Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende yarın öğlen yemeğimi hazırladım yemeği çok kaçırınca sadece mor lahana yiyeceğim
Ohh hafif hafif :)
Iyiki gelmisim desene
aynen :)

Kanguru_ noldu bu arada takım niye kapanmış kız
cok uzun kuzu ya. Soyle ozetlim biri bi kaptaba kafayi takmis en ufak hatasini gozler olmus oda en sonunda cildirdi birakcam kaptanligi fln dedi birakma diye israr ettik o sirada banlandi simdi geri dondu

Ohh hafif hafif :)
aynen :)

cok uzun kuzu ya. Soyle ozetlim biri bi kaptaba kafayi takmis en ufak hatasini gozler olmus oda en sonunda cildirdi birakcam kaptanligi fln dedi birakma diye israr ettik o sirada banlandi simdi geri dondu
Allah allah ya ne kadar işsiz insanlar var
Ooohhoooo ne güzel hareketli hayatın var.Ben yaşlandım artık yetişemiyorum yoruluyorum
Valla ben şu sınavlardan nefret ettim. Hoca beni bizzat tanıyor. Devam zorunluluğum var ama işe girdiğimi biliyor. Şimdi resmen Esra sen hiç emek vermedin derse gelip gitmedin şimdi büte gelceksin düşüncesiyle bıraktı. Sıkıntı yapmıcam demisti sene başında. Bu dersten kalan üniversitedeki ilk insanımdır o kada koydu ki anlatamam. Böyle hareketli olmasa daha iyi

Esra girdim olaylar cikmis gittim onikinci takimi okudum yetmedi 4.takimida okudum kafam bildigin corba ama cok heyecanliydi
Ayy abla kız merak ettim valla yarn sınavdan cıktığım gibi okuyam şimdi o kadar karışıksa ders için yaptığım ezberler uçar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…