Iyi geceler kızlar yeni eve geldim
Bugünkü yediklerim
Sbh bi dilim ekmek peynir zeytin tereyağı yumurta
Aksama doğru iki dilim ( küçük )ıspanaklı pide
Gün içinde 3 lt ye yakın su
Nicin çok güzel kuzum isim annencok zeki olmali:)kendımı kk da en ozguvenlı uye ılan edıyorum... bakınız:bayılanbayılana
Çorba nerdeyse pişmiş ti Cokta canım çekmişti
ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin
estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin
yaktım çok şükür bugün de görev tamam
grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim
bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm
8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzumm
artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yok
faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınkiçorbayı yetiştirdin sanırım
afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecikhasta hasta bi de spor yapmışsınnn
Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için
şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsınhepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada
sanırım hemen kaçacaksınnn
bulut aslı nerelerdesiniz kızlarGamze ders çalışıyor gece gelir
Aynen canomhumanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz
Ohh spora bak maşallahMenumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme
Ballı Tereyağ canımNe yiyormusuz izin neye cikti kacirdimmi kine
Cokta güzel oluyo nım mm nımılahırengarengım yaaaaa yemek deyınce.... bal bal organık olandan
bende bulaşık makinasını boşaltcam ali biraz oyuncakları ile evi dağıttı onu toplicam hatta evi şimdi sileyim spor bitsin yarına çok işim olmasın rahat rahat spor yaparm diyorumyooo buralardayımmakıne bıtırdı serılcek camasırlarım var ama hıc cnm ıstemıyor dogrusu
Hah şunu bileydin neslim kaçma iki lafın belini kıralım canımmHah sindide geldi yatamayiz gari lak lak lak kacamadim ki
Hayırdır sinirlenip menünü bozduğuna göre ne olduki bitanemmHa bide sinirden kendi kendimi yedim oda var :)
Hani kaçıyodun fıstık hala burdasınkızlar kactım garı ayddeeee gorusuruz...
Umarım kötü bişey yoktur cnmHa bide sinirden kendi kendimi yedim oda var :)
Ay bi yandan ıpad te Leslie acık son 12 dk spor yapıyorum
Bi yanda güzel köylüyü izliyorum
Bi yanda elimde tlf size yazıyorum eşimde salonda uyudu gözünü bi açtı ben elimde tlf bi Leslie ye bakıyorum bi siteye bi tv ye gülümsedi yattı tekrar işte azim bu hahahaaa
Gunaydun kuzum kacgundur yok pro üyelergoruyomussYa kızlar sayfanın altında kim var görünüyo du yine mi kaldırdılar
Butun gun kayınvalidedydım onun yaptığını pişirdiğini yemem , dışardan gelende ıspanaklı pideydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?