Akşam yemeğine ekleme ; mevsim salatası ,2 sb ayranBugünkü menüm
Sabah ; 1 kk peynir
Ara ; 3 günkurusu kayısı
Öğlen ; 5 yk mor lahana salatası yoğurtlu
Ara ; 1 pkt eti form
Akşam ; 3 köfte kadar tavuk ve ayran
Ara ; 1 meyve ( elma olur sanırım) 1 sb tarçınlı süt
Sıvılar ; 2 lt su bitti 3 lt tamamlarım
1 fincan sade kahve
1 fincan Türk kahvesi
2 çb çay
1 fincan naneli yeşilçay
Afiyet olsun. Sen zaten biliyosun neyi yanlış yediğini o yüzden söylememize gerek yokAkşam yemeğine ekleme ; mevsim salatası ,2 sb ayran
Teşekkür ederimAfiyet olsun. Sen zaten biliyosun neyi yanlış yediğini o yüzden söylememize gerek yok
Ben menümü paylaştım üzerime alınmıyorum kuzumKızlar nerde menüler ?
Bir sen paylaştın zaten grubumuz bomboşBen menümü paylaştım üzerime alınmıyorum kuzum
Yok bazen çok hareketli güzel oluyor bu ara boş kaldı malesefHep mi böyleyfi
Tam tersi sen geldin iyi olduKızzz ben geldim diye mi oldu hep bunlar
Belkide öyledir.Canım çok sıkkın geziniyorum öyle yoksa gitcem kaçamak yapcamTam tersi sen geldin iyi olduheralde sömestr herkes yoğun ben ona baģlıyorum artık
Yapma lütfen yoksa sürekli kaseti geri sararsınBelkide öyledir.Canım çok sıkkın geziniyorum öyle yoksa gitcem kaçamak yapcam
Yapmıyorum ki burada geziyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorumYapma lütfen yoksa sürekli kaseti geri sararsın
Bende açlıktan ölüyorum ya 1 lokma bisey yemedimYapmıyorum ki burada geziyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum
Birşeyler ye bence yemeyerek metebolizmamızı yavaşlatıyoruzBende açlıktan ölüyorum ya 1 lokma bisey yemedim
Buyrun efendimmmmKızlarrrrt
Inan ki yiyemiyorum böyle bi bogaz ağrısı yok yutkunamıyorum bileBirşeyler ye bence yemeyerek metebolizmamızı yavaşlatıyoruz
Nerdesin sen kızKızlarrrrt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?