Nasılda çözülmüş ruh halimSen mesaj yazmaya başladığına göre kesin bu hafta kilo verdin.. O yüzden bana tuzak kuruyorsun.. Yemezler!
Akrebim..Aklın bende kalmasın.. Çıkınca kendimi yokluyor olacağım zaten.. Hedefe ulaşınca gerisi önemsiz.. Masaj yatağına yatar dinlenirim sonra geri dönüşü yaparım.. Hayır yani yorulunca arabaya bin de olamıyor.. Kasisler iyi gelmiyor dikişlerime..
Su konusunda hem fikirim seninle..
Bilgi içeriyor konuşmaların.. En azından bir bakış açısı getiriyorsun.. O yüzden "çok fazla" betimlemesine katılmıyorum..
Biraz daha konuşup, sorumu cevaplayacaksın di mi bugün?
Şimdi çıkıyorum.. Bir ara yazarsan sevinirim.. Sahiden merak ettiğim bir konu çünkü..:44:
cevabım Puskuut...
ay inş emzirme bitincede çıkmasın gerçi benim annemde hiç tüy yok ben annemi hatırladığım kadarıyla hiç epilasyon ağda yaparken görmedim her doğumda döküldüğünü söylemişti inş anneme çekmişimdir
yaptığın sporu görünce şaşırıp kalıyorum biliyorum sonuçta mesleğinde hiç mi zorlandığın zamanlar olmuyor
hiç bişey yememişsin fulya çok az
çok geçmiş olsun bende denemeyi düşünüyorum ama kararsızım yapsam mı diye bi arkadaş bana karanfilli suyu tavsiye etmişti hem ödem atıyr hem de bol süt yapıyor diye
bebişkolarım epilasyon aletim bozuldubana bi fikir verin yenisini alıcam netten. o kadar çok çeşit var ki hangisini alsam bilemedim.önceki braun buz başlıklıydı.
Allaaam bir porsiyon çerkez tavuğu nasıl 480 kalori olabilir yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl nasıl nasıl
bır bardak sut
sarımsak
1.5dılım beyaz ekmek
tavuk suyu ve etı..
cevız..belkı cevız yagı....kotu ıhtımal aycıcek..uhhh tereyag da olabılır
bana da 480 cok geldı.. en ıyı ıhtımalle 300 bulur.
Aynı lezzetle..kendın yapsan muhtemelen yarı yarıya duser.
Sen tabı suan hazır olanı yıyeceksın ondan sebep soruyorsun:)))
Beroş
Silk-épil 7 SkinSpa - Braun un en son çıkan modeliymiş. Forumda biri keinlikle tavsiye etmiyor herkes farklı şey söylüyor zaten. Sen gidip bakıcan gözüne iyi gözükeni alıcan. Ama philips de alabilirsin onunkilerde çok iyi oluyor valla annem teeeee bu aletler ilk çıktığı yıllarda almıştı. Alet hala eski formunda çalışıyor ya.
buda philips in bir ürünü
Philips - Özel üretim epilasyon seti HP6540/00 - Epilasyon Cihazları - Tüylerin alınması - Kişisel bakım
Yok ofisten biri evde yaptı çok güzel yapıyor yine getirmiş. Sadece ceviz yağı var. başka bir yağ koymamış allaaaam mükemmel olmuş ya 4 kaşık yedim
İlknur:)
ben de danısıyorum ya aynı meseleyı.
benım kullandıgım Braun..memnunum su altı ya ısıme gelıyor.
Sen de banyoda ugrasayım extra zaman ayırmayayım dersen ala...
Kablosuz 1 saat calısıyor.
hemen de sarj oluyor.
benım ısım hıc 1 saat surmedı bugune kadar.
Buzluları ben yapamıyorum.. yanı her daım evde yapamıyorum bazen otelde oluyoruz falan...yanı bana uymuyor.
Ben de yenılık dıye IPL'e taktım kafayı..
ama beklıyorum 30 aydır gebelık emzırmede kullanılamıyor..
Gercı guneslı gunlerde de ıyı degıl..
Yanı ne zaman kullanacagım o zaman? dıye soruyor ınsan kendıne..
Netıcede hemen ıkıncı kızı da ıstıyorum.ISTE.
İlknur:)
ben de danısıyorum ya aynı meseleyı.
benım kullandıgım Braun..memnunum su altı ya ısıme gelıyor.
Sen de banyoda ugrasayım extra zaman ayırmayayım dersen ala...
Kablosuz 1 saat calısıyor.
hemen de sarj oluyor.
benım ısım hıc 1 saat surmedı bugune kadar.
Buzluları ben yapamıyorum.. yanı her daım evde yapamıyorum bazen otelde oluyoruz falan...yanı bana uymuyor.
Ben de yenılık dıye IPL'e taktım kafayı..
ama beklıyorum 30 aydır gebelık emzırmede kullanılamıyor..
Gercı guneslı gunlerde de ıyı degıl..
Yanı ne zaman kullanacagım o zaman? dıye soruyor ınsan kendıne..
Netıcede hemen ıkıncı kızı da ıstıyorum.ISTE.
kızlar ıpl için kadınlar kulübünde bi topik var orda hiç iyi demiyolar bide benim 2 arkadaşım gitmişti ama bitmedi tüyler ama azaldı demişlerdi yani ıpl yi bırakıp başka bi yönteme geçince tüyler tekrar tekrar çoğalmaz mı?
şimdi ıpl benim bildiğim bir ev için küçük cihazlar var birde salonlar için cihazlar var. Normal lazer epilasyon cihazları. Ben lazer epilasyon yaptırdım. Zaten tüyleri komple yok ettiği için bir daha almak gibi bir derdin kalmıyor yani. Ama ev için olanını bilemiycem bide bana riskli geldi yani bir sürü ayarı yapılıyor normalde tüy kalınlığı cilt tipi cilt rengi gibi.bu aletlerde sadece lazerın kuvvetinin hızı ver herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?