Günaydın canımmm, bomba gibiyim vallahiii ben
Merhabalar sizinle daha önce tanışmadık sanırım, ben 24 yaşındayım İK yardımcısı olarak bir fabrikada çalışıyorum.
99,5 ile listeye tekrardan dahil olmaya geldim.
Bu arada menüyü beğendim, afiyetler olsun
Kaç demek istedin sanırım canım :)Günaydınlaaar, sizin hedefiiniz çok kilo vermek
Yönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.bende 30 yaşındayım yönetici asistanı fiyakalı adı sekreterlik eski adısağol canım
Sabahtan beri bi heyecan aldı beni götürüyor, dilim tutulduKaç demek istedin sanırım canım :)
6.5 kilo iddiayı kazandırır, 11.5 kilo beni cooookkk mutlu eder
Amin canım hepimiz coookk mutlu olalım inşallahYönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.
Sabahtan beri bi heyecan aldı beni götürüyor, dilim tutuldu
Uzun zamandan sonra iki basamaklıları görmek beni bi hayli motive etti
İnşallah çok mutlu olursun o zaman canım
amin amiiin hepimizzz içiiiiin öyle olsuuuunAmin canım hepimiz coookk mutlu olalım inşallah
İki basamaklilar sana bol eksili gelsin inşallah, patır patır sökülsün yağlar
Oooo supersin canim :)Günaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
gunaydin canim cok sukur iyiz sen nasilsinGünaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?
günaydın canım anesteziden olabilir. Bir de eşinin yüzü gözü şişer zaten. Baya sancılı bir süreç diye biliyorum. Benim eşimde istiyor da cesaret edemedi daha..Gunaydin kizlarrr bugun esim evde fazla gelemeyebilirim.
ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...Merhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
En azından azaltılabilir. Hafif besleninMerhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
Gunaydin kizlarrr bugun esim evde fazla gelemeyebilirim.
Merhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergungünaydın canım anesteziden olabilir. Bir de eşinin yüzü gözü şişer zaten. Baya sancılı bir süreç diye biliyorum. Benim eşimde istiyor da cesaret edemedi daha..
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)Merhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
aman dikkat koleracim :)ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten
Canımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmişNerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristimdedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibiGünaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıssABAH
ILIK SU
1 DİLİM EKMEK
3 DİLİM PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
ÖĞLEN
1 TABAJ MERCİMEK
BOL SALATA
1 KAŞIK LOR
1 BARDAK AYRAN
ARA
3 4 FINDIK 6 7KURU ÜZÜM
AKŞAM
1 TABAK MERCİMEK
2 YEMEK KAŞIĞI PATATES YEMEĞİ
BOL LİMONLU SALATA
ARA
TARÇINLI SÜT ŞEKERSİZ
SPOR
20 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
60 ADET GÖBEK EGZERSİZİ AMA GÖBEĞİM YANDI CAYIR CAYIR
SU 2 LT Yİ GEÇMİŞTİR ARTI LİMONLU MAYDONOZLU DETOKS SUYU YAPTIM@kolera88 @esperenzaa
Günaydınlaaar, sizin hedefiiniz çok kilo vermek
Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikteYönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.
ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaımben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten
Ben cumartesi geliyorum inşallah.Pazartesi öğleden sonra döneceğim bir aksilik olmassa.Canımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmiş
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibi
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıs
Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikte
ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaım
Canımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmiş
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibi
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıs
Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikte
ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaım
Dün benim menüme kimse yorum yapmadı ya çok vasat ya da harika
Yönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?