Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)
yicen mi yediklerin yetmedimi

valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)
Valla yetti kız diyette olmasam bile yiyemem yani patlıcam. Okulda çocuklara veririm

Okdt cok yedin yaniiiii
valla yedim ama çok zararlı bişey yoktu sofrada sadece çok fazla yedim. Etli nohut yemeği vardı dünden mantar kavurmuş kabaklı havuçlu yoğurtlu salata yapmiş normal yeşil salata vardı yoģurt çorbasına benzer bisey vardı ama icinde pirinc falan hic bisey yoktu

Pazar günü 45 bildirim ben sok
Bnmdr oyle :) yetisemiyorum ayooolll :F
esracim musait oldugunda ilk sayfadaki kilo cizelgesine bi bak baslangic kilosu hedef ve suanki kilonun yazfigim ozellikle kendi bilgilerine bi bak bakalim ne gorfeksin

Bnmdr oyle :) yetisemiyorum ayooolll :F
esracim musait oldugunda ilk sayfadaki kilo cizelgesine bi bak baslangic kilosu hedef ve suanki kilonun yazfigim ozellikle kendi bilgilerine bi bak bakalim ne gorfeksin
Tamam canım bakarım bir de benim gruba giriş tarihim yanlis yazilmisti ben kasımda girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…