Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hem de nasıl tavann, sahalara geri dönüyorumm canıımm
Eşim 1 ayda görmedi, geldiğinde farketmesi beni çok mutlu etti
E şimdi banko 5-6 ay yok, gelene kadar devaam gelsiiin 70'leeeeer

Gunaydin cnm senin afina cok mutlu oldum bugun tartilar hepimizin yuzunu guldurdu desene bende -500 gordum darisi yarinla4a insallah
Vallahii yaaa bende çok sevindim senin adına çok güzel rakaaamm, haydi bakalımm tapa gaz devammm

Bugün menü güzel, hafta sonu yemezsen hiiiç birşeycik olmaaz tatlım

Canımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Oyy çok geçmiş olsuuuun kuzum, tez zamanda sağlığa kavuşursun inşallaah

Teşekkür ederim canım
Eşin döndüğünde nasıl bir şok yaşayacak onu düşün1 aylık değişimin bile gözünden kaçmadıysa 5-6 ay sonra gözlerine inanamaz

Menün genel olarak gayet güzel ve kuru yemiş de çok batmadı gözümeceza yok ama bundan sonra gözüm üstünde
Bir canım adımların çok güzel ama 11.550’yi 12.000 yapıp uyuyabilseydin puanın kolay hesaplanırdı

Gayet güzel ve hafif menü, yarın tartıda yüzünü güler böyle yersen

70'lere indiğimi düşünemiyorummm, eskilerden bir fotoğrafımı buldum, daha da gaza gelldiiim
İnersin kuzum, hayali bile nasıl güzelken gerçeğini düşün
Eski en zayıf ve en kilolu fotolarını gözünün önüne koy ve 5-6 ay sonra hangisi olmak istediğini düşün ve ona göre ye canım

Canımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu salgın hastalık yapışıyor, zor siyriliyorsun.

Napiyonuz hatunlar benim bacaklarim tutmuyor 1 saat oglani salladim dizimde.. 5saattir uyanik... uykuya direniyor sipam

Bugünlerde youtubeden rasgele spor videoları izliyorum. Çoğu spor hocası yürüyüş falan hikaye bi işe yaramaz. Kendi agirliginizla vücut antreman lari yapmanız gerekiyor kilo vermek için diyor. Çok şaşırdım ilk defa duydum ben bunu. Ne dersiniz hanımlar

Youtube kanalindaki bu videolar rand i peşinde.. yurumek tabikide cok faydali

Bence yürüyüş de bacaklqri forma sokuyor ya, ben bizzat yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…