Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heh sen burada anlatmışsın zaten canım bence de en doğrusu kahvaltıyı zengin yapmak, gün içinde yakabiliyoruz en azından..

Canım anladığım kadarıyla motivasyon problemi yaşıyorsun, bence biraz otur ve düşün seni en çok ne motive eder kilo vermek için.. Aynadaki görüntün mü, sağlıklı olman mı, vs.. Olumlama yap, konuş kendi kendine yapabilirim diye.. Ve eline ne zaman kızartma abur cubur vs geçse hemen bir dur düşün aklına bunları getir ve elindekini yavaşça geri bırak Kendine kötülük yapmayı bırak, sen çok değerlisin kendine bunu devamlı hatırlat, ince ve sağlıklı olmayı hepimiz hakediyoruz ve buna uygun davranmalıyız nefsimize yenilmemeliyiz

Herkese mutlu pazarlar dilerim kızlar!! Dünkü menümü paylaşayım,

Sabah 1/2 simit, şekersiz çay
Akşam 2 kuru patlıcan dolması zeytinyağlı, çiğ köfte, salata, karışık ızgarayı da eşimle paylaştım, 3 parça şiş yedim yanlış hatırlamıyorsam..
Su 2.5 lt
Spor interval temizlik :)

canım sana tavsiyem karatay diyeti kitabını oku ben sevgili kaptancığımın yönlendirmesiyle okudum ve hayatımdan çıkaramam dediğim ekmeği çıkardım üstelik gün içerisinde acıkanın aslında midem değil kafam olduğunu anladım birde sürekli diyet başarı hikayelerini okudum beni baya motive etti şimdi canım yememem gereken bişey istediğinde ondan sadece bir lokma alıyorum ve yeter diyorum bir başarı öyküsünde okumuştum diyordu ki, bir lokmanın da bir tabağında bana verdiği haz aynı ve hiç bir yiyecek zayıf olmaktan daha güzel değil. bu aralar sürekli bu lafı tekrarlıyorum önemli olan beynimizi bu sürece hazırlamak

ooo spor sağlam olmuş tatlım

Slm kızlar anca uğrayabildim malum haftasonu olunca,dün kayınvalideye gittik misafiri varmış mecbur Yemeğe kaldık
Menüde pirinç pilavı patates falan vardı tabi yemedim aslında hicbişi yemezDim ama baskası olunca bi lokmacık minik köfte ve boş görünmemek icin yedi sekiz kasık Turşu suyu aldım,oda asırı Sirkeliydi tuzlu degıldı,ama bugun dayaklıgıyım,bugünkü menum icin kaptanımın ve neslimin ayrı ayrı vereceği cezaya razıyım nasıl olsa adetimde bitti yürüme dışında evde istediğin şeyi yapmaya razıyım

Son düzenleme:
Cumartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bir minik köfte,7-8 kasık Turşu suyu
1 Türk kahvesi(2 kare bitter) 1 soda 2 yeşil çay
50 dk yürüyüş

Pazar menum
Saat 15 gibi Patlıcan kebabı( yanında bir ince lavaş),2 bardak ayran,salata
Bugun sadece bu oldu pazar olunca gec kalktım gece yirmilik diş ağrısından sbha karsı uyudum,yatana kadar acıkırsam ki hiç sanmıyorum belki bi bardak ayran icerim
1 maden suyu,1 Türk kahvesi,2 biberiye
40 dk yürüyüş,aksama Kadarda gezdim :)

iyi akşamlar güzeller bugünkü menüm
sabah: 8:30 kiraz sapı çayı, 9:30 karatay kahvaltısı
öğlen: 15:30 bir bardak sütlü kahve
akşam: 18:30 yarım lahmacun
birazdan da bir bardak süt içmeyi düşünüyorum çünkü midem buruldu
su:2.3 lt
spor: 25 dk egzersiz ayrıca 2buçuk saat kadar sosyete pazarı gezdim o da spor sayılırmı

Ne güzel özetlemişsin canım, çok haklısın

Ben de menümü yazayım,
Sabah kk kahvaltısı
Ara bir greyfurt, bir havuç
Akşam sebzeli, tavuklu noodle. Eşim çin yemeği yiyelim istedi ben de sebzesini ve tavukları yedim eriştenin çoğunu bıraktım.. Ama çok tuzlu oluyor bu çin yemekleri soya sosundan sanırım, hiç bana göre değil en son iki sene önce yemiştik

Off yarına iş var.. Ne çabuk geçiyor bu haftasonları.. Bu hafta ay kapanışı haftam mesaj sayımı tutturamayabilirim kaptancığım muafiyet rica ediyorum :) Yine de elimden geldiğince gireceğim malum kopamıyorum Herkese iyi geceler kızlarrr görüşmek üzere

Kızlar selam giremiyorum iki gündür, adet dönemim, aşırı sancım var, çok kötü hissediyorum
Dünkü menüm
Sabah : kahvaltı yapmıştım ama yediğim herşeyi çıkardım, sonrasında katmer tatlısı diye bir tatlı vardı ondan yedim azıcık.
Öğle: yok
Akşam: 2 kaşık makarna, tavuk, salata
su :1,5 litre

Bugünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 zeytin, peynir, 2 dilim ekmek
öğle: yok
akşam: 1 tabak ıspanak, pırasa, patates ve havuçlu karışık bir sebze yemeği, 3 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…