım
maşşallh ilk anneler günü senin içindaha bi anlamlı güzel geçmiştirr rabbim eymene sağlık sihat versin
tüm gelişmeler normalmış çok sevindim seninde içinrahat etmştir annellik başka tabi biraz yorumlar benim eksik yarım kalıyor ama kussuruma bakma tatlım
1 adet kabak dolması dişimin kabuğuna yetmez![]()
hoşgelmişsin, hoşgelmişsinben de memleketteydim zor gelio şimdi bana da okul; aynı dertten muzdaribizz
.
sende hoş geldin ah ah sorma gitsin bu gün geçmek bilmedi Allahtan sadece 4 ders 6 ders olsa ne yapardım:44: