Ohh hafif hafif :)Bende yarın öğlen yemeğimi hazırladım yemeği çok kaçırınca sadece mor lahana yiyeceğim
aynen :)Iyiki gelmisim desene
cok uzun kuzu ya. Soyle ozetlim biri bi kaptaba kafayi takmis en ufak hatasini gozler olmus oda en sonunda cildirdi birakcam kaptanligi fln dedi birakma diye israr ettik o sirada banlandi simdi geri donduKanguru_ noldu bu arada takım niye kapanmış kız
Ooohhoooo ne güzel hareketli hayatın var.Ben yaşlandım artık yetişemiyorum yoruluyorumYok yok önce manisaya geldim erkek arkadaşımın yanına şimdi otobüse bindim ıspartaya geçiyorum. Direkt okulda inip sınava gircem ordan da hemen bursaya evime
Sen yeni üyemisin canim azimli yazmiyomuydu adi yeni üyenin7.his olmasın o.. 6. Takım dayız ahaha :)
Aynen bende kac yasindasin sen bide adin simaymiOoohhoooo ne güzel hareketli hayatın var.Ben yaşlandım artık yetişemiyorum yoruluyorum
Yok ben 6 senelik üyeyim ama yarışmacı değilim. Sizin kaptanla bugün tanıştık.Sen yeni üyemisin canim azimli yazmiyomuydu adi yeni üyenin
6.takimda 7.his olmaz 5.hisde olmaz anca 6.his olur :)7.his olmasın o.. 6. Takım dayız ahaha :)
Resmiyette 35.Ama 16 yeni bitti 17 ye giriyorumAynen bende kac yasindasin sen bide adin simaymi
Esra girdim olaylar cikmis gittim onikinci takimi okudum yetmedi 4.takimida okudum kafam bildigin corba ama cok heyecanliydiAnaaa niye o kadar kavga çıkmış takım duruyo mu bi ara okurum
Ya işte 7 yazdım sonra baktım 6. Takım :)6.takimda 7.his olmaz 5.hisde olmaz anca 6.his olur :)
Allah allah ya ne kadar işsiz insanlar varOhh hafif hafif :)
aynen :)
cok uzun kuzu ya. Soyle ozetlim biri bi kaptaba kafayi takmis en ufak hatasini gozler olmus oda en sonunda cildirdi birakcam kaptanligi fln dedi birakma diye israr ettik o sirada banlandi simdi geri dondu
Valla ben şu sınavlardan nefret ettim. Hoca beni bizzat tanıyor. Devam zorunluluğum var ama işe girdiğimi biliyor. Şimdi resmen Esra sen hiç emek vermedin derse gelip gitmedin şimdi büte gelceksin düşüncesiyle bıraktı. Sıkıntı yapmıcam demisti sene başında. Bu dersten kalan üniversitedeki ilk insanımdır o kada koydu ki anlatamam. Böyle hareketli olmasa daha iyiOoohhoooo ne güzel hareketli hayatın var.Ben yaşlandım artık yetişemiyorum yoruluyorum
E ne diyelim ismine sekerim bende 41 olacam persembe dogumgünümResmiyette 35.Ama 16 yeni bitti 17 ye giriyorum
İsmim Simay değil
Soy adin genc mi peki :)Resmiyette 35.Ama 16 yeni bitti 17 ye giriyorum
İsmim Simay değil
usenmeden okudinmu abla valla bravo paylasim alaninida okusaydin :)Esra girdim olaylar cikmis gittim onikinci takimi okudum yetmedi 4.takimida okudum kafam bildigin corba ama cok heyecanliydi
Ayy abla kız merak ettim vallaEsra girdim olaylar cikmis gittim onikinci takimi okudum yetmedi 4.takimida okudum kafam bildigin corba ama cok heyecanliydi
İsmim Sümeyye.E ne diyelim ismine sekerim bende 41 olacam persembe dogumgünüm
Aaa 41 kere masallahE ne diyelim ismine sekerim bende 41 olacam persembe dogumgünüm
Orayida okudumSoy adin genc mi peki :)
usenmeden okudinmu abla valla bravo paylasim alaninida okusaydin :)
Tesekkürler ben bir kovayimİsmim Sümeyye.
Musssmutlu yaşlara o zamana
Cumadan bu yana paylasim alanini okusan yeter aslindaAyy abla kız merak ettim vallayarn sınavdan cıktığım gibi okuyam şimdi o kadar karışıksa ders için yaptığım ezberler uçar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?