- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
yapamıyorumda malesef cnm sadece ıp atlamaları yapıyorum squatları yapabılıyorum sımdılıkkızlar hemen kaynatmışsınız yineAllah muhabbetinizi artırsın
oh afiyet olsun canım
afiyet olsun canım merak etme artı çıkmazsın
afiyet olsun canım ayranların maşallahı var
Ohh canım süper moral olur sanadaBende aynaya bakıp popomu seviyorum o derece bence popom kalkmış
Afiyet olsun canım çok yorma kendini spor yapacağım diye
cupcake olmasa iyiymiş ama canım sen toparlarsın. Ip atlarken benimde ayak bileğim dönmüştü 1 hafta dinlen canım
benim annemde bir beden büyük aldırmaya çalışıyor kilo alırsın diye
Merak etme canım verirsin ben böyle çok stres yaptığımda aynaya bakmıyorum 1 hafta kendime ceza veriyorum
Ohh tebrik ederim canım fit bir hatun olma yolunda ilerliyorsun
Ohh göbek at canım göbekRegl olmana rağmen kilo vermişsin süper bir şey
Ohh her taraftan incelmişsin canım tebrik ediyorum seniBenimde alt tarafım pek nazlıdır kendileri
OLSUN CNM BASKA ZAMAN YAPARSIN ISTERSEN..YADA HASLADIGIN MALZEMELERI CORBADA KULLANIRSIN ARTIKkesın bakmamıstır canım bu erkekler kendılerını bızım yerımıze koyamıyolar.bıde demıyolarmı sanslı olsak anamızdan kız dogardık dıye sinir oluyorum
amın canım ama rabbım gönlundekını versın ınsallah
oyle tbı gulayım ama ufaklar buyuyene kadar daha cok sevılıyo buyuyunce hepsı aynı
benım detoks yalan oldu sındım ınsallah sen ııyı sonuc alırsın
AY 1 HAFTA AYNAYA BAKAMAZSAM OLURUM HERALDE HAKIKATEN IYI CEZA OLUYODURKızlar hemen kaynatmışsınız yineAllah muhabbetinizi artırsın
Oh afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım merak etme artı çıkmazsın
Afiyet olsun canım ayranların maşallahı var
Ohh canım süper moral olur sanadaBende aynaya bakıp popomu seviyorum o derece bence popom kalkmış
Afiyet olsun canım çok yorma kendini spor yapacağım diye
Cupcake olmasa iyiymiş ama canım sen toparlarsın. İp atlarken benimde ayak bileğim dönmüştü 1 hafta dinlen canım
Benim annemde bir beden büyük aldırmaya çalışıyor kilo alırsın diye
Merak etme canım verirsin ben böyle çok stres yaptığımda aynaya bakmıyorum 1 hafta kendime ceza veriyorum
Ohh tebrik ederim canım fit bir hatun olma yolunda ilerliyorsun
Ohh göbek at canım göbekregl olmana rağmen kilo vermişsin süper bir şey
Ohh her taraftan incelmişsin canım tebrik ediyorum seniBenimde alt tarafım pek nazlıdır kendileri
VALLA BENDE ANLAYAMADIM CNMofff süpersin canım çok güzel sıkılaşmışsın. darısı 38 in başına
acaba içindekilerden bir şeye alerjin mi var ki anlamadım. neyse sende yemene dikkat ederek verirsin inşallah canım
AY BENDE VALLA CNM CEKTI SABAH SABAHben ayran delisiyim bırak akşama kadar içerim o derece yani
*** 6. TAKIM 373. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 49 Yüzdesi İkiye Bölündü
EYLÜL SILA ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/ / /% )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
MorcadiYesilyarasa(52.3/ / /% )Yeni Üye Hedef Kilo 45 Yüzdesi İkiye Bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
Sindi564 ( 80,1 / / /% )
Tekaskim( 63,8 / / /% )
6. Takım Ortalaması : %
VALLA GORURSUN HERALDE CNM INSALLAHya ben bu gidişle yarın 78 i de görürüm inşallah. hiç beklemiyordum bu gün bu rakamı ya
OOO NE GUZEL CNM TARHANADA YAPILMIS ELLERINE SAGLIK CNMSlm arkadaşlarçook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım
MENUN GUZEL CNM CIZLEME NE GOZLEME GIBI BISEY MIKaç gündür erkenden yiyip menümü yazıyorum hemencecik hadi bakalım hayırlısı
Sabah:
Tereyağda yumurta
1 tane cizleme :18:
Domates salatalık peynir zeytin fındık ceviz
Ara:
Yürüyüşten sonra babaneme uğramıştım halam giresundan taze fındık getirmiş onu yedim.
Akşam:
Fasulye yemeği
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir zeytin
Spor:1 saat yürüyüş 600 ip atlama 50 squat 20 şınav
Su:2.5 litre su haricinde maden suyu süt falan
OLSUN BASLARSIN YINE CNMbenım kızımda tam 2.5 yasına gırdı dun basladım tuvalete alustırmaya ama aksılıl oldu yarım kaldı yarın yıne baslıycam ınsallah
masallah masallah
sen karataya baslamıstın dımı neslıhancım.kacamaksızmı yapıyosun masallah etkısını göstermıs hemen
ellerıne saglık cok guzel gorunuyo
AA BEN SENI KARADENIZDE OTURUYOSUN SANMISTIM CNMselam kızlar nasılsınız.saat 4gıbı gırdım alıntı yaparken ınternet koptu etrafı sel bastı cook sukur bızde sıkıntı yook ama yıllardır boyle yagmur görmedım.10 dakıka surmedı sokakları sel basması.tvde görmusunuzdur belkı ben ıstanbuldayım elektrık ınternet hepsı gıtmıstı.rabbım baska bela kaza vermesın ınsallah.
AAAYY AKSILIKLER OLMUS NEYSEKI SIZ VARSINIZ ALT KATTA YA KIMSE OLMASAYMIS DONDUKLERINDE ALLAH BILIR NASIL BI MANZARAYLA KARSILASICAKLARDI...AMA SENDE KENDINI BITIRMISSIN CNM YAA INSALLAH AGRILARIN GECERDE RAHATLARSIN YAAA..BU ARADA SONRA MUSAIT OLUNCA PUDING TARIFINI BEKLIYORUM CNMdun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum
HOSGELDIN CNM NERELERDESIN BEN ASKERE GITTI SANMISTIM DEMEK YENI GIDCEK...ben kendimi nerelerden atsam ne yapsam bilemedimramazan ayi her açıdan harika geçmişti felaket yogunum dun mersine gittik bugun adanaya ve aksam aksaraya döndük gezmek cok zevkli ama beslenme sıkıntısı yasadim. esim askere gidecek yemek yemeye gidiyoruz heves edyor bende tamam yerim diyorum üzülüyorum bu pazar izmire gidecegiz 4 gunlugune ben bu hafta izinli olabilir miyim kaptanim. ugrayamiyorum vicdan azabi çekiyorum
AYY ALLAH KORUSUNcanim coook gecmis olsun kendine biraz dikkatet. olan sana olur kimse anlamaz. sana bise olsa elinden tutanin olmaz allah korusun. sporu dusunme hiz. dr a git biran once allah esirgesin felc falan olursun.
YOK CNM BOLUNMUYO BILDIGIM KADARIYLAkizlar ben geldimmmmmama bildirim yapip cikicam
biliyorsunuz bu haftaki yogunlugumu yazmistim ins pazartesi kurtuluyorum hayirlisiyla
:44:yalniz yuzdeleri ikiye boluyor muyuz :44:
BEN EKLERIM CNMneyse benim cikmam gerekiyor da ben kilo bildirimimi yapsam da biri ekleyebilir mi rica etsem
sagol canımbenım sen nasıılsın ne durumda kılolar ben hala 65 göremedım
gunaydın cnm aslında tıklatcaktım lıste bıtsın bı kontrol eder mısınız dıye..günaydın kızlar herşey yolunda gidiyor sanırım listenizide yapmışsınız birsey olursa yandayız iki tık tık yapın geliriz
sana da hayirli cumalar cnmHayırlı cumalar dilerim komşum ..
bu hafta bol kilo vermeli geçmiştir inşallah .
hosgeldin cnm ne guzel 1 kilo gitmis seninde masallah wc problemini hic sorma gece form cayi ictim o bile yaramadi en son kahvalti yaptim ve sonra wc ye cikabildim ama o zaman ben bildirimimi yapmistim malesef*** 6. Takım 373. Etap ***
ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%3,36 )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/79,9 /1,1 /%1,36 )
senasevval(54,9/ / /% )
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,37)
tekaskim( 63,8 / / /% )
6. Takım ortalaması : %
kızlar bildirimi yaptım.ama ben hem regl hemde akşamdan beri hala çıkamadım wc ye noldu böle alışık da değilim günde 5 sefer wc yapan ben 2 sefer zor yapar oldum allahallah
yeni kızların hedefleri gördüm azım açık kaldı kızlar boylar çokmu kısa bu hedeflerle hortlak olmayın sonra.ne bilem ben 1,7 boy 70 kilo hedefle sizi ikiye katladım hedefte :) :)
ama canim sen devamli spor yapamiyosun is yerindesin sadece yuruyus yapabiliyosun aslinda biraz daha gitmesi gerekiyodu sanki ama olsun hic yoktan iyidir dimiherkese selam
ben beden ölçümü aldım kızlar yazıyorum
12/4/2014 de kilo 86 imiş ölçülerde:
106
93
113
müş
8/8/14 de kilom 79,9 ölçüler
103
93
106
bacak: 61 , kol:36
eee 4 ay olmuş 6 kilo gitmiş sizce incelmem normalmi bana az geldi, belim bedenimden hep kalındı zaten nedense incelmemiş basen baya erimiş vs....
buyrun bakalım yorummm
gunaydın cnm aslında tıklatcaktım lıste bıtsın bı kontrol eder mısınız dıye..
Bırde bayram tatılı oldugu ıcın bı arkadas sordu ıkıye mı bolunecek kılolar ben bolunmeyecek dıye bılıyorum..
Bırde bı arkadas ızın ıstemıs bu haftalık ızınlı yazalım mı yoksa 1 kere bıldırımde bulunmadı mı yazalım bılemedım ama bıldırım yapmadı yapmazsa dıye yanı tum ıhtımallerı dusunuyorum
Canım bayram dönüşü olduğu, geçen hafta bildirim yapmadığımız için yüzdeleri 2 ye bölücez
İzne ayrılan arkadas bildirim yapmazsa bildirimsiz izne ayrıldı yazılıyor sanırım, kaptanım tekrar cevaplar zaten ama ben öyle biliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vallahi belki yazarlar boyları bende anlamadım benim yarım kadar olacaklar düşünsene :)))))hosgeldin cnm ne guzel 1 kilo gitmis seninde masallah wc problemini hic sorma gece form cayi ictim o bile yaramadi en son kahvalti yaptim ve sonra wc ye cikabildim ama o zaman ben bildirimimi yapmistim malesef
ay bende aynisini soracaktim yaa 4o li rakamlar havada ucusuyo boylar kisa heralde ben o kiloda olsam igneye donerim heralde gerci benim boyda uzun degil ama cok zayif gorunurdum kesin
ama onlar mankene doncekler valla o kiloya gelince
ama canim sen devamli spor yapamiyosun is yerindesin sadece yuruyus yapabiliyosun aslinda biraz daha gitmesi gerekiyodu sanki ama olsun hic yoktan iyidir dimi
kaçamaksız değil tabi ama hafta 1 yada 2 gün de 1 er kaçamak yapmakla yetiniyorum napimmbenım kızımda tam 2.5 yasına gırdı dun basladım tuvalete alustırmaya ama aksılıl oldu yarım kaldı yarın yıne baslıycam ınsallah
masallah masallah
sen karataya baslamıstın dımı neslıhancım.kacamaksızmı yapıyosun masallah etkısını göstermıs hemen
ellerıne saglık cok guzel gorunuyo
selam kızlar nasılsınız.saat 4gıbı gırdım alıntı yaparken ınternet koptu etrafı sel bastı cook sukur bızde sıkıntı yook ama yıllardır boyle yagmur görmedım.10 dakıka surmedı sokakları sel basması.tvde görmusunuzdur belkı ben ıstanbuldayım elektrık ınternet hepsı gıtmıstı.rabbım baska bela kaza vermesın ınsallah.
canım öncelikle çok geçmiş olsun ben bu belfıtığı kısmına takıldım.benim 6 yıl önceki ızdıraplarım geldi gözümün önüne. ali'm 2 aylıktı onu emzirmek için sabret sabret yatalak olmuştum en sonunda ağlayarakta kalkamıyordum yataktan.en son ambulansla p.tesi sabahı hastaneye gittim doktoru çağırttım ben açım 2 gündür ameliyat olacam diye yemedim bişi dedim ne olur beni kesin biçin kurtarın.velhasıl ameliyat oldum. ogün bu gündür de pilates hayatımdan hiç çıkmadı taaki bayram önü misafirler gelipte ben pilatese ara verene kadar. aman allahım ne çektim nüksetcek kalacam yatacam diye çok korktum iğne bile oldum o derece.hemen pilatese geri başladım şimdi iyiyim.sende mutlaka esneme hareketleri yap canım ve asla bırakma.çok üzüldüm durumuna ayağınada vurmuş ama başarabilirsin, su içmeni artır birazda oldumu.öptümdun hıcgelemedım.bugun ıstanbulu sel bastı dunde abımın evını:26:
abım ust katımda oturuyo bayramın 1.gunu kayınvalıdesıne gıttıler bursaya senelık ıznıyle bırlestırdı daha dönmedıler.dun banyodan ve tuvaletten su aktıgını farkedttım hemen dıs kapıyı actım noluyo dıye abımın evınden asagı sular gelıyodu.klozetın borusu kendı kendıne patlamıs bız kac saat sonra farkettık allah bılır.evde heryer esyalar su içindeydı ablam annem ben ablamın 2 cocugu el attık hemen benı bılenınız bılır saglık sıkıntılarım var son aylarda bel fıtıgım cook azdı ayaklarıma vuruyo amelıyatı ertelıyorum korktugum için.dun evı o halde görunce hemen saldırdım işe tabı ben okadar hızlı ve agır kaldıracak işi yapacak bı ınsanda degılım ama salak gıbı cook yordum kendımı.evı sudan kurtardık camları actık.annem halılarıda yıkansada geldıklerınde temız olurdu dıye ısıttırınce bıde halılarını yıkadık.daha bayram öncesı yenı yıkayıp sermıstı kadın.neyse olan bana oldu.esımle aksam göl kenarında mangal planı yapmıstık.saat 3ten 8e kadar evle ugrastık.esım gıdelım mangala sen oturursun deyınce bıde mangal yapmaya gıttık.hıc ugrayamadım buraya.sabahta yataktan aglayarak kalktım her yanım felaket belım ayaklarım kopuyo resmen 3 5 gune kendıme gelemem oyuzden sporada ara verıyorum malum cook uzgunum
canım kilolar ikiye bölünüyor 372. hafta bildirim yapmadık çünkügunaydın cnm aslında tıklatcaktım lıste bıtsın bı kontrol eder mısınız dıye..
Bırde bayram tatılı oldugu ıcın bı arkadas sordu ıkıye mı bolunecek kılolar ben bolunmeyecek dıye bılıyorum..
Bırde bı arkadas ızın ıstemıs bu haftalık ızınlı yazalım mı yoksa 1 kere bıldırımde bulunmadı mı yazalım bılemedım ama bıldırım yapmadı yapmazsa dıye yanı tum ıhtımallerı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?