Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hafta sonu için fena değil. ama bugunden itibaren kötü menuye cezalar geliyor bilesiniz

selam

bugunki menum:
sabah 2 dilim ekmek peynir 4 zeytin peynir marul
oglen elma
aksam 3 yk pilav, corba, tavuk
haftasonu umarım iyi geçmiştir.

günaydın güzeller
cumadan beri evde yoğunum ve spor da yapamadım biraz da cozuttum.tuum hafta sonu hareketli geçti ev işlerimle utu vs uğraştım. cumatresi gunu site sauna ve hamam gunumuzdu ogun akşam dinlendim biraz işte iyi geldi hamam sefası. menu yazmaya yuzum yok. martta geldi çattı napıcaz toparlanmak lazım dimi.

:
günaydın neslimmm... yeni hafta yeni bir ay güya benim hedefim bu ay 60 ları görmekti aylar önce ama hala aynı yerdeyim 70 leri bile göremedim...

günaydın canlar

cumartesi iş yoğunluğu pazar hafta sonu telaşesi ancak burdayım menü yazmıyorum yine karbonhidratı kaçırdım..
gerçi biraz yürüyüş falan belki yanmıştır ama ben yine de cozutmuş bir hafta sonu diye nitelendiriyorum....
herkese hayırlı haftalar hayırlı bir ay diliyorum....

:

günaydın neslimmm... yeni hafta yeni bir ay güya benim hedefim bu ay 60 ları görmekti aylar önce ama hala aynı yerdeyim 70 leri bile göremedim...

mavim daha vermen gereken kilon var. sana bişi tavsiye edeceğim. misal ben 80 lerin üstündeyken etiketi sökülmemiş 42 beden alıp giyemediğim mavi marka kotumu giymeyi hedeflemiştim. ve 76 gördüğümde o kota girdim ve çok mutlu oldum. sende kendine bişi al ve onu giymeyi hedef seç istersen çok etkili oluyr. ama ben gibi giyip te orada kalma

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Dun butun gece ayaktaydim ateslendi yegenim kirki gorduk hala da dusmedi 38lerde tutmaya calisiyoruz ne zor cocugun hastaligi onun yerine ben olaydim
canım ateşle savaşmak yerine atei belli seviyede tutmaya çalışın. sıvı beslemeye çalışın ve bol ılık banyo yaptırıp bedeni toksinlerden arındırın. hatta ev yapımı sirke varsa banyo son suyuna sirke ekleyip başından dökün öylece kurulayın sirke toksinlerden hızla arındırır bedeni. çok geçmiş olsun

Saol ablam tam olarak dediklerinin aynisini yapıyoruz koltuk altlarına sirkeli bez koyup dusla falan ateşi 38 de tutmaya calisiyoruz

Günaydın kızlar...
Nasılsınız... Ben pek iyi sayılmam. Dün sınavım vardı maalesef çok kötüydü. Kazanamam eminim. Üstüne üstlük sınav diye ne spor yaptım ne yediklerime dikkat ettim, +2 kilo olarak geri geldim. Yarından itibaren izin alacağım, biraz kendimi toparlamam gerek. Bu hafta listeye dönemiyorum ama haftaya dönmek için elimden geleni yapacağım. Aldığım kiloları hemen vermem gerek. Moral olarak çok kötüyüm nasıl toparlanacağım bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım neden öyle oldun ki mideni mi üşüttün acaba?

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Dun butun gece ayaktaydim ateslendi yegenim kirki gorduk hala da dusmedi 38lerde tutmaya calisiyoruz ne zor cocugun hastaligi onun yerine ben olaydim
Çok geçmiş olsun canım.. Çocukların hasta olması kadar zor bir şey yok gerçekten de insanın elinden birşey de gelmiyor çok üzücü, Rabbim şifa versin

Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun, sınavın kötü geçmiş.. Üzülme canım, dünyanın sonu değil ya kısmet değilmiş demek ki tekrar denersin nasıl olsa üzme kendini bu kadar.. Böyle sınavdı vs olunca gerçekten de hemen kilo alıyoruz ben de işe başladığımdan beri bir alıyorum bir veriyorum şaşırdım kaldım.. Bu hafta çok dikkat edeceğim ben de, artık silkelenmemiz lazım takım iki haftadır sonuncu.. Kendimize de yazık ediyoruz böyle olunca motivasyon da kalmıyor.. Hadi sen de silkelen bizimle birlikte burayı ihmal etme kendine sürekli olumlama yap Merak etme hepimiz kurtulacağız bu kilolardan ama erken ama geç ama öyle ama böyle pes etmek yok heee

Bu akşam muhtemelen mesaiye kalacağım, dışarıdan söyleyeceğiz mecbur, o yüzden salata söyliyim diyorum bakalım.. Tabi inşallah kalmam gönlüm ondan yana ama kalırsam da en kötü yerim salatamı oturur çalışırım napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…