Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende 30 yaşındayım yönetici asistanı fiyakalı adı sekreterlik eski adı sağol canım

bende 30 yaşındayım yönetici asistanı fiyakalı adı sekreterlik eski adı sağol canım
Yönetici asistanlarının dertleri bitmez, bir de patronlar gıcıksa eyvah eyvah.

Kaç demek istedin sanırım canım :)
6.5 kilo iddiayı kazandırır, 11.5 kilo beni cooookkk mutlu eder
Sabahtan beri bi heyecan aldı beni götürüyor, dilim tutuldu
Uzun zamandan sonra iki basamaklıları görmek beni bi hayli motive etti
İnşallah çok mutlu olursun o zaman canım

Amin canım hepimiz coookk mutlu olalım inşallah
İki basamaklilar sana bol eksili gelsin inşallah, patır patır sökülsün yağlar

Kanguru_ aaa niye yasak kız adamın kafasıyla ne alakası var
ay ne bilim yazmis doktor 1 hafta yasak diye.

Günaydın kızlaaar, ben en son pazartesi tartılmıştım 101.8 kiloydum. Dayanamadım sabah tartıldım 99.5 çıktım. Reglim bitti çok şükür, sanırım yarın listeye girebiliriiiimmm :)
Oooo supersin canim :)
Günaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?
gunaydin canim cok sukur iyiz sen nasilsin

Merhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
ben misafirliğe gidicem. Ayy çok fenayım ne yicem diye düşünüyorum şu anda...
Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten

günaydın canım anesteziden olabilir. Bir de eşinin yüzü gözü şişer zaten. Baya sancılı bir süreç diye biliyorum. Benim eşimde istiyor da cesaret edemedi daha..
Suan bir sislik yok. Evet zor bi surec bayaga bakim gerektiyo 6 ay losyon sprey fln kullancakmks hergun
Merhaba hanimlar Günaydın herkese. Bugün neler yiyip neler icsek acaba.karbonhidrat yemiyoruz bugün dimi
kh yeme cnm bugun protein agirlikli beslen boool su ve aksam yemegini 5 6 gibi yersen yarin tarti sana gulumser :)

Neyse elimden geldiğince az yiyip gerekirse akşam yemeyip spor yaparım. Salata falan olursa sadece ondan yerim zaten
aman dikkat koleracim :)

Nerdesiniz hanimlar gece oldu kimse yok. Ben esimle baristim dedifiniz gibi cani biseye skilmis eve gelince anlatti sacinida ektirmis. Sonra gittik canini sikan konuyu hallettik geldik. Ama yinede gecr sporu yok 1 hafta yasakmks
Canımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmiş

Günaydın güzel hatunlar.
Nasılsınız?
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibi
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıs

Günaydınlaaar, sizin hedefiiniz çok kilo vermek

Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikte

ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaım

Bi alıntı yapmaya baslıyorum br saate ancak bitiriyorum bu afacan kızım yuzunden yaaah kızlar daha kahvaltınyaoamadım ama tahmin edilen menümü yazayım da bi bakın bakalım bugun kacamaksız bitsin istiyorum cunki

2 yumurtadan biberli onlet
Peynşr
Zeytin domates salatalık
2 ceviz

Oglen
1 turk kahvesi
3 hurma

Yesil cay

Aksama
Semizotu slatası oeynirli cevizli
Bol yogurt​

Ben cumartesi geliyorum inşallah.Pazartesi öğleden sonra döneceğim bir aksilik olmassa.

Kayınvalidem de olunca mecbur yedim ama iki kaşık 4 küp patatesti
Ben diyetteyim diye herşeyi tamamen kesme taraftarı değilim canım Allah bir nimeti yarattıysa vardır muhakkak sebebi diye düşünüyorum

patroncuklar daha berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…