- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
- Sindi564
- moni
- Ahbirkingcharlesimolsa
- winstonlight
- EYLUL SILA
- hepinize iyi geceler
allah rahatlık versin yarın görüşürüz inş uyku fena bastırdı affedin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün sonu z raporum;
Sabah-öğlen kahvaltı:
1 fincan yeşil çay
2 sahanda yumurta
1 kk peynir
Akşam;
1 yemek kaşığı yulaf kepekli yoğurtlu kereviz salatası
1 elma
Su: 3 litre
Spor: 4km yürüyüş, antin kuntin bazı egzersiz hareketleri.
Hepimize güzel bir sabah diliyorum, iyi geceler.
Zayıflama grubuna girdiğimi bilmesin istedim ama anası gibi bilmediği bir şey yok maşallah
iyi akşamlar cnmmm hoşgeldin eniştenin bizden çekeceği var daha yeni başladık![]()
Selam cnm enişte nasıl çekmişse olan notlar baya karışmış galiba:)İyi akşamlar bacılar, gardaşlar
Kopya yazan öğrenci gibi geçmişi okuyup bol bol not alırken, eşim geldi, notları ona kaptırdım, kısa yollu bir güreşme sonucunda yarısı kopmuş, yarısı mürekkeple boyanmış parçacık kaldı elimdeBenim koca az biraz kıskanç biri, sanmış ki ben gizli gizli mektup yazıyorum.
Yok bari kuşla haber uçurayım, mektup mu kaldı la diyemedim tabii ama epey gülüşüp tepiştik
Bir dahaki sefere toplu alıntı yaparım bugünlük mazur görün lütfen.
Kağıtta kalanlar adına yazayım;
@makres76 ,
Güzel temennilerin için teşekkür ederim, senin de 4 evladını Allah bağışlasın, uzun güzel ömürleri olsun inşallah.
Gebelik zehirlenmesini sormuşsun; bende sadece bebeğin kalbi durdu. Yetişkinlerdeki kalp krizi gibiymiş, anında oluyormuş. Anne karnında müdahale şansı ya da anında farkediş olmuyor maalesef.
@senasevval , teşekkür ederim. Sınavlarında başarılar.
ayyuzlum0211 ;kaptan yardımcımız @Sindi564 , renkli bir arkadaş yazmışım ( o kimse, kendini bilsin bir zahmet
), @EYLUL SILA , bir de Neslihan 2 çocuk 38 adlı gizemli not aldığım arkadaşa güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. (Atladığım olmuşsa kusura bakmayın, kafam bir dolu bugün)
Su ve spor listemi alıp gelip, gün sonu raporumu da vereyim sonrasında ödevini yapmış, duşunu almış öğrenci gibi huzurla zıbarayım.
Aynen kaptanım :)
iyi akşamlar cnmmm hoşgeldin eniştenin bizden çekeceği var daha yeni başladık![]()
Hahahaha çık tatlısınZayıflama grubuna girdiğimi bilmesin istedim ama anası gibi bilmediği bir şey yok maşallah
Duyunca da başladı vır vır "yok onca kan verdin, halsiz düştün bir de diyet mi yapacaksın, ee hani hamile kalacaktın gene ee nasıl diyet yapacaksın? yok kıl yok tüy.."
Makres76 yazan kağıdın ucunu da görüp orda "Mahmut "mu yazıyor diye elimden kaptı. Hem kıskanç hem azcık kör![]()
Aa canım neden öyle düşünüyosun cmm yavas yavas olacak sen yeterki mesafe koyma aramıza bak nasıl sohbetin dibine vururuz sakın kendini yalnız hissetme olur mu ayrıca biz kimseyi aramıza sokmamazlık yapmayız yeter ki sen kendini uzak tutmaYa ben sizin aranıza niye giremiyorum :) öle hissediyorum bende bi sorun var galiba...zaten zor denk geliyorum birileriyle,bugünü sayma zaten yoktum diğer günler doğru dürüst denk gelmemişim geçmişi okudumda
Selam cnm enişte nasıl çekmişse olan notlar baya karışmış galiba:)
Renkli kişilik dediğin nesli mi acaba
Yoksa ben mi anlayamadım
neyse zamanla hepimizi tanıyacaksın cnm bak enişteye dikkat et ilk zamanlar çok gözüne soka soka girme topiğe hem sizin huzurunuz bozulmasın hemde alışana kadar pek eğleniyorum havasını ver topikte sonra sendeki değişimi görünce yavas yavas benimseyecektir yani benim eşim çoktan benimsedi de :) ordan biliyorum :) gerçi senin olan kilon da belli olmuyodur maşallah 1 80 boy yanlış hatırlamıyosam dimi benim boy 1 61
Ahh biliyo musun bebek olayı bende de var eşime dün dedim ki aşkım senden 3-4 ay istiyorum hamile kalmadan 70-65 kilo olayım öyle hamile kalayım yoksa bu kiloda hamile kalırsam 100 kilo ile doğuma girerim dedim (abarttım tabi :) ) oda yok yok yeter çok bekledik diyo valla ondan habersiz son 3 aylık doğum kontrol hapım kaldı kullansam mı diye düşünüyorum sonucta 2 kere düşük oldu 2. Bebişi istiyoruz bizde 3. Sü de düşük olsun istemiyorum tamam 2 düşük daha 4-5 haftalık ken oldu ama yazık yani biraz ara vermek iyi olur diye düşündüm ve sanırım ilk hapı içmiş bulundum 3 ay cocuk olmasın sıkı bi beslenme ve sporla 3-4 ayda 65-70 olmam gerek şuan 81 lerdeyim acıkcası bende gizli saklı hap içme taraftarı değilim kızlar çok iyi bilir ama yapmam lazımdı yaptım inşallah iyi olacak bakalım artık hayırlısı
HATUN HAMARAT ANACIM GECE GECE HICCC TEMIZLIK YAPAMAMÇorba nerdeyse pişmiş ti Cokta canım çekmişti
Aynen canom
Ohh spora bak maşallah
Ballı Tereyağ canım
Cokta güzel oluyo nım mm nım
bende bulaşık makinasını boşaltcam ali biraz oyuncakları ile evi dağıttı onu toplicam hatta evi şimdi sileyim spor bitsin yarına çok işim olmasın rahat rahat spor yaparm diyorum
Hah şunu bileydin neslim kaçma iki lafın belini kıralım canımm
ISIM ANNEM ZEKI CANIMMMMNicin çok güzel kuzum isim annencok zeki olmali:)
gunaydın cnmGünaydın kızlar :)
aramıza mı gıremıyorsun ılahı bulut yaaa kucukken kardesımın yatakta annemle babamın arasına gırmeye calısması geldı aklımaYa ben sizin aranıza niye giremiyorum :) öle hissediyorum bende bi sorun var galiba...zaten zor denk geliyorum birileriyle,bugünü sayma zaten yoktum diğer günler doğru dürüst denk gelmemişim geçmişi okudumda
ev pogacası mı ??????? oyyy neeetttin sen bacımslm iyi geceler kızlarbu akşam misafirim vardı giremedim affedin
geçmişe göz gezdirdim fakat geç oldu yarın kursum var menümü yazıp çıkıyorum hayırlı geceler
menüm : 2 bardak su , peynir, zeytin .bol yeşillik ve küçük bir ev poğçası
öğlen : 1 kase yoğurt ,tarçınlı çörekk otlu
akşam : 1 kase çorba ,bol salata , haşlanmış ve az yağda sotelenmiş keçi eti
3.lt. su , 45 dak yürüyüş30 dak mekik ve çeşitli spor hareketleri
he sen yap sporunu. tek cocuk uyut yap. anam benimkinin biri yatsa oburu ayakta. hepsi yatsa bulasik camasir. delirecem yakinda. oyle ki bu gece hic uyumadim desem yeri. dila epey bir sure oyun oynadi az mama verdim bu seferde istifra etti. banyo falan derken sabah oldu. kriiiiiizzzzz.Ayy muhteşem olurdu cnm bakalım ilk haftada ne kadar verceksin
Akşam yeterince yedim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana eklemeye çalışcam canım
Eklemeye çalışcam kaptanım
Kız Ayyüzlüm sen istesem varya hepimizi geride bırakırsın da neyse bakalım bu hafta sen mi daha cok vercem ben mi bak ben hasta halimle şimdi spora başlicam ona göre benden söylemesi canım
Ay kaptanım bayılıyorum senin listelerine yaa cok tatlılar
Hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun zor bi dönemden geçmişsin inşallah allah tüm dileklerini hayırlısı ile gerçekleştirir
çok tatlısın bunu yazmadan geçemicem
inan burada kalıcı olursan çok güzel kalıcı dostluklar kuracağımıza eminim seninle bizim kızlar da senin gibi çok tatlıdır :) içinde bende varım dermişim dedim bile hahahaa kendini öven üye :)
Ben sindi kaptan yardımcısı yaş 24 ev hanımıyım evliyim 3 yaşında oğluşum var 90 ile başladım şuan 81 lerdeyim
Yalnız Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin? e bayıldım :))
Hımm bende bi nicki ne taktım azıcık inşallah en yakın zamanda bırakır winston arkadas :)kaptanım sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyosun sigara markası dimi o hıı? Biraz da fırsatı bulmuşken ben kızayım :)
Ay benimde laptop bozuk tlf dan uğraşamıyorm smiley lerle
uyumadi gulum saat onbirde ancak yatti. sonrasini da az once anlattim zaten
ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin
estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin
yaktım çok şükür bugün de görev tamam
grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim
bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm
8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzumm
artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yok
faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınkiçorbayı yetiştirdin sanırım
afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecikhasta hasta bi de spor yapmışsınnn
Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için
şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsınhepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada
sanırım hemen kaçacaksınnn
bulut aslı nerelerdesiniz kızlarGamze ders çalışıyor gece gelir
![]()
bu sayfadan sonra yedi sayfa okudum. konusmuyonz konusmuyonuz bi basliyonuz susmuyonuz haaaaHah sindide geldi yatamayiz gari lak lak lak kacamadim ki
hey masallah. allah bereketini arttirsin. ama yakalaninca kotu oluyo insan. kocanin gozunde deli damgasi yiyosunAy bi yandan ıpad te Leslie acık son 12 dk spor yapıyorum
Bi yanda güzel köylüyü izliyorum
Bi yanda elimde tlf size yazıyorum eşimde salonda uyudu gözünü bi açtı ben elimde tlf bi Leslie ye bakıyorum bi siteye bi tv ye gülümsedi yattı tekrar işte azim bu hahahaaa
Çocuğum için Mevlüt okutmak istedi evinde bende 70 yaşındaki kadını kırmayım dedim ama işte kendimi üzüyorum ben artık laf söz sıkıldım susuyorum millette güya laf sokuyo falan....neyse
canim kafani cok takma eger korkun varsa bu yonden evden cikarken cantana biseler koy caktirmadan ye. kimin ne soyledigini umursama. eger kocan sana destekse gerisini koyver gitsin. kv yasli kadin. insanlar yaslandikca bazi seylerin ucunu kacirabiliyorlar. yaptiklariyla elbet ahireBenim kv hacı...ama üfürükcüden çıkmaz bi yerlere iğne batırmak iç cam Alıp gerı getırmek yada bişeyi yüz kere Ağzına sokmak istemek..biaara bu Yüzden Kafayı yiyodum,Anlatsam ağzınız acık kalır derdim vara girsem baya tıklanırım:) kapatmaya çalışıyorum kafamda kocamın yardımıyla..huylanıyorum onda onun yaptığı bişeyi özellikle önceden yaptığı yemeği yemem 2 senedir...Mevlüt olunca bayanlarla ilgilenmekten oturamadım bile..
Oyyyy hasta olmak çok kötü yaaa
İyi akşamlar bacılar, gardaşlar
Kopya yazan öğrenci gibi geçmişi okuyup bol bol not alırken, eşim geldi, notları ona kaptırdım, kısa yollu bir güreşme sonucunda yarısı kopmuş, yarısı mürekkeple boyanmış parçacık kaldı elimdeBenim koca az biraz kıskanç biri, sanmış ki ben gizli gizli mektup yazıyorum.
Yok bari kuşla haber uçurayım, mektup mu kaldı la diyemedim tabii ama epey gülüşüp tepiştik
Bir dahaki sefere toplu alıntı yaparım bugünlük mazur görün lütfen.
Kağıtta kalanlar adına yazayım;
@makres76 ,
Güzel temennilerin için teşekkür ederim, senin de 4 evladını Allah bağışlasın, uzun güzel ömürleri olsun inşallah.
Gebelik zehirlenmesini sormuşsun; bende sadece bebeğin kalbi durdu. Yetişkinlerdeki kalp krizi gibiymiş, anında oluyormuş. Anne karnında müdahale şansı ya da anında farkediş olmuyor maalesef.
@senasevval , teşekkür ederim. Sınavlarında başarılar.
ayyuzlum0211 ;kaptan yardımcımız @Sindi564 , renkli bir arkadaş yazmışım ( o kimse, kendini bilsin bir zahmet
), @EYLUL SILA , bir de Neslihan 2 çocuk 38 adlı gizemli not aldığım arkadaşa güzel dilekleri için teşekkür ediyorum. (Atladığım olmuşsa kusura bakmayın, kafam bir dolu bugün)
Su ve spor listemi alıp gelip, gün sonu raporumu da vereyim sonrasında ödevini yapmış, duşunu almış öğrenci gibi huzurla zıbarayım.
Zayıflama grubuna girdiğimi bilmesin istedim ama anası gibi bilmediği bir şey yok maşallah
Duyunca da başladı vır vır "yok onca kan verdin, halsiz düştün bir de diyet mi yapacaksın, ee hani hamile kalacaktın gene ee nasıl diyet yapacaksın? yok kıl yok tüy.."
Makres76 yazan kağıdın ucunu da görüp orda "Mahmut "mu yazıyor diye elimden kaptı. Hem kıskanç hem azcık kör![]()
Ya ben sizin aranıza niye giremiyorum :) öle hissediyorum bende bi sorun var galiba...zaten zor denk geliyorum birileriyle,bugünü sayma zaten yoktum diğer günler doğru dürüst denk gelmemişim geçmişi okudumda
Evet 1.80im. 4 kapılı buzdolabı gibiyim, önüme gelenle güreş tutarım
Göbek kısmım bir de kalça kısmım yağlandı benim. Hoş gerçi yağlanacak başka uzuv kalmıyor ya, işte inşallah kısa sürede onları normal insan uzvuna benzetirim.
Ben 4 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Bırakınca da hamile kaldım direkt. Bugün genetik testler için hastanedeydim. Hikayemi böyle böyle anlatıyorum. Hoca da "ohh maşallah, ohh maşallah" diyor, yahu dedim çocuk yapmada ne var, yani adam kadın sağlıklıysa hamilelik başlar falan. Eskiden hep öyle dinlemişiz, görmüşüz. Şimdi kadın hamile kalınca millet şaşırıyor. Sağlıkla kucağa almak epey zorlaşmış. Annem geçen "içtin kolaları bu yaşa kadar, ondan bile kalp durması olmuş olabilir" dedi.Başka bir doktor, senin yanından radyoaktif bir şey taşıyan bir araç geçer, bebek ondan bile etkilenip ölebilir, bunlar hep olağan" dedi. Yağmur yağdı, şimşek çaktıya kadar giden sebepler...vs vs. Özetle bu işler zormuş yardımcı başkanım.
İnşallah bizim için en hayırlı vakitte sağlıkla hamile kalırız.
Günaydın kızlar :)