Heh sen burada anlatmışsın zaten canım bence de en doğrusu kahvaltıyı zengin yapmak, gün içinde yakabiliyoruz en azından..Yok cnm ac kalmıyorum kalsam hemen yumulurum yiyeceklere:) mesela dün kahvaltım herzamankınden iyidi yumurta benim sıpa sbh yemedıgı ıcın ıkı olan sabıt yumurtam üçe çıktı,öglen zaten arada yerim,aksamda aslında yemek yıyecektım ama Sankı yerim kalmadı gıbı oldu,ayrıca Açlıktan olan bas ağrım cok pistir onu bile bile çekmem, bide aksam öle yiyince sbh kahvaltımı daha istekle ve iyi yapıyorum,ben öğleden sonra yemek yemeye baslardım,bazen hafif aksam yemeği ile kahvaltıya asılıyorum bazen daha doyurucu secıyorum o zamanda kahvaltım 11 i geciyo oda zorla,öle dengelıyorum işte ama ac degılım:)
Canım anladığım kadarıyla motivasyon problemi yaşıyorsun, bence biraz otur ve düşün seni en çok ne motive eder kilo vermek için.. Aynadaki görüntün mü, sağlıklı olman mı, vs.. Olumlama yap, konuş kendi kendine yapabilirim diye.. Ve eline ne zaman kızartma abur cubur vs geçse hemen bir dur düşün aklına bunları getir ve elindekini yavaşça geri bırakhayirli geceler herkese,
yogunlugumdan yazamadim ama icimden yazmakta gelmiyor cunku kilo veremedim gibi yerken kendimi yine kontrol edemedim
sabah guzel basladim 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi
oglen patates yedigimden aksami yemeyim dedim fakat ters tepti. abur cubur yedim.
artik kendimi nasil olacak bilmiyorum ama kontrol altina alcam. yoksa zaten buraya yazmamin bir anlami yok
sizlerinde ins. motivasyonunu ektilememisimdir
canım sana tavsiyem karatay diyeti kitabını oku ben sevgili kaptancığımın yönlendirmesiyle okudum ve hayatımdan çıkaramam dediğim ekmeği çıkardım üstelik gün içerisinde acıkanın aslında midem değil kafam olduğunu anladım birde sürekli diyet başarı hikayelerini okudum beni baya motive etti şimdi canım yememem gereken bişey istediğinde ondan sadece bir lokma alıyorum ve yeter diyorum bir başarı öyküsünde okumuştum diyordu ki, bir lokmanın da bir tabağında bana verdiği haz aynı ve hiç bir yiyecek zayıf olmaktan daha güzel değil. bu aralar sürekli bu lafı tekrarlıyorum önemli olan beynimizi bu sürece hazırlamakhayirli geceler herkese,
yogunlugumdan yazamadim ama icimden yazmakta gelmiyor cunku kilo veremedim gibi yerken kendimi yine kontrol edemedim
sabah guzel basladim 1 bucuk dilim ekmek ve menemen
oglen patates kizartmasi
oglen patates yedigimden aksami yemeyim dedim fakat ters tepti. abur cubur yedim.
artik kendimi nasil olacak bilmiyorum ama kontrol altina alcam. yoksa zaten buraya yazmamin bir anlami yok
sizlerinde ins. motivasyonunu ektilememisimdir
ooo spor sağlam olmuş tatlımHerkese mutlu pazarlar dilerim kızlar!! Dünkü menümü paylaşayım,
Sabah 1/2 simit, şekersiz çay
Akşam 2 kuru patlıcan dolması zeytinyağlı, çiğ köfte, salata, karışık ızgarayı da eşimle paylaştım, 3 parça şiş yedim yanlış hatırlamıyorsam..
Su 2.5 lt
Spor interval temizlik :)
Yorulursun wallaoklavayı alsam da nerenize hanginize vurucam bilemedim
canım sana tavsiyem karatay diyeti kitabını oku ben sevgili kaptancığımın yönlendirmesiyle okudum ve hayatımdan çıkaramam dediğim ekmeği çıkardım üstelik gün içerisinde acıkanın aslında midem değil kafam olduğunu anladım birde sürekli diyet başarı hikayelerini okudum beni baya motive etti şimdi canım yememem gereken bişey istediğinde ondan sadece bir lokma alıyorum ve yeter diyorum bir başarı öyküsünde okumuştum diyordu ki, bir lokmanın da bir tabağında bana verdiği haz aynı ve hiç bir yiyecek zayıf olmaktan daha güzel değil. bu aralar sürekli bu lafı tekrarlıyorum önemli olan beynimizi bu sürece hazırlamak
ilk geldigimde hatırlıyorumda sana acıkmıyomusun demiştim 2 öğün yiyosun diye:)Heh sen burada anlatmışsın zaten canım bence de en doğrusu kahvaltıyı zengin yapmak, gün içinde yakabiliyoruz en azından..
Ne güzel özetlemişsin canım, çok haklısıncanım sana tavsiyem karatay diyeti kitabını oku ben sevgili kaptancığımın yönlendirmesiyle okudum ve hayatımdan çıkaramam dediğim ekmeği çıkardım üstelik gün içerisinde acıkanın aslında midem değil kafam olduğunu anladım birde sürekli diyet başarı hikayelerini okudum beni baya motive etti şimdi canım yememem gereken bişey istediğinde ondan sadece bir lokma alıyorum ve yeter diyorum bir başarı öyküsünde okumuştum diyordu ki, bir lokmanın da bir tabağında bana verdiği haz aynı ve hiç bir yiyecek zayıf olmaktan daha güzel değil. bu aralar sürekli bu lafı tekrarlıyorum önemli olan beynimizi bu sürece hazırlamak
:) Aynen canım haftasonu temizlikti ütüydü böyle geçiyor sporumuz da bunlardan oluşuyor haliyleooo spor sağlam olmuş tatlım
Hehehe dimi canım bak kendin deneyimleyip gördünilk geldigimde hatırlıyorumda sana acıkmıyomusun demiştim 2 öğün yiyosun diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?