aksi drgilde biraZ dengesiz oldugum kesinCok aksiyiz demi bütün kovalar olarak
Yok aksi değil de değişik bi cins oluyorlar
Yaş 41 olunca teyze olunmaz zaten önemli olan gönül yaşımız :)Tesekkürler tanisamadik hala ben seyhan grup ablasiyim teyze oluyum dedim istemediler gencsin dediler azcik torunum varda
Yok hanimlar sadece ziyaret :) olaylar esnasibda tanistikBende cevap alamadim arkadasdan
Valla yetti kız diyette olmasam bile yiyemem yani patlıcam. Okulda çocuklara veririmOlsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)
yicen miyediklerin yetmedimi
valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)
Yol arkadasi diyosun hangi takimda pekiYok hanimlar sadece ziyaret :) olaylar esnasibda tanistikfattylamb94 :)
Kardeşim ve kuzenim öyle amaaksi drgilde biraZ dengesiz oldugum kesin
Okdt cok yedin yaniiiiiValla yetti kız diyette olmasam bile yiyemem yani patlıcam. Okulda çocuklara veririm
Yok canim hastayım ben kilo vermeye ara verdim ama kanım ısındı size. Uğrayayım dedim:)A AklinYolu1 hoşgeldin geçmişe dönemiyorum takımımıza mı katıldın
O diyet gunluklerinde yarisiyo burda degilYol arkadasi diyosun hangi takimda peki
Ivet gönül bu hafta 20 olsami diye düsünüyo olmaz ama sanmiyorum 19 iyiYaş 41 olunca teyze olunmaz zaten önemli olan gönül yaşımız :)
bugun hic gelmedi. Yorulmustur ya okdr kosturmaca@plasticwoman nerede? Sesi çıkmıyor gerçi hem yüzme hemde bireysel spor çalışması vardı
valla yedim ama çok zararlı bişey yoktu sofrada sadece çok fazla yedim. Etli nohut yemeği vardı dünden mantar kavurmuş kabaklı havuçlu yoğurtlu salata yapmiş normal yeşil salata vardı yoģurt çorbasına benzer bisey vardı ama icinde pirinc falan hic bisey yoktuOkdt cok yedin yaniiiii
soy afin genc mi diye sormustum eger oyleyse bise sorcam :)Kardeşim ve kuzenim öyle ama
Hep gel kiz benimde kanim isindi sana :)Yok canim hastayım ben kilo vermeye ara verdim ama kanım ısındı size. Uğrayayım dedim:)
Ivet gönül bu hafta 20 olsami diye düsünüyo olmaz ama sanmiyorum 19 iyi
Evet canım gençsoy afin genc mi diye sormustum eger oyleyse bise sorcam :)
Hep gel kiz benimde kanim isindi sana :)
e sen benden kucuksun ozmn :)
Iyi yapmışsın gel ara araYok canim hastayım ben kilo vermeye ara verdim ama kanım ısındı size. Uğrayayım dedim:)
Bnmdr oyle :) yetisemiyorum ayooolll :FPazar günü 45 bildirim ben sok
valla yedim ama çok zararlı bişey yoktu sofrada sadece çok fazla yedim. Etli nohut yemeği vardı dünden mantar kavurmuş kabaklı havuçlu yoğurtlu salata yapmiş normal yeşil salata vardı yoģurt çorbasına benzer bisey vardı ama icinde pirinc falan hic bisey yoktu
Peki yozgatin neresindensiniz. Cevaplamayabilirsin istersen. Sadece 1 arkadasim varda ypzgatli soyadi genc olan ondan soruyprumEvet canım genç
Tamam canım bakarım bir de benim gruba giriş tarihim yanlis yazilmisti ben kasımda girdimBnmdr oyle :) yetisemiyorum ayooolll :F
esracim musait oldugunda ilk sayfadaki kilo cizelgesine bi bak baslangic kilosu hedef ve suanki kilonun yazfigim ozellikle kendi bilgilerine bi bak bakalim ne gorfeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?