Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yapamıyorumda malesef cnm sadece ıp atlamaları yapıyorum squatları yapabılıyorum sımdılık

kizlar ben geldimmmmm ama bildirim yapip cikicam
biliyorsunuz bu haftaki yogunlugumu yazmistim ins pazartesi kurtuluyorum hayirlisiyla

:44:yalniz yuzdeleri ikiye boluyor muyuz :44:

2 hafta once 74.4
bugun 71.9
giden 2.5
yuzde 3.36
(ikiye boluyorsak da 1.68)

yanlisim varsa duzeltirsiniz degil mi
ben cizelgemi guncelleyip cikayim

OLSUN CNM BASKA ZAMAN YAPARSIN ISTERSEN..YADA HASLADIGIN MALZEMELERI CORBADA KULLANIRSIN ARTIK
AY 1 HAFTA AYNAYA BAKAMAZSAM OLURUM HERALDE HAKIKATEN IYI CEZA OLUYODUR
offf süpersin canım çok güzel sıkılaşmışsın. darısı 38 in başına

acaba içindekilerden bir şeye alerjin mi var ki anlamadım. neyse sende yemene dikkat ederek verirsin inşallah canım
VALLA BENDE ANLAYAMADIM CNM
ben ayran delisiyim bırak akşama kadar içerim o derece yani
AY BENDE VALLA CNM CEKTI SABAH SABAH
KIZZZZZZZZZZZZZZ MASALLAH SANA NAPTIN SEN OHHH NE GUZEL VALLA MASALLAH 41 KERE TUTMAYIN GULAYIIIIIIIIIIIIIII
ya ben bu gidişle yarın 78 i de görürüm inşallah. hiç beklemiyordum bu gün bu rakamı ya
VALLA GORURSUN HERALDE CNM INSALLAH
Slm arkadaşlar çook yoruldum çokkk tarhana bni öldürdü ya ,ama bitti en sonunda ,leğende mayalanmayı bekliyor
Herkes iyidir inş ,ben kış hazırlıkları ve ev temizliğine batmış durumdayım
OOO NE GUZEL CNM TARHANADA YAPILMIS ELLERINE SAGLIK CNM
MENUN GUZEL CNM CIZLEME NE GOZLEME GIBI BISEY MI
OLSUN BASLARSIN YINE CNM
AA BEN SENI KARADENIZDE OTURUYOSUN SANMISTIM CNM
DEMEK ISTANBULDASIN NERESINDESIN
AAAYY AKSILIKLER OLMUS NEYSEKI SIZ VARSINIZ ALT KATTA YA KIMSE OLMASAYMIS DONDUKLERINDE ALLAH BILIR NASIL BI MANZARAYLA KARSILASICAKLARDI...AMA SENDE KENDINI BITIRMISSIN CNM YAA INSALLAH AGRILARIN GECERDE RAHATLARSIN YAAA..BU ARADA SONRA MUSAIT OLUNCA PUDING TARIFINI BEKLIYORUM CNM

HOSGELDIN CNM NERELERDESIN BEN ASKERE GITTI SANMISTIM DEMEK YENI GIDCEK...
ALLAH KAVUSTURSUN KAPTAN HASTANEDE BILEMEDIM ACABA IZINLI YAZSAK MI SENI YOKSA BILDIRIMDE BULUNMADI DIYE MI YAZSAK BILEMEDIM
KAPTANA YAZSAM MI DIYE DUSUNUYORUM AMA SIMDI HASTANEDE BELKI MUSAIT DEGILDIR ONU BIIZIM KILOLARLA RAHATSIZ ETMEKTE ISTEMIYORUM NE DIYOSUNUZ KIZLAR YAZIM MI KAPTANA YOKSA 1 KERELIK BILDIRIM YAPMADI MI YAZALIM MERINETYAYA YADA BILDIRIMINI YAP CNM GUNAHIYLA SEVABIYLA
canim coook gecmis olsun kendine biraz dikkatet. olan sana olur kimse anlamaz. sana bise olsa elinden tutanin olmaz allah korusun. sporu dusunme hiz. dr a git biran once allah esirgesin felc falan olursun.
AYY ALLAH KORUSUN
kizlar ben geldimmmmm ama bildirim yapip cikicam
biliyorsunuz bu haftaki yogunlugumu yazmistim ins pazartesi kurtuluyorum hayirlisiyla

:44:yalniz yuzdeleri ikiye boluyor muyuz :44:
YOK CNM BOLUNMUYO BILDIGIM KADARIYLA
neyse benim cikmam gerekiyor da ben kilo bildirimimi yapsam da biri ekleyebilir mi rica etsem
BEN EKLERIM CNM

*** 6. Takım 373. Etap ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /1,3% )
cemreq(55.6/ / /% )yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%3,36 )
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
morcadiyesilyarasa(52.3/ / /% )yeni üye hedef kilo 45 yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,37)
tekaskim( 63,8 / / /% )

6. Takım ortalaması : %
vee takımın yuzkarası olarak bıldıırmımıde yaptım
ama ne yalan soylım yınede 79 u ucundan gordum yaa Mutlu oldum yınede

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar herşey yolunda gidiyor sanırım listenizide yapmışsınız birsey olursa yandayız iki tık tık yapın geliriz

günaydın kızlar herşey yolunda gidiyor sanırım listenizide yapmışsınız birsey olursa yandayız iki tık tık yapın geliriz
gunaydın cnm aslında tıklatcaktım lıste bıtsın bı kontrol eder mısınız dıye..
Bırde bayram tatılı oldugu ıcın bı arkadas sordu ıkıye mı bolunecek kılolar ben bolunmeyecek dıye bılıyorum..
Bırde bı arkadas ızın ıstemıs bu haftalık ızınlı yazalım mı yoksa 1 kere bıldırımde bulunmadı mı yazalım bılemedım ama bıldırım yapmadı yapmazsa dıye yanı tum ıhtımallerı dusunuyorum

Hayırlı cumalar dilerim komşum ..
bu hafta bol kilo vermeli geçmiştir inşallah .

eylül sıla ( 66,3 / / /% )
ferideei ( 76,4 / / /%)
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
neslihank4 (81/79,9 /1,1 /%1,36 )
senasevval(54,9/ / /% )
tekaskim( 63,8 / / /% )

6. Takım ortalaması : %
kızlar bildirimi yaptım.ama ben hem regl hemde akşamdan beri hala çıkamadım wc ye noldu böle alışık da değilim günde 5 sefer wc yapan ben 2 sefer zor yapar oldum allahallah
yeni kızların hedefleri gördüm azım açık kaldı kızlar boylar çokmu kısa bu hedeflerle hortlak olmayın sonra.ne bilem ben 1,7 boy 70 kilo hedefle sizi ikiye katladım hedefte :) :)

Son düzenleme:
herkese selam
ben beden ölçümü aldım kızlar yazıyorum
12/4/2014 de kilo 86 imiş ölçülerde:
106
93
113
müş
8/8/14 de kilom 79,9 ölçüler
103
93
106
bacak: 61 , kol:36
eee 4 ay olmuş 6 kilo gitmiş sizce incelmem normalmi bana az geldi, belim bedenimden hep kalındı zaten nedense incelmemiş basen baya erimiş vs....
buyrun bakalım yorummm

hosgeldin cnm ne guzel 1 kilo gitmis seninde masallah wc problemini hic sorma gece form cayi ictim o bile yaramadi en son kahvalti yaptim ve sonra wc ye cikabildim ama o zaman ben bildirimimi yapmistim malesef
ay bende aynisini soracaktim yaa 4o li rakamlar havada ucusuyo boylar kisa heralde ben o kiloda olsam igneye donerim heralde gerci benim boyda uzun degil ama cok zayif gorunurdum kesin
ama onlar mankene doncekler valla o kiloya gelince

ama canim sen devamli spor yapamiyosun is yerindesin sadece yuruyus yapabiliyosun aslinda biraz daha gitmesi gerekiyodu sanki ama olsun hic yoktan iyidir dimi

Canım bayram dönüşü olduğu, geçen hafta bildirim yapmadığımız için yüzdeleri 2 ye bölücez

İzne ayrılan arkadas bildirim yapmazsa bildirimsiz izne ayrıldı yazılıyor sanırım, kaptanım tekrar cevaplar zaten ama ben öyle biliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa bolunuyo mu bilmiyodum cnm sagol evet izinli sayilmasi icin en az 2 hafta izinli olmasi gerek o yuzden bilemedim izinli yazamam eger sadece bu haftalik icin istiyosa
cok tesekkur ederim cnm yardimin icin

vallahi belki yazarlar boyları bende anlamadım benim yarım kadar olacaklar düşünsene :)))))

kaçamaksız değil tabi ama hafta 1 yada 2 gün de 1 er kaçamak yapmakla yetiniyorum napimm
misal bu gün şimardım tahin helva yedim sabah 1 dilimde ekmek

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben bu belfıtığı kısmına takıldım.benim 6 yıl önceki ızdıraplarım geldi gözümün önüne. ali'm 2 aylıktı onu emzirmek için sabret sabret yatalak olmuştum en sonunda ağlayarakta kalkamıyordum yataktan.en son ambulansla p.tesi sabahı hastaneye gittim doktoru çağırttım ben açım 2 gündür ameliyat olacam diye yemedim bişi dedim ne olur beni kesin biçin kurtarın.velhasıl ameliyat oldum. ogün bu gündür de pilates hayatımdan hiç çıkmadı taaki bayram önü misafirler gelipte ben pilatese ara verene kadar. aman allahım ne çektim nüksetcek kalacam yatacam diye çok korktum iğne bile oldum o derece.hemen pilatese geri başladım şimdi iyiyim.sende mutlaka esneme hareketleri yap canım ve asla bırakma.çok üzüldüm durumuna ayağınada vurmuş ama başarabilirsin, su içmeni artır birazda oldumu.öptüm

eylül sıla ( 66,3 /66 / 0.3/%45 )
ferideei ( 76,4 / / /%)
merinetya (75,3/ / /% )
miss_wong (72,7 / / /%)
neslihank4 (81/ / /% )
senasevval(54,9/ / /% )
tekaskim( 63,8 / / /% )

off sabahtan berı ınternet yoktu delı oldum bızle alkalı degıl ttnetle ama nıye anlamadım bugun yagmurda yagmıyo neyse yıone geldı cook sukur.kaplumbaga mısalı yavas yavas gıdıyo kılolar.onada sukur bayramda artılardaydım onlardan kurtulup eksıye gecmek ıyı geldı vallahı genel olarak takım ıyı benmce kaptanımızı mahcup etmeyız ınsallah ozledık onuda

canım kilolar ikiye bölünüyor 372. hafta bildirim yapmadık çünkü
birde yeni üyeler ne zaman geldi 371. etaptan sonra ise ikiye bölüyorsun 371. etaptan önce ise yeni üyeleride 3'e bölüyorsun
ayrıca izin isteyen arkadaş kilo bildirmeden izne ayrılacaksa bildirimsiz izne ayrıldı yazıyorsun ama onu bir yere not al döndüğünde karışmasın (çünkü bayram dolayısıyla zaten 2 ye bölünüyordu 371. de ayrılmış gibi düşünecegiz döndüğünde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…