• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap

Gülay :80,4 ------------------->79,4
Nura : 80,2----------------->
Fatma :73,5-------------------->
Eylül :66,5----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,2------------------------>80
Leyla :64,5------------------------>
Özge :75,8------------------------------>
Ayten :76,4------------------------------>
Senasevval :55,9----------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954

Bu hafta için hepinize tşk ederim meleklerimm
:16::16: süper bir haftaydı gelsin yeni hedeflerimiz:21::21:

benim de hedefim 74.8 :41:

iyi aksamlar herkese :16:
simdilik menumu yazip cikicam sonar gelirim

Sabah 11
1 yumurtadan sucuklu omlet peynir 5 buyukce zeytin domates biber yarim cb ceviz-findik- badem

aksam 17
1 tabak mantarli et sote 1 kase cacik 1 sise maden suyu

su 3 lt
spor var mi yok mu diyim bilemedim :1: canim hem tartiya sikilmisti hem de ders calismaktan cok yorulmustum ben de muzik acip 1 saate yakin hoplaya ziplaya dans ettim kendimce baya ter attim spor sayilir mi bilmem ama :9:

ben hedefime bile ulasamamisim ya :14::14:

menü süperrr neden spor sayılmasın bızdıkımm hareket harekettir değilmi ohhh stresini de atmışsınnn :32::32::32: bitanem her hafta aynı şekilde gitmezki bence süpersin yinede :46::46::46:

Geldim meleklerimmmm:16: gülaydan özendim sarma sardım bir tencere ev işi dış işi bu saat oldu :31:

özellikle mermerleri süper temizliyor cnmmm:13: evet neslim sğalıklı beslenmeyi öğrendikk bundan sonra fit hatunlar olarak kalacağız :13:

çok güzel bir paylaşım olmuş Sindim tşkler bitanemm:38::38: büyük pilate stopunun haricinde minik deniz toplarım var boy boy onlar daha pratik oluyor aklınızda olsun evet kuzum mis gibi ayran yeşilçay varken kolada neymişş:25::25::25:

olurmu diye belirsiz bir cümle yok neslimmm:20::20: elbette olacaksın gör bak:21::21: oooo didialı gördüm seni 1,2 süper :46::46::46:

haklısın bitanemm ohooo sen projeni bitirmiştin buna sevinirken 3 tanemi oldu kıaymam sana:29::29: allah yardımcın olsun bitanemm dinlenmeye vaktin yokki gelebilesin ama napimmm bizde özlüyoruz:17::38:

1 kilo hedef süper sindimmmmm harikasınız :46::46::46::21::21: Sindimmm evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm benim sağlıklı mutlu huzurlu nice yıldönümleir kutlarsınız inş enişteyle:16::16::16:

çok güzel paylaşım neslimmm tşkler cola hiç almadığım içinnn kırk yıld abir misafirler getirirse onuda araba camında kullanayım :9::9:

birde sütin içine kola ekleniyordu ertesi gün sütün hali iğrençti:25:

ekmek olmazsa hedefine rahatça ulaşırsın kuzum birazda sporla destekledinmiii tamamdır:13:

rüyan hayır olsun inşallah kuzummm bundan sonra inşallah projelerin biterde biraz nefes alırsın cnm:29:

ooo sen yeterki ceza iste kuzummmm hadi bakalım sıfır kaçamaksız bir hafta olsun gitsin kilolar :32::32::32:

pilav ve patatese dokunmamışsın Fatmacım :46: 1 taneye ceza yok cnm benim ramazandan sonra ceza var ama ramazand ayok kuzumm

keisnlikle süpersiniz meleklerim şu anda 2, durumdayız :46::46::46::124::124::124: hepinize çok tşk ederimmmm:16::16::16:
Hoşgeldin cnm cok teşekkürler güzel dileklerin için cnm bnm

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap

Gülay : 81,9------------------->81----80,4
:46:
Nura : 81,2----------------->80,7----80,2:46:
Fatma :74,5-------------------->73,9----73,5:46:
Eylül :66,8----------------------->66----66,5:29:
Feride :76,4----------------------->?:20::29:
Nesli :81,5------------------------>80,7----81,2
Leyla :64,8------------------------>64,5----:46:
Özge :76,1------------------------------>75,6----75,8
Ayten :77------------------------------>76,5----76,4:46:
Senasevval :56,8----------------------------->56,3----55,9:46:

Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954

Bu durumda Feridecimm hem hedefini belirtmediğin için hem de veremediğin için bu haftaki mesaj sayma işi senin:29: ceza böyle olsun bundan sonra herkesin 11-17 temmuz arası mesajlarını sayarmısın bitanemm:38: herkesin profillerine girip sadece 6 .takımdaki mesajlarını liste halinde paylaşman gerekiyor kuzum:29:
ay ne güzel yaa nerdeyse hepimiz hedefimizi geçmişiz maşallah bize

Nura : 80,2----------------->79,2
Eylül :66,5----------------------->
Özge :75,8------------------------------>

Asıl biz sana teşekkür ederiz kaptanım senin sayende senin emeğin büyük cnm
benim hedef 1 kilo cnm bu hafta Allah utandırmasın inşallah gelecek hafta için amin

menü süperrr neden spor sayılmasın bızdıkımm hareket harekettir değilmi ohhh stresini de atmışsınnn :32::32::32: bitanem her hafta aynı şekilde gitmezki bence süpersin yinede :46::46::46:

valla cok zevkli oldu :9: arada yaparim ben bunu cunku leslie den cok sikildim :50: bir de ilk 4 mile yaptigim zamanlar sirilsiklam oluyordum terden artik terlemiyorum dogru durust bile :44: belki leslie ye bir hafta ara verip boyle onun yerine bu tarz alternatif seyler yapmaya calissam daha iyi gelir :26: hos hic yetenegim de yoktur ama olsun kim gorecek kendi kendime yapiyorum :34:

Ayy kızlar yazın Türkiye'den siyah keten pantolon almıştım
ama malum benim göbek gereğinden cok büyük oldugu için düğme kapansada göbek üstten fışkırıyodu neyse zayıflayınca giyerim diye aldım kışın birçok defa giydim anında çıkardım görüntü aynı ve cok sıkıyordu ama buguuuuunn bu son aydır giydiğim pantolon sallanmaya başladı gevşedi hadi şu siyahı denim dedim bee süper artık göbiş eskisi gibi fışkırmıyor yani evet biraz daha erirse süper duracak ama şimdi bile cok güzel duruyo tabi o günlerde gelcek inşallah :)
ve daha dolabımda giyilmeyi bekleyen 2-4 pantolon daha var :1:

Hoşgeldin cnm cok teşekkürler güzel dileklerin için cnm bnm

ay ne güzel yaa nerdeyse hepimiz hedefimizi geçmişiz maşallah bize

Asıl biz sana teşekkür ederiz kaptanım senin sayende senin emeğin büyük cnm
benim hedef 1 kilo cnm bu hafta Allah utandırmasın inşallah gelecek hafta için amin

ne demek bitanemmmm :16::16::16: haftaya 7 li rakamlar gelecek inşallah sindimm:46::46: eklemiştim kuzum seni:38:

valla cok zevkli oldu :9: arada yaparim ben bunu cunku leslie den cok sikildim :50: bir de ilk 4 mile yaptigim zamanlar sirilsiklam oluyordum terden artik terlemiyorum dogru durust bile :44: belki leslie ye bir hafta ara verip boyle onun yerine bu tarz alternatif seyler yapmaya calissam daha iyi gelir :26: hos hic yetenegim de yoktur ama olsun kim gorecek kendi kendime yapiyorum :34:

vucut zaten aynı sporları yapınca alışıyor sanırım rutinleştirmemek lazım aslında haftanın her günü farklı bir spor yapabilsek süper olur yap tabi bitanemm yaptıkça figirlerinde gelişir kim demiş yetenek yok diye:20: hem eğlenirsin hem kilo verirsin süper bence devam bızdıkım:13:

ben cikiyorum simdilik :54:
gece gelirim yine :31:

görüşürüz bızdıkımmm:38:

ama malum benim göbek gereğinden cok büyük oldugu için düğme kapansada göbek üstten fışkırıyodu neyse zayıflayınca giyerim diye aldım kışın birçok defa giydim anında çıkardım görüntü aynı ve cok sıkıyordu ama buguuuuunn bu son aydır giydiğim pantolon sallanmaya başladı gevşedi hadi şu siyahı denim dedim bee süper artık göbiş eskisi gibi fışkırmıyor yani evet biraz daha erirse süper duracak ama şimdi bile cok güzel duruyo tabi o günlerde gelcek inşallah :)

ooo süper haberler canım benimmmm:21::21::21: biraz daha gidince artık yenilerine ihtiyacın olacak gibime geliyor enişte yandı sindimm:9::9:

Ohh ne güzel hedefine ulaşınca dolabını yenilersin artık :21:

ısannekarammtttttttttttttttttttttttttttttttttttttsııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Cnm belki tlf dan girmiyodur sonra laptopdan denicem teşekkürler hazırlanıyorum alışverişe gitcem bıde bugn evlilik yıldönümüm :)

Valla öyle cnm sonucta kocaman adamlar kendilerine ediyolar napalım ama denicem evde bol bol kutu kola var :1:
kdur ga gelme admlar içmesın ıstıyoruz ama ıcmekten vazgecıremedıkten sonra evdekı kolalarla tuvaletı temızlemek pekte mantıklı degıl:52::52:sen dökucen adam yenısını alacak tuvalet bıraz pahalıya temızlenmıs olucak bak soylıyım:52::52::27::27:

Nura : 80,2----------------->
Eylül :66,5----------------------->66
Özge :75,8------------------------------>74,8

busefer kesın 66 heryanlarım agırıyo ama aksam platesı yıne yapıcam buhafta cok pis gaza geldım spor spor spor:52::52:

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD]:39::32:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:53::20:[/TD]
[TD]:56::32:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:56::21:[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]:20::8:[/TD]
[TD]:39::20:[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD]:6:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD]:131::32:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713

ısannekarammtttttttttttttttttttttttttttttttttttttsııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kdur ga gelme admlar içmesın ıstıyoruz ama ıcmekten vazgecıremedıkten sonra evdekı kolalarla tuvaletı temızlemek pekte mantıklı degıl:52::52:sen dökucen adam yenısını alacak tuvalet bıraz pahalıya temızlenmıs olucak bak soylıyım:52::52::27::27:

busefer kesın 66 heryanlarım agırıyo ama aksam platesı yıne yapıcam buhafta cok pis gaza geldım spor spor spor:52::52:

Hoşgeldin Eylülümm ilk yazdığını ne yaptıysam çözemedim bebişimmm:44::44: kuzum enişte hani spora başlıyordu noldu hem spor yapıp hem kolamı içecek :19: ekledim 66 gelsin artık bu hafta cnmm:32::32:

ısannekarammtttttttttttttttttttttttttttttttttttttsıııı

klavye kafayı yemıs heralde bazen takılıyo okumadan yolladıgımdan farketmemısım:52::52:aslında neguzel bak farketmeye basladı ınsallah dahadaıncelıcez canım sen gulayla ıyı gıdıyosun buaralar ınsallah aynı hızla gıtmeye devam etcek kılolar
yazmak ıstemıstım:52:

Hoşgeldin Eylülümm ilk yazdığını ne yaptıysam çözemedim bebişimmm:44::44: kuzum enişte hani spora başlıyordu noldu hem spor yapıp hem kolamı içecek :19: ekledim 66 gelsin artık bu hafta cnmm:32::32:

malesef canımıcıyo ama eve sokmuyorum kızlarımda ıcmesın dıye oda trafıkte gıderken falan ıcıyo malesef.kılo vermek ıstıyo ama sadecesporla verılecegını sanıyo:52::52:ben ornegım sana dıyorum bogazımı tuttum bedavaya yurudum zıpladım zayıfladım ama beyefendı yurumeyı sevmıyo ılla 100lıra vercek ayda:53::53:ben gönulsuzum gıtmesıne ramazandan sonra gıderım dıyodu.hee bıde ılaç kullanmıyo ama tip 2 diyabetı ve hipoglısemısı var 2 tane abısı seker hastalıgından öldü genetık malesef:50::50:yınede içiyo kola mola napıyım:50::50:

super haber:46: ya pantolonlar benim de ustumden dusmeye basladi asiri iyi bir hismis :9:
malesef canımıcıyo ama eve sokmuyorum kızlarımda ıcmesın dıye oda trafıkte gıderken falan ıcıyo malesef.kılo vermek ıstıyo ama sadecesporla verılecegını sanıyo:52::52:ben ornegım sana dıyorum bogazımı tuttum bedavaya yurudum zıpladım zayıfladım ama beyefendı yurumeyı sevmıyo ılla 100lıra vercek ayda:53::53:ben gönulsuzum gıtmesıne ramazandan sonra gıderım dıyodu.hee bıde ılaç kullanmıyo ama tip 2 diyabetı ve hipoglısemısı var 2 tane abısı seker hastalıgından öldü genetık malesef:50::50:yınede içiyo kola mola napıyım:50::50:

ya nicin oyle yapiyor ki :50: ailede rahatsizlik da varmis
aslinda cocuklar falan sirinlik yapsa ben cocukken babama sigarayi birakmasi icin yapardim gunde 2 paket sigara icen adam bana dayanamayip sigarayi birakmisti :9:

Back
X