Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kızlar yeni eve geldim
Bugünkü yediklerim
Sbh bi dilim ekmek peynir zeytin tereyağı yumurta
Aksama doğru iki dilim ( küçük )ıspanaklı pide
Gün içinde 3 lt ye yakın su

hg canımmm ama bu nasıl menü bulutcumm sabahki peynir zeytinden başka sırf karbonhidrat yogurt yok salata yok siyeti geçtim sağlığın önemli cnm benim

Çorba nerdeyse pişmiş ti Cokta canım çekmişti
humanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz
Aynen canom
Ohh spora bak maşallah
Ne yiyormusuz izin neye cikti kacirdimmi kine
Ballı Tereyağ canım
ılahırengarengım yaaaaa yemek deyınce.... bal bal organık olandan
Cokta güzel oluyo nım mm nım
yooo buralardayım makıne bıtırdı serılcek camasırlarım var ama hıc cnm ıstemıyor dogrusu
bende bulaşık makinasını boşaltcam ali biraz oyuncakları ile evi dağıttı onu toplicam hatta evi şimdi sileyim spor bitsin yarına çok işim olmasın rahat rahat spor yaparm diyorum
Hah sindide geldi yatamayiz gari lak lak lak kacamadim ki
Hah şunu bileydin neslim kaçma iki lafın belini kıralım canımm

gurur duyuyorum seninlee barbim son 4 dk ha gayret maşallah herşeyi gaspetmişsin enişteye bişey kalmamış uyukluyo garibim

Butun gun kayınvalidedydım onun yaptığını pişirdiğini yemem , dışardan gelende ıspanaklı pideydi

İlginç neden yemezsin ki bulutum yemek konusunda titiz değilmi yoksa ama olsun bi bahane uydurup kendin için birşeyler hazırlasan bozulurmuydu acaba kv

Benim kv hacı...ama üfürükcüden çıkmaz bi yerlere iğne batırmak iç cam Alıp gerı getırmek yada bişeyi yüz kere Ağzına sokmak istemek..biaara bu Yüzden Kafayı yiyodum,Anlatsam ağzınız acık kalır derdim vara girsem baya tıklanırım:) kapatmaya çalışıyorum kafamda kocamın yardımıyla..huylanıyorum onda onun yaptığı bişeyi özellikle önceden yaptığı yemeği yemem 2 senedir...Mevlüt olunca bayanlarla ilgilenmekten oturamadım bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…