Kız yazdığımdan bana şüphe durdurdun he :)) Karatay yapmıyor musun? Onu yapma diyorum
Uyanınca: çörek otu yağı
Limonlu ılık su
Sabah: unsuz muzlu pankek
Labne peyniri
Ara : 1 elma
Öğle : sulu köfte ( suyunu yemeden)
Bol salata
Yoğurt
Akşam : mantar sote
2-3 cherry domates
Közlenmiş kırmızı biber
3 lt su
2 Türk kahvesi
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay
————————-
İş yeri sporlarım:
İp atlama : 300 adet - 60 puan
Squat : 150 adet - 90 puan
1 dk’da wall sit var ama ona kaç puan bilemedim
Huzurvermeyolunda
Canım evet kararatay yapıyorum neden bırak dedin seker cok zorlayacagı icin mi :)
Menün de cok guzel hazırlanmıs dusunulmuş nekadar dikkatetmişssin ben buaralar yemek yapamıyorum salata yumurta yapıp duruyorum oyuzden de bıktım gibi biraz simdi senin menğne bakınca olsads yesem dedim :))
Bulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzakta
Ben dışarda ip düğme vs aldım çeyizciler çarşısındaydım
Dikkat ederim bundan böyle birde harcama yaparken çok dikkat etmem gerekiyor
Öncelik evin ihtiyaçları oluyor
Az miktarda para bulunuyor yanımda ucu ucuna yetiriyoruz
Mesela fındığı 100 gr aldım onu 2 haftaya yaymam lazım
Muzu da sadece taneyle alıyorum
Hepinizi anlıyorum dogruda diyorsunuz ama misal o gün evimde sadece makarna varsa ondan az yemem gerekiyor eşimin maaşı az ve çok çalışıyor
Ben işe giremedim bulamadım bulduklarımda çok ama çok zor insan gücü gerektiren işler ve maaşlar düşük eşimin annesi görümcem i bebegiyle ilgileniyor
3 tane ilaç kullanıyorum ve kilo yapıcı ama mecburum bırakamam
Amacım az da olsa kilo vermek bu zorlu ve uzun bir süreç olacak
Ama elimden geleni yapacağım
Canım benim seni cok iyi anlıyorum herkes elindeki sartlarda en iyisi yapmaya calılıyor ne mutlu sanaki zor sartlarına ragmen amaan ne olursa olsun bende böyleyim demeyip mucadele etmen gayret göstermen iradeni her sartta sergilemen seni tebrik ederim biz sadece iradene yenik düstügün noltalar olurmu olursa birlikte engel olalım diye öyle yorum yaptık inş sen istedigin kilolara ulasırsın cpcugunla esinle mutlu saglıklı olursunuz