Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasılda çözülmüş ruh halim O çözüm yapan yüreği severim ben

Kilo verdimmi bilmiyorum da, yazlık bir kotum vardı her giydiğimde koca bir göbüşüm olduğunu belli eden( ba ba bak ben göbüşlü değilim de kot öyle gösteriyor sanki) bu mevsim her giyişimde daha bi rahat daha göbüşsüz giyiyorum, giydikçe daha bir dikkat ediyorum ydiklerime, dikkat ettikçe buralara daha sık uğrayasım geliyor, uğradıkça daha rahat giyiyorum kotu
Döngüye bak tam tuzaklık
cevabım Puskuut...

Bu cevaba bayıldım ben

oyy naptınız ya 1 saatte 3 sayfa ilerlemişsiniz heheh

Kelebeeem sen artık alt yapı hazırlıklıklarını yapmaya başla babana. hemen tanışmaya geldiler diye evlenecek değilsin zaten.
Ben söz kesildikten 3 sene sonra evlendim yaaaaaaaa ehehe

Eminos su konusunda bi düzenleme yapalım ozaman.

Püsküüt sanada teşekkür ederim suya tat vermek belki içme şevkimi arttırır.Aslında suyu sevmemek gibi bir durumum yok sadece midem almıyor. Sıvı bişey tüketirken hiç canım istemiyor bu sebeple öyle kola soda ve bu tarz içeceklerle aram yoktur. Ben suyumun içine bir dal adaçayı atıcam ya çok değişik olabilir adaçayının kokusunu tadını çok severim. Şişemin içine bi tane atiyim

Ve şimdi gidip çerkez tavuğu kaç kaloriymiş ona bakmam gerek

hey heyyyyt Zeynep..
Zorlanmak mı..
Nasıl tabır edılır bılmem kı..
Acı cekıyorum resmen:))
Zorlanmıyorum ama acı cekıyorum.
ıskence degıl ama..sanırım tam anlatamam ama acı cekmek karsılıyor.

tatlım benim normalde kan şekerim düşük ondan kötü oldum.sende ilk önce kan şekerini ölçtür ki problem yaşamayasın

bebişkolarım epilasyon aletim bozuldu bana bi fikir verin yenisini alıcam netten. o kadar çok çeşit var ki hangisini alsam bilemedim.önceki braun buz başlıklıydı.

Beroş
Silk-épil 7 SkinSpa - Braun un en son çıkan modeliymiş. Forumda biri keinlikle tavsiye etmiyor herkes farklı şey söylüyor zaten. Sen gidip bakıcan gözüne iyi gözükeni alıcan. Ama philips de alabilirsin onunkilerde çok iyi oluyor valla annem teeeee bu aletler ilk çıktığı yıllarda almıştı. Alet hala eski formunda çalışıyor ya.

buda philips in bir ürünü

Philips - Özel üretim epilasyon seti HP6540/00 - Epilasyon Cihazları - Tüylerin alınması - Kişisel bakım

Allaaam bir porsiyon çerkez tavuğu nasıl 480 kalori olabilir yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl nasıl nasıl

bır bardak sut
sarımsak
1.5dılım beyaz ekmek
tavuk suyu ve etı..
cevız..belkı cevız yagı....kotu ıhtımal aycıcek..uhhh tereyag da olabılır

bana da 480 cok geldı.. en ıyı ıhtımalle 300 bulur.
Aynı lezzetle..kendın yapsan muhtemelen yarı yarıya duser.
Sen tabı suan hazır olanı yıyeceksın ondan sebep soruyorsun:)))

İlknur:)
ben de danısıyorum ya aynı meseleyı.
benım kullandıgım Braun..memnunum su altı ya ısıme gelıyor.
Sen de banyoda ugrasayım extra zaman ayırmayayım dersen ala...
Kablosuz 1 saat calısıyor.
hemen de sarj oluyor.
benım ısım hıc 1 saat surmedı bugune kadar.
Buzluları ben yapamıyorum.. yanı her daım evde yapamıyorum bazen otelde oluyoruz falan...yanı bana uymuyor.

Ben de yenılık dıye IPL'e taktım kafayı..
ama beklıyorum 30 aydır gebelık emzırmede kullanılamıyor..
Gercı guneslı gunlerde de ıyı degıl..
Yanı ne zaman kullanacagım o zaman? dıye soruyor ınsan kendıne..
Netıcede hemen ıkıncı kızı da ıstıyorum.ISTE.

Yok ofisten biri evde yaptı çok güzel yapıyor yine getirmiş. Sadece ceviz yağı var. başka bir yağ koymamış allaaaam mükemmel olmuş ya 4 kaşık yedim

netten alayım diyodum tatlım gidip almak zor geliyo bize uzak alışeriş mağazaları bide kızımda okuldan geliyo ya yetişemem ona yarın bakabilirim aslında anneme gidicem senin linki bi kontrol edeyim olmadı yarın gider bi bakarım

Yok ofisten biri evde yaptı çok güzel yapıyor yine getirmiş. Sadece ceviz yağı var. başka bir yağ koymamış allaaaam mükemmel olmuş ya 4 kaşık yedim

heeeee yedınnnn:)
E kotu degıl kı..
yakarsın korkma... evde yapılmıs hemı de cevızyagı kullanmıs...cerkez demek:)))

sen boşver ıpl yi baktım ben ona okadar paraya iki kere sınırsız süreli epilasyon yaptırırım ben be heheh..
Su altında çalışan braunlar iyi mi şu son çıkan model iyimi sence. ya da sen ne kullanıyorsun hangi model

bebişim ıpl nasıl oluyo hiç bilmiyorum onu.bendekide buzluydu da ben buzu hiç kullanmadım canım çok tatlı değil normal olarak kullandım hep.bozuldu derken acayip ses çıkartıyo içindeki çarkında problem var galba yaptırmaya kalksam nerede yaptırılır bilmiyorum hiç yenisini alayım dedim

kızlar ıpl için kadınlar kulübünde bi topik var orda hiç iyi demiyolar bide benim 2 arkadaşım gitmişti ama bitmedi tüyler ama azaldı demişlerdi yani ıpl yi bırakıp başka bi yönteme geçince tüyler tekrar tekrar çoğalmaz mı?

şimdi ıpl benim bildiğim bir ev için küçük cihazlar var birde salonlar için cihazlar var. Normal lazer epilasyon cihazları. Ben lazer epilasyon yaptırdım. Zaten tüyleri komple yok ettiği için bir daha almak gibi bir derdin kalmıyor yani. Ama ev için olanını bilemiycem bide bana riskli geldi yani bir sürü ayarı yapılıyor normalde tüy kalınlığı cilt tipi cilt rengi gibi.bu aletlerde sadece lazerın kuvvetinin hızı ver herhalde

iyice inceledim de bunu yapan kişinin profosyonel olması gerekir ben öyle anladım.kıl kalınlığı falan bide 5 farklı kademe diyo. 1400-1500 fiyat biçiyo emin olunmadan bu para ödenmez. senin yolladığın linkteki özel tasarım philips hoşuma gitti onu 1. sıraya koydum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…