Söyledi arkasına ekleme yaptı kalçaların hala duruyor
15 gun sonra kademe atlamazsan gorurum ben seniKendimi biliyorum + çıkacağım.
Wall sit yap kalçaya iyi15 gun sonra kademe atlamazsan gorurum ben seni
Hımm peki yarın tanışırızFatty mustakbrl kv yaninda seyhan abla mevlutte elifinde cocugi hastayarin gelirler
Bacaklarada cok iyi geliyo oWall sit yap kalçaya iyi
Evet bacak kalça karın kaslarını çok calistiriyorBacaklarada cok iyi geliyo o
Insallah cnm. Sen kaptanlik isine ne diyosunHımm peki yarın tanışırız
Yok bacım ben böyle iyim belli olmuyor benim ev kv bir gelir 5 ay gitmez herşeye konuşur sorun cikarirInsallah cnm. Sen kaptanlik isine ne diyosun
Bide kastın en altına düşmek var.Yediremem kendime atlamam lazım bi üst kast basamağına15 gun sonra kademe atlamazsan gorurum ben seni
Anladim cnm. Insallah biri bulunurda takim kapanmazYok bacım ben böyle iyim belli olmuyor benim ev iç bir gelir 5 ay gitmez herşeye konuşur sorun cikarir
Suan topluca en alttayiz zatenBide kastın en altına düşmek var.Yediremem kendime atlamam lazım bi üst kast basamağına
Inşallah hayırlısı birseyde demek istemiyorum arkadaşlarımı çok sevdim ama nasipte bu varmış olsun sizleri tanımış oldum bu seferdeAnladim cnm. Insallah biri bulunurda takim kapanmaz
Aynen oyle canim. Mezun edicez seni kisa zamanda ankanin askeri :)Inşallah hayırlısı birseyde demek istemiyorum arkadaşlarımı çok sevdim ama nasipte bu varmış olsun sizleri tanımış oldum bu seferde
Kızzz siz üste geçip ben altta kalırsam yediremem gururumaSuan topluca en alttayiz zatendaha alti magma oluyo
Aynen ama şöyle güzel bir bireysellikle olsun. Şanımız yurusunAynen oyle canim. Mezun edicez seni kisa zamanda ankanin askeri :)
Siz gecersiniz ben daha izime ciktigim kiloya duscem ordan bide hedefe inecem ohooo bnm cok yolum varKızzz siz üste geçip ben altta kalırsam yediremem gururuma
Ayyy insallah cnm onuda yapariz yeterki motvasyonumuz dusmesinAynen ama şöyle güzel bir bireysellikle olsun. Şanımız yurusun
Teşekkür ederim canim sağol arada gelirim kabul edersen.Niloyabebe gozun aydin anka geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?