Kızlarr...
Dünkü sporlarınızı ve puanlarını beni etiketleyerek tekrar yazarsanız sevinirim.
Geçmiş yapamayacak kadar kafam kazan gibi de
Kızlarr...
Dünkü sporlarınızı ve puanlarını beni etiketleyerek tekrar yazarsanız sevinirim.
Geçmiş yapamayacak kadar kafam kazan gibi de
Canımmmcım cok sevindşm esinle barısmanıza insan iki yabancı gibi durmaya dayanamıyor gercekten iyi etmişssinşz cocuklara yansımasan tatlılıkla bitmiş
Gınaydın bqlım sen nasıslkn bugun ist da hava cok guzel bulusma isinş ne yaptınoz c. Tesi annem de geliyor ya aksi gibi
canım menün cok guzel ama bizim karatayda mesela oatates yasak nisastadan dolayı sen de en azndn aksamları tuketmemeye calıs
Canım cok sevindim senn adına cok tebrik ederim seni öotşvasypn tavandır simdi sen de ne guzel inş 80lere 70 lere indigini de görecegiz hep birlikte
ayy kabus cuma öncesi öisafirlik cok fena yani Allah yardımcın olsun cnaım
Vallahii yaaa bende çok sevindim senin adına çok güzel rakaaamm, haydi bakalımm tapa gaz devammmGunaydin cnm senin afina cok mutlu oldum bugun tartilar hepimizin yuzunu guldurdu desene bende -500 gordum darisi yarinla4a insallah
Herkese Günaydın. Sabah 1 kase sutlub tarhaba çorbası içtim. Az önce 1 kahve 1 hurma yedim. Aksama da haşlanmış barbunya salatası yapıcam kendime. Inşallah bol bol da spor.
Vee haftasonu 3 günlük yatılı misafirim gelecek. Bol bol pastalar börekler yemekler hazirliycam. Hadi bakalim nasıl geçecek
Oyy çok geçmiş olsuuuun kuzum, tez zamanda sağlığa kavuşursun inşallaahCanımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun mevsim donusu bu aralar cok dikkat etmek lazim
Tamam canım bakarım ben şimdi.sporu yazdım da hesaplamadım senide etkiledim canım
Teşekkür ederim canımHem de nasıl tavann, sahalara geri dönüyorumm canıımm
Eşim 1 ayda görmedi, geldiğinde farketmesi beni çok mutlu etti
E şimdi banko 5-6 ay yok, gelene kadar devaam gelsiiin 70'leeeeer
Vallahii yaaa bende çok sevindim senin adına çok güzel rakaaamm, haydi bakalımm tapa gaz devammm
Bugün menü güzel, hafta sonu yemezsen hiiiç birşeycik olmaaz tatlım
Oyy çok geçmiş olsuuuun kuzum, tez zamanda sağlığa kavuşursun inşallaah
Tarayıcı olarak chrome kullanıyorsan şu şekilde olacak tatlım;denedim öyle f ye basınca fitcivciv çıkıyor hemen canım
Teşekkür ederim canım
Eşin döndüğünde nasıl bir şok yaşayacak onu düşün1 aylık değişimin bile gözünden kaçmadıysa 5-6 ay sonra gözlerine inanamaz
Menün genel olarak gayet güzel ve kuru yemiş de çok batmadı gözümeBugün ki menüm
Sabah
1 kk çeçil peynir
5 zeytin
1/2 donates
1 dlm ç.ekmeği
Öğlen (12.35)
Semizotu
3 yk körili tavuk
Ara
1/2 sb badem,fındık,kaju
Akşam (18.45)
Fırında 1/2 tavuk but ve 1 yk patlıcan
Ara (20.30)
1/2 sb kefir
Sıvı: 2 lt su, 1 kupa granül kahve,1 kupa çay
Spora gitmedim tüm gün ayaktaydım 11.550 adım
esperenzaa ceza verecek misin?
Gayet güzel ve hafif menü, yarın tartıda yüzünü güler böyle yersenBi alıntı yapmaya baslıyorum br saate ancak bitiriyorum bu afacan kızım yuzunden yaaahkızlar daha kahvaltınyaoamadım ama tahmin edilen menümü yazayım da bi bakın bakalım bugun kacamaksız bitsin istiyorum cunki
2 yumurtadan biberli onlet
Peynşr
Zeytin domates salatalık
2 ceviz
Oglen
1 turk kahvesi
3 hurma
Yesil cay
Aksama
Semizotu slatası oeynirli cevizli
Bol yogurt
İnersin kuzum, hayali bile nasıl güzelken gerçeğini düşün70'lere indiğimi düşünemiyorummm, eskilerden bir fotoğrafımı buldum, daha da gaza gelldiiim
Geçmiş olsun canım aman dikkat et. Bu salgın hastalık yapışıyor, zor siyriliyorsun.Canımm sanırım şifayı fena kaptım
Dün gece oğlumu zar zor uyuttum sonra başımı yatağa koydum sızıp kalmışım.
Gece oplum uyandıkça kendimi yataktan kaıyarak çıkabildim.
Direk Karatay pdf yazdım çıktınerden indirdin acaba.. Ben de okusam bi.
Yani merakimi mazur gör istersen cevaplama esin ne iş yapıyor ben kaçırdım70'lere indiğimi düşünemiyorummm, eskilerden bir fotoğrafımı buldum, daha da gaza gelldiiim
Kızlar eliptik bisikleti olan var mı? İki çocukla spor zor olur alsam mı acaba
Youtube kanalindaki bu videolar rand i peşinde.. yurumek tabikide cok faydaliBugünlerde youtubeden rasgele spor videoları izliyorum. Çoğu spor hocası yürüyüş falan hikaye bi işe yaramaz. Kendi agirliginizla vücut antreman lari yapmanız gerekiyor kilo vermek için diyor. Çok şaşırdım ilk defa duydum ben bunu. Ne dersiniz hanımlar
Bence yürüyüş de bacaklqri forma sokuyor ya, ben bizzat yaşadım.Bugünlerde youtubeden rasgele spor videoları izliyorum. Çoğu spor hocası yürüyüş falan hikaye bi işe yaramaz. Kendi agirliginizla vücut antreman lari yapmanız gerekiyor kilo vermek için diyor. Çok şaşırdım ilk defa duydum ben bunu. Ne dersiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?