Gel tabi cnm beklerim. Bende gelirim bi cay icmeye :)Teşekkür ederim canim sağol arada gelirim kabul edersen.
Herzamn beklerizGel tabi cnm beklerim. Bende gelirim bi cay icmeye :)
Sen varsin bi gerisi neree bu takiminBen burdayım kaptanım sesimde çıktı hep
Ayy :) hosgeldin bendr sizin yarismaya bakiyodum. Ayni buraso gibi ama siz bireysel yarisiyosunuz galibaCeeeee:)
Hosbulduk ne konuştuk bugün :), Evet bizimki bireysel ama herkes birbirine destek veriyor.Ayy :) hosgeldin bendr sizin yarismaya bakiyodum. Ayni buraso gibi ama siz bireysel yarisiyosunuz galiba
Iyiki geldin iyi konustuk valla :)Hosbulduk ne konuştuk bugün :), Evet bizimki bireysel ama herkes birbirine destek veriyor.
Ayda bir olsa iyi zayiflatir ama. :) aman olmasın ben bile dışarıdan gerildim.Iyiki geldin iyi konustuk valla :)
Bizimkidr oyle hem yaris hem dayanisma arada boyle olaylar cikiyo iste :)
Yok ya olmasin bende acayip gerildm bugun. Sen nerde rastladinda geldin :)Ayda bir olsa iyi zayiflatir ama. :) aman olmasın ben bile dışarıdan gerildim.
Yeni mesajlara bakarim ben ordan sağa döndüm :)Yok ya olmasin bende acayip gerildm bugun. Sen nerde rastladinda geldin :)
Mahalle delikanlilari gibi " olay var dediler geldik" gibi oldu senin gelisin :)Yeni mesajlara bakarim ben ordan sağa döndüm :)
Nescafe haric guzel menu canim afiyet olsunArkadaslara hosgeldiniz dicektim.gitmisler bileneyse bugunun menusu
Kahvalti:1 yunurta 1 sade wasa 1 tatli kasigi ev yapimi fistik ezmesi 2 burgu peynir 1brd cay
Oglen 1 haftalik yemeklerimi yapayim derkn yemek yemeyi unuttum
Ara:2 kare bitter 10 badem 1 sade nescafe
Aksam:6 kasik etli patlican 1 kase derrotlu yogurt
Su 3.5lt
Spor:leslie 3 ml yapicam 10 gibi
Tamam ben 5 çocuk annesi 1.69 boyunda 82 kilo ile başlayıp şuan 74 kiloyum spor yapmaya bayılıyorum. 5 çocuktan sonra işi bıraktım
Hoşgeldin, ben esra 23 yaşındayım bekarım yarın sınavdan sonra beni aktif bir şekilde buralarda görürsün :) iyiki aramıza katıldın :)fattylamb94
Findikfaresi123
@Elif-Hakan
@Plasticwomen kizlar neredesinizgelin bir tanışalım kucaklasalim
Geldi de gitti bileHoşgeldin, ben esra 23 yaşındayım bekarım yarın sınavdan sonra beni aktif bir şekilde buralarda görürsün :) iyiki aramıza katıldın :)
Kim gidiy nere gidiy diyerek giris yapiyim anammm neler olmus neler son durum ne kaptanim acildimi takimlar geriGeldi de gitti bile
Yaşımı sorma bana kilomu sor.Mahalle delikanlilari gibi " olay var dediler geldik" gibi oldu senin gelisin :)
Kac yasindasin bu srada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?