• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canim univ ogrencisiyim :27:
gecen yil ilk donem baya kendimi her yonden kaybedip okulu da sagligimla beraber batirmistim:50: 2. donem biraz toparladim ortalamami biraz daha yukseltebilmek icin de yaz okuluna kaydoldum:31:

anladım canım bende üniv öğrencisiyim :) sen hangi üniv okuyosun :)

inş ortalamanı yükseltirsin canım :38:

Evet meleklerimmm 3 hatalık maraton sonucu 2, takımı 2-1 yenmiş bulunuyoruz hepinizi tebrik ederimmmm harikasınız:65::65::71::71::64::64::66::66::62::62::62::62::118::118::124::124:​

ayy süperr :46::46::46::46::32::32::32:

iddiaya girmisti 2. takim kaptani ile bizim kaptanimiz :9:
1-1 olmustuk bu hafta da biz kazandik diye galip biz olduk:29:

anladım canım teşekkürler :) oh süperiz

ben de kullanmayi dusunuyorum da hangi marka kullanacagima karar veremedim
sen hangisini kullandin :26:

SOLG-R ın omega 3 700 mg

EPA: 360
DHA :240 mg olanını kullandım bitanemm

bir de şu var

G N C TRIPLE FISH OIL + RESVERATROL

DHA (Omega 3) : 253mg
EPA (Omega 3) : 647mg

hangisini istersen cnmm sürekli aynısını kullanmamak gerekiyor ikisini dönüşümlü kullanırsın

ben hazir okula gelmisken kutuphaneye gidip biraz ders calisiyim okumam gereken bir suru makale var:50:
bu sicakta otobus cekilmez serinlikte giderim eve
hadi gorusuruz :3:

iyi olur bitanem serinlikte dönersin eve:34:

ayyyyyyyy ne guzel yaaaaaaa insallah onumuizdeki haftalarda da boyle devam eder cnm

ohhhhhhhh sefamiz olsun :)

ay dimi yaa insallah devami gelcek cnm spor eksigimiz var gulayim hatirliyo musun ilk zamanlar hani diger topikteyken spora asilmistik herhafta 1 kilo garanti gidiyodu ramazan bitsinde tekrar spora asilcam simdi yapabildigim gun yapcam insallah devamli yapabilirim yaaa

inaşlah kuzummm ramazandan sonra hep beraber spora asılırız bende bu hafta sabitim :21::21:

kaptan bu similey leri nerden buluyorsun çok merak ettim

tatlım ben eskiden bir forumda moderatördüm bu smileyler o zamandan kalma dosyamda kalmış beğendiysen ne mutlu:16:

SOLG-R ın omega 3 700 mg

bir de şu var

hangisini istersen cnmm sürekli aynısını kullanmamak gerekiyor ikisini dönüşümlü kullanırsın

inaşlah kuzummm ramazandan sonra hep beraber spora asılırız bende bu hafta sabitim :21::21:

tatlım ben eskiden bir forumda moderatördüm bu smileyler o zamandan kalma dosyamda kalmış beğendiysen ne mutlu:16:

Hımmm demek o yüzden biz o smileyleri yapamıyoruz :)

Iphone dan gönderildi

kizlar ya sacma gelecek ama siz nasil tartiliyorsunuz
ben ic camasirlarimla tartiliyorum yani bu hafta icin degil sadece her hafta oyle yaptim cunku elbiselerime gore cok fark ediyor
boyle hile yapiyor gibi olmaz degil mi :26:

bence en doğru tartılma şekli her hafta aynı şekilde tartılırsan en doğru sonucu verir cnm hayır neden hile olsunki her hjafta aynı şekilde sonuçta:34:

ben 75 kiloyken bile süperdim. ve oraya gelmeye 6 kilo kaldı. bunu da bir ayda yapacağıma inanıyorum. tekrar memlekete gittiğimde herkesin wauuuuw demesini istiyorum. bu gittiğimde hıııımmmm vermişsin dediler sadece. tek sorun şu ki kıyafetim kalmadı şimdiden:1::1::1::1: eşime diyorum kıyafet almam lazım diye. gülüyor bu ne kilo alsan kıyafet kalmıyor versen kalmıyor diye. geçen yıl dönümünde üzerime ne giyeceğimi şaşırdım. en son 90 kiloyken alış veriş yapmıştım düşün. haral gibi bir gömlek giydim. altına eteğimi üzerine pardesüyü geçirince ne giydiğim belli olmadı topuklu ayakkabılarımı giyince şıkır şıkır göründüm:9::9::9: gece boyunca da pardesümü çıkarmadım:52::52::52:

inan bana herkes wowwww diyecekkkk:53::53::53::53: önce 6 kilo gitsin sonra gelsin 6 lı rakamlarr:46::46: Gülaycım sana bir tavsiye bol gelen kıyafetlerini sakın saklama canımm hemen evden yok etki bir daha nasılsa kıyafetim var kilo alınca moduna gelmezsinn:34:

Aminnn canimm amin. Aynen bende oyleydim. Duyuyorum 2 yilda vermis insanlar 20 kilo diyorum ben o kadar nasil sabretcem. Ama simdi gidim gidimda olsa gidiyor seviniyorum ve gercekten yiyorum cokta guzel. Ben zeytin yagi icinde yuzerdim yagli yemekten korkardim simdi zeytin yagi terayagi yiyorum karatayda Allah razi olsun dogru yolu ogretti bize. Diyetisyenlerin bitmek bilmeyen menu izdiraplari ile ugrasmiyorum kalori saymiyorum. Oglen kocaman kebap yesem suclu hisetmiyorum. Tek sikinti meyve onuda koruma doneminde yicem insallah. Yani 2 yilda verirmiyim derken 4 ayda kurtulucam kilolarimdan insallah. Kisa sure bakinca 16 kilom kadi verilcek. Yani ben onume gelen gerkese karatayi oneriyorin ac kalmadan uyuyarak veriyosunuz diye. Yani diyorum ki iyki kadinalr klubine katilmisim. Yasamasam bilmicektim karatay ile kilo verilebildigini hep garipsiyodum nasil yiyerek kilo verebiliriz hemde bu kadar seyi yiyerek. Ama oluyomus. Banunun 6 ayda hedefi e karatayla ulastigibi duyunca yok artik demistim ama oluyomus cidden ya :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sabrettikten sonra oluyor birtanemmm koruma döneminde dilediğince yiyeceksin nasılsa ah ahhh bende dmeiştimmm biz bu kladının dedikleirni yersek 4 katı olurum demiştim ilk tv de gördüğümde önyargı ve cahillikmiş benimkisi işte:26:

Perşembenin menüsünü de yazayım unutmadan

Sahur:
Sahanda yumurta (2 yumurtadan)
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
(Kendimle gurur duyuyorum ben ki 1 dilim ekmeği hem tereyağına hemde 2 yumurtalı sahanda yumurtaya yettirmiş biriyim :1: )

İftar:
1 kevgir nohutlu bulgur pilavı
(Aslında gözüm o kadar açtı ki 2 kevgir doldurdum kendime ama anca 1 tanesini yiyebildim)
Fırında körili soğanlı tavuk göğsü yağsız onunda miktarını yazacak olursak 1 kase kadar yemişimdir
4-5 çatal salata zeytinyağlı-sirkeli
1 şekerpare

Iphone dan gönderildi

hakikaten bende gurur duydummm lokmaların minik minikti galiba Sindimm afiyetolsun cnmmm:38::38: şekerpare de kararında süpersinnn:46::46:

Hemen menumu yazayım.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
1 üçgen peynir
1 bardak süt
3 ceviz
3 yaprak marul
Domates salatalık

Ara
1 kepçe kuru fasulye
3 y.k yoğurt

Aksam yemegi
1 kepçe kuru fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
1 yk pirinç salatası
Cacik ve bol salata

2 bardak biberiye çayı
1 maden suyu
3 lt su

afiyetolsun Aytencimmm süper bir menü:nazar::46:

menum
sahur omlet peynır domates salatalık 1dılım ekmek

iftar
1kepçe tarhana salata 1bardak ayran türlü 1dılım ekmek
1şeftalı

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hibiskus
yarımsaat yürüyüs kızları parka göturdum ıftardan sonra yurumuste oldum

afiyetolsun Eylülümmm:46::nazar:

kızlar banucum ugramamıs lıste ısı sabah hallolcak heralde ben yarın karsıya eltımlere gıdıyorum davet ettıler kıramadım esımle cıkcaz sabah 7de işiyle ılgılı otarafa gıdıyo zaten gecerken bırakcak bızıde kızlarla o işe gerı döncek cumartesı öğlen iştencıkınca gelcek yanımıza pazargunu beraber döncez ınsallah.pazar dönene kadar gıremem dıye haber verıyım dedım.aslında eltımde pc var ama burayı deşifre etmek ıstemıyorum yazısırken görur sorar falan rısk almıyım:52::52:tanıdık bırının benı burdan takıp etmesı hosuma gıtmez oyuzden pazar aksamı görusuruz ınsallah ama durumlar musaıt olursa belkı ordanda yazarım bakıcaz artık kendınıze ıyı bakın allah emanet olun ben gelene kadar.:34:

iyi gezmeler cnmmm iyi olur değişiklik olur sizin içinn bence de hiç gerek yok deşifre etmene bak duyumu kaybettik bu yüzden görürüz pazar günü inş cnmm dikkat et kendine sen de:38:

amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzz:34::34:

bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettım:34:

ohh ne guzel vermıssın tebrık ederım ramazanda vermek super bence

38-40 ideal bence de:12:

slm kızlar ben geldim bizim takımı uyuttum :1: bi bardak sütünüz varsa içerim :9:

şirinemmmm bileydimmm kuş sütü bile bulur gelirdim ama akşam tekrar girme şansım olmadı iftardan sonra:38:

Herkese iyi geceler :3: iftardan sonra dayimlara geldik şimdi kalktık annemle kızım eve gectiler kocam la başbaşa yürüyüş yapacagiz:16: suan kokorec alıyor eşim ama ben yemeyecegim:19: sonra tekrar ugrarim

ohhh ne güzel yapmışsınız kokoreçe hayır dediğin için de ayrıca tbrkler ekmeksiz yiyebilirdin gerçi Aytencimm :38:

ben de regl doneminden cok korkuyorum ya:18:
bir de bende pms var nasil durduracam kendimi bilemiyorum :18:

hiç korkma regl döneminde almış görünsen bile sonrasında o şişlik gidiyor cnm benimm:38:

kesinlikle karatay cok iyi bir beslenme programi aynen katiliyorum sana isin en guzel yani her zaman surdurebiliyorsun :34:

gule gule giy canim cicilerini:16:
ben de 75 e indigimde kendime hediye ciciler almaya karar verdim belki ben de 42 olurum o zaman:31:

afiyet olsun :56:
kiyma sakincali degil diye biliyorum ben de yeni kitabi okumaya basladim ama :26: banu kaptanimiz bilgilendirir gelince:16:
incelme oranin cok iyi bence tebrikler:46:

hayır kıymalı yumurta rahatlıkla yiyebilirsiniz :56::56:

Bu gun menum
Sabah 15 dk yuzme
Kefir ve corekotu
Sabah 1 yumurta az sucuk az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm t.b. ekmek
Ogle kiymali patlican bulgur pilav 1 lokma ekmek
Ara 2 Hurma 5 badem bir tutam cekirdek
Aksam bulgurlu taze fasulyeli corba 1 ekmek
Kefir ve az badem
30 dk yuruyus 15 dk yuzme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun cnmmmm:nazar::46::46:

iyi aksamlar :3:
ilk once menu yaziyim sonar gecmisi okurum

Sabah 7.30
2 avuc musli yagsiz sutle ve sade kahce

aksam 16.00
1 haslanmis tavuk but bol yesil salata yogurtlu semizotu

su 3 lt 2 br yesilcay
spor leslie 4 mile

hala sağlıklı kahvaltıya dönemedin sanırım erken kalkamıyorsun bızdıkımmm:26:

afiyetolsun cnmmm:nazar::46:

İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun :21:

Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz

İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:

Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8

Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm :52:

kıymalı yumurta sakıncalı değil prensesimm afiyetolsun am 1 top fazladan yenmişş:20: 15 dk ip atlarsın artık:29::21::21: incelme güzelll az gitsin öz gitsin cnmmm tbrkler

teşekkür ederim canım benimm :38:

inş vereceğim tatlım vereceğiz hatta birlikte :29:

biraz ağrım oldu ama iyiyim canım benim çok sancılı olmaz zaten :)

kızarttım ekmekleri tost makinesinde ama bide un doğal çekilmiş un köyden geldi ekmeğide mayasız kendimiz yaptık :26:

zaten ekmek kapkara bişi zor ısırılıyo filan yumurta olmadığından yedim :9:

bende acıkırım sandım ama hiç acıkmadım valla tabi bu bahane değil :52:

selam kızlar :16:

nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu :12:

şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur :15:

menümü yazayım

Sabah

3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin

Akşam

4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişne :17: canım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım :17:

spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş :8:
3 lt su

yeni cicilerini güle güle giy bitanemmmm :38::38: küçükken biz de alırdık ama ne bilim büyüyünce o tadı kalmadı zaten her çıkışta alıyoruz

fakattttt ne ekmeği olurtsa olsunnn ekmek yasakkkk:20::20: sonuçta işlem görmemiş hiç bir un yokk:19: bundan sonra dikkat et bitanemm:38:

dondurma da sorun yok afiyetolsun cnmmm:38:

su menumu de paylasi vereyim bari
aksam: 4 icli kofte, 4 bardak ayran.
bu sefer salata falan yok. normalde bir oturusta on tane falan yerdim. harbi mide cucuk kadar kalmis. yuh o kadar yenirmi demeyin benim kofteler iri yumurta kadar oluyor. annemler masallah el bombasi gibi yaparlar. ben beceremiyorum. onlar sivri sivri yaparlar benimki yumurta gibi:))) cok guluyolar benim koftelere.

afiyetolsun cnmmm :nazar::46: ben sivri yapıyorum ama bazen sıkılınca yuvarlak yapıveriyorum:9::9: çok yaptığım zaman sıkılıyorum nedense

ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.

kesinlikle karatay ye ye kilo ver hakikaten tam bizlikk:46::46: ayrıca sağlığımıza da kavuştukk daha ne olsun:32::32:

banucum lesteye ekledım ama dogrumu yapabıldım bılmıyorum özurdılerım herhafta sana iş cıkarıyorum ama kılom sabıt oldugundan nasıl yapcamı bılemedım.ayrıca kılom sabıt ama uzuleyımmı yoksa her ramazan kılo alırdım sımdı enazından almıyorum dıye sevıneyımmı bılemedım offffffffffff
hep dıyorum sporsuzluk yuzunden boyleyım ama aksamları yuruyuse cıkamıyorum belımyuzunden evde ıstedıgım gıbı spor yapamıyorum 14 temmuzda doktor randevum var azkaldı bakalım belım ve boynumdakı sıkıntı nedurumdaymıs ılac falan verırsede bıraz duzelırsem yapıcam ınsallah evde sporumu.ramazan olmasayuruyuse gıdıcem ama ramazanda yuruyemıyorum ıftardan sonrada gecsaat esımde benle yurumuyo:43::43:

sağlık olsun Eylülüm sıkma canını o kilolar gidene kadar burdayız ramazan dlayısı ile spor yapamadın bizler sporsuz veremiyoruz bitanemm:54:

süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda:43::43:

yok yok boyle olmaz bende olumlama yapayım bıraz:27::27:

Olumlama yapmadığın kabahat yap kurtul bitanemm:38:

haklısın canım unutmak laazım ama ınsan unutamıyo nısanımın ustunden 10 sene gectı hala unutamıyorum kıncı bırısıde degılımdır aslında.ah ah benım kocanın aldıgı nefes bıle masraf yemın ederım delı edıyo benı:52::52:yuruyuse yanasmıyo evde bıseler yapalım dıyorum yanasmıyo yorgunum dıyo e dıyorum spor salonunda yorulmıycanmı gülüyoo.2sene once mekık aletı aldı 75lıra verdık yınede azpara degıl .dedım ona kullanmazsın sıkılırsın bosuna evde yerkaplıycak dıye aldı ılk geldıgı gun cıktı ustune 2senedır kızlara oyuncak oldu :47::47:şıpsevdı ıstedımı ıstedıgı olcak sıkılcak atcak kenara dıyorum 12 senedır beraberız bıgun benıde atmazsın ınsallah sıkılıp :27::27:

yok allah korusunnn seni neden atsın sen kalbindeisn kuzummmm neyse gitsin bakalımmm inş sıkılmaz belki para verince spor yapar salonda:8::8:

sizde yapabilirsiniz kuzum smiley nin üstüne gelip resmi farklı kaydet dediğin zaman bilgisayarına iner sonra kullanmka istediğin zaman resim ekler gibi eklersin mesajına:34:

Aa öyle mi ekliyosun cnm bende farklı bir şekilde koyuyosun sandım :)
Uzun zaman oldu bilgisayarı sadece nete girmek için kullanıyorum unutmuşum valla :) sagol cnm

Iphone dan gönderildi

bence en doğru tartılma şekli her hafta aynı şekilde tartılırsan en doğru sonucu verir cnm hayır neden hile olsunki her hjafta aynı şekilde sonuçta:34:

inan bana herkes wowwww diyecekkkk:53::53::53::53: önce 6 kilo gitsin sonra gelsin 6 lı rakamlarr:46::46: Gülaycım sana bir tavsiye bol gelen kıyafetlerini sakın saklama canımm hemen evden yok etki bir daha nasılsa kıyafetim var kilo alınca moduna gelmezsinn:34:

sabrettikten sonra oluyor birtanemmm koruma döneminde dilediğince yiyeceksin nasılsa ah ahhh bende dmeiştimmm biz bu kladının dedikleirni yersek 4 katı olurum demiştim ilk tv de gördüğümde önyargı ve cahillikmiş benimkisi işte:26:

hakikaten bende gurur duydummm lokmaların minik minikti galiba Sindimm afiyetolsun cnmmm:38::38: şekerpare de kararında süpersinnn:46::46:

afiyetolsun Aytencimmm süper bir menü:nazar::46:

afiyetolsun Eylülümmm:46::nazar:

iyi gezmeler cnmmm iyi olur değişiklik olur sizin içinn bence de hiç gerek yok deşifre etmene bak duyumu kaybettik bu yüzden görürüz pazar günü inş cnmm dikkat et kendine sen de:38:

38-40 ideal bence de:12:

şirinemmmm bileydimmm kuş sütü bile bulur gelirdim ama akşam tekrar girme şansım olmadı iftardan sonra:38:

ohhh ne güzel yapmışsınız kokoreçe hayır dediğin için de ayrıca tbrkler ekmeksiz yiyebilirdin gerçi Aytencimm :38:

hiç korkma regl döneminde almış görünsen bile sonrasında o şişlik gidiyor cnm benimm:38:

hayır kıymalı yumurta rahatlıkla yiyebilirsiniz :56::56:

afiyetolsun cnmmmm:nazar::46::46:

hala sağlıklı kahvaltıya dönemedin sanırım erken kalkamıyorsun bızdıkımmm:26:

afiyetolsun cnmmm:nazar::46:

kıymalı yumurta sakıncalı değil prensesimm afiyetolsun am 1 top fazladan yenmişş:20: 15 dk ip atlarsın artık:29::21::21: incelme güzelll az gitsin öz gitsin cnmmm tbrkler

yeni cicilerini güle güle giy bitanemmmm :38::38: küçükken biz de alırdık ama ne bilim büyüyünce o tadı kalmadı zaten her çıkışta alıyoruz

fakattttt ne ekmeği olurtsa olsunnn ekmek yasakkkk:20::20: sonuçta işlem görmemiş hiç bir un yokk:19: bundan sonra dikkat et bitanemm:38:

afiyetolsun cnmmm :nazar::46: ben sivri yapıyorum ama bazen sıkılınca yuvarlak yapıveriyorum:9::9: çok yaptığım zaman sıkılıyorum nedense

kesinlikle karatay ye ye kilo ver hakikaten tam bizlikk:46::46: ayrıca sağlığımıza da kavuştukk daha ne olsun:32::32:

sağlık olsun Eylülüm sıkma canını o kilolar gidene kadar burdayız ramazan dlayısı ile spor yapamadın bizler sporsuz veremiyoruz bitanemm:54:

Olumlama yapmadığın kabahat yap kurtul bitanemm:38:

yok allah korusunnn seni neden atsın sen kalbindeisn kuzummmm neyse gitsin bakalımmm inş sıkılmaz belki para verince spor yapar salonda:8::8:

Cok sagol cnm bnm yani zaten ekmek yasak bende sahanda yumurtayı ekmeksiz yiyemiyorum zaten yumurtanın en sevdiğim şekli sahanda olması :)

Iphone dan gönderildi

369.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1182515 Eki Görüntüle 1182516

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::131:
[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]:53::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1183837 [/TD]
[TD]:29:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1182518 Eki Görüntüle 1182519

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap

Gülay : 82,7------------------->82,3---------81,9:46::46:
Nura : 81,2----------------->81,3-----------81,2:46:
Fatma :74,5 -------------------->74---------74,5:29:
Eylül :66,8----------------------->66,5--------66,8:29:
Feride :76,4----------------------->?--------76,4:29:
Nesli :82,4------------------------>81,8------81,5:46::46:
Leyla :65,4------------------------>?----64,8:46:
Özge :78,1------------------------------>77,1---76,1:52::46::46:
Ayten :77,4------------------------------>77-----77:46::46:
Senasevval :57----------------------------->56,5-----56,8:46:

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Bu durumda haftaya listemizi feride Eylül ve Fatma hep birlikte yapıyorsunuz bebişlerimmm:16::16::16:

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap

Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>
Senasevval :56,8----------------------------->

Gelsin yeni hedeflerimizz $cutieA20.gif

Son düzenleme:

teşekkürlerr canım :38::38: benim için hiç gitmiyo o tad eşek kadar oldum hala anneme aldırıyorum :52:

tamam ekmek bir daha yok söz :17::72:

teşekkürler:38:

Merhaba canim hosgeldin. Ben vok uzun zamandir buralara ugrayamadim diye kacirmisim. Ben kardes takimdan ayca. Hoseldin aramiza :) hedefin kac kilo olmak merak ettim bana 5 li basamaklar cok kucuk geldigi icin kavrayamiyorum. Ben biraz uzun boyluyumda 6 lilari anca girdum yillardir. Suan 86.4 kiloyum. Benim hedef 70 olmak.

O zaman hoşgeldin canım bende 2 haftadır buralardayım :)) Benim boyum 1.60 o yüzden hedefimi 48 tutuyorum. Benimde boyum 5 cm bi uzun olsa tamam ama boy kısa yapıcak bir şey yok :53:

Son düzenleme:
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370. etap

Gülay : 81,9------------------->
Nura : 81,2----------------->
Fatma :74,5-------------------->73.9
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>
Ayten :77------------------------------>
Senasevval :56,8----------------------------->

Gelsin yeni hedeflerimizzEki Görüntüle 1185954

bence 73 ü görürüm ucundan da olsa inş :8:

amın canım ınsallah ıstedıgımız kılolara ınerız bıran önce dal gıbı hatunlar oluruzz:34::34:

bence bıbeden küçül canım ben kadını 38 beden sevıyom nıye bılmem ama 36 cook zayıf gelıyo bana boyun ve kılon kac merak ettım:34:

36 diyorum ama ben bol giyinmeyi seviyorum şimdi 40 bedenim ama tam üstüme oturuyor 36 olursam daha rahat edeceğim

boyum 1.65 canım kilom 74 şu an 62 olursam kaç beden olurum acaba :26:

yeni kilo cetvelini yaptim cnmm onu diyorum onceki sayfalara bak
anladım canım bakayım nulubilecekmiyim :))
SOLG-R ın omega 3 700 mg

bir de şu var

bende maranki omega kullanıyorum

Back
X