evet evet ben isterim senin tekrar kaptan olmanı bu süper olur. dün pikniğe gittik çok güzel geçti. tabi bende diyet falan kalmadı. 2 gün boyunca şok yapıcam kızlar sadece meyve ve salata yiyeceğim. dün yediklerim bana azcık kilo olarak geri dönmüş. öfffffffffffffffffffff
sealm fıstıklar yavrular nasılsınız bakalım
kızlar selam sabahtan beri kk açık ama o kadar çok işim vardıki bir geçmişi okuyup geliyorum fatummmm hoş geldin yavrummmmm
kızlar selam sabahtan beri kk açık ama o kadar çok işim vardıki bir geçmişi okuyup geliyorum fatummmm hoş geldin yavrummmmm
hoşgeldin fatuuu biz iyiyiz sen nasılsın
nazlım sen de mi adını değiştirdin elif melek yapmış sen naz...kafam karıştı yawwwwwwkafamçokkarıştı
EVET BENDE DEĞİŞTİRDİM DİĞERİ ÇOK UZUNDU. NE YAPTIN KIZ TATİLE GİDECEKMİSİN GİYECEKMİSİN BİKİNİLERİ.opuyorumnanaktan
EVET BENDE DEĞİŞTİRDİM DİĞERİ ÇOK UZUNDU. NE YAPTIN KIZ TATİLE GİDECEKMİSİN GİYECEKMİSİN BİKİNİLERİ.opuyorumnanaktan
evi tasıdım köye insaata gittik haftaya köyu yerleştirecem işler yogun ablamları eskişehire tasıyoz ev aruyoz işler baya bi yogun böle kosusturuyom
tatile gitsem bikinim de giycem geçen sene 150 kloluk garula giyoydu bikini benim nerem eskik de mi? ben de şişkoyum nolcek?kaydirigubbakcemile3
tatile gitsem bikinim de giycem geçen sene 150 kloluk garula giyoydu bikini benim nerem eskik de mi? Ben de şişkoyum nolcek?kaydirigubbakcemile3
he kızzz neler var bız neyızkı
zügürt tesellisi artık ama yapcak bişey yok
nasılsınız görmeyeli iyimi herkes gecmişe bakamıyom flaş haberleri özet geciverin bi zahmet
aebenciğim tekrar başkanlığı devracağını bildirdi
hayal cadısı sağlık orucu yapıyor 2 haftada 10 kilo verdi
yumukumda bugün sağlık orucuna başladı.
he kızzz neler var bız neyızkı
zügürt tesellisi artık ama yapcak bişey yok
nasılsınız görmeyeli iyimi herkes gecmişe bakamıyom flaş haberleri özet geciverin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?