• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sağlık sorunları yüzünden ayrılmıştın değilmi canım takımdan sağlık sorunları yüzünden ayrıldıysan şimdiki kilonu baz alacağım

Canım takım kapandığı için ayrılmak zorunda kalmıştım.
Bu geçen süre zarfında ise kullandığım ilaçlar aşırı kilo yaptı.(kortizon ve bazı vitaminler gibi)
Yani sağlık sorunları nedeni ile kilo aldım.:34:

osmaniyede herkes akraba:) küçücük yer:) evlenip mi gittin orayaa

benim halamın kuaförü var merkezde ben kuaför belki bilirsin

Canım takım kapandığı için ayrılmak zorunda kalmıştım.
Bu geçen süre zarfında ise kullandığım ilaçlar aşırı kilo yaptı.(kortizon ve bazı vitaminler gibi)
Yani sağlık sorunları nedeni ile kilo aldım.:34:

ozaman 1. takımdan ayrıldığın kiloyu baz almam gerekiyor .

osmaniyede herkes akraba:) küçücük yer:) evlenip mi gittin orayaa

benim halamın kuaförü var merkezde ben kuaför belki bilirsin

Evet ben evlilik nedeni ile buraya geldim.
Ben kuaföre hiç gitmedim ama tabelasını gördüm gibi geliyor bana :)
İşim düşerse kuaföre oraya giderim artık :))

bugün yediklerim ve yiyeceklerim ....

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

öğlen
1 kabak yumurtalı ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
1 adet salatalık

ara
1 portakal

akşam
1 adet fırında tavuk pirzola
3 adet pazı sarma ( soğan+kıyma ve baharatlı )
yoğurt + salata

Bende iyiyim cnm..ama ders cok skici..:S....

derstede internete girebiliyorsun ne güzel ... bizde okulda arkadaşlarla derte kağıda bişeyler yazar birbirimize gönderirdik yada defterlerimize yazar yanımızdakiyle öyle konuşurduk

ozaman 1. takımdan ayrıldığın kiloyu baz almam gerekiyor .

Tamam kaptan.Kurallar neyse o tabi ki :34:
Arşivde takımdan ayrıldığım son kilo 61.8.
Cuma günü benim kilo yüzünden takımın dereceye giremiyecek olmasından kendimi sorumlu tutuyorum.
Çok üzgünüm..:59:

Cuma günü benim kilo yüzünden takımın dereceye giremiyecek olmasından kendimi sorumlu tutuyorum.

olsun canım kendini sorumlu tutmana gerek yok . sonraki haftalarda dereceye gireriz inşallah hep beraber

derstede internete girebiliyorsun ne güzel ... bizde okulda arkadaşlarla derte kağıda bişeyler yazar birbirimize gönderirdik yada defterlerimize yazar yanımızdakiyle öyle konuşurduk

eskiden bendede öyleydi...ama bu okulda dersler laptopla görüyoruz...inernette oldugu icin giriyorum arada:D

Kızlar bugün yediklerim ve yemeyi düşündüklerimi yazmak istiyorum.

08.00 : 2 dilim kepekli ekmek arasına 1 ince dilim kaşar ve yeşilliklerle hazırlanmış sandviç,yarım çay bardağı taze portakal suyu
11.00 : 5 adet sunta bisküvi,1 kk peynir
13.00(şuan): 2 kaşık bulgur pilavı,3 adet mini ızgara köfte,haşlanmış yarım havuç-3-4 dal brokoli ve karnabahar.(midem çok kaynadığı için yoğurt tercih etmedim)
15.00 : 1 elma
17.00 : 1 kase çorba ,bol salata,1 dilim kepekli ekmek
20.00 : 1 porsiyon yoğurt veya süt

su : şuana kadar 1 lt ama 2.5 olacak
spor : 1 saat yürüyüş
aralarda : yeşilçay

Kızlar bugün yediklerim ve yemeyi düşündüklerimi yazmak istiyorum.

08.00 : 2 dilim kepekli ekmek arasına 1 ince dilim kaşar ve yeşilliklerle hazırlanmış sandviç,yarım çay bardağı taze portakal suyu
11.00 : 5 adet sunta bisküvi,1 kk peynir
13.00(şuan): 2 kaşık bulgur pilavı,3 adet mini ızgara köfte,haşlanmış yarım havuç-3-4 dal brokoli ve karnabahar.(midem çok kaynadığı için yoğurt tercih etmedim)
15.00 : 1 elma
17.00 : 1 kase çorba ,bol salata,1 dilim kepekli ekmek
20.00 : 1 porsiyon yoğurt veya süt

su : şuana kadar 1 lt ama 2.5 olacak
spor : 1 saat yürüyüş
aralarda : yeşilçay

menün güzel turuncu ... çok fazla ara yapıyorsun sanki acıktığın için mi yapıyorsun araları yoksa kendine göre hazırladığın bir listen mi var

Kızlar bende pazartesi gününden itibaren bu diyete başlıyorum lütfen benide listeye alın yardımlarınızı rica ediyorum az çok okuyup fikir edindim ama genede yanlışlarda uyarınız herkese bol şans:56:

turuncuu benim herkesim orda:) yeni gelinsin sanırım:) benm kuzenimde yeni gelin orada:) şimdi hamileee doğursada gitsem:) en son kurbanda ordaydımmm özlüorum seviorum memleketimi:D

şşttttttttt nabıyonuz naaannnnnn :27: :27:

abooowwwww desene bu hafta yine sonuncu olcezzz :27: :27:

canın sağolsun çok çalışır çok erir telafi edersin artık :16:

olsun canım kendini sorumlu tutmana gerek yok . sonraki haftalarda dereceye gireriz inşallah hep beraber

demi nazlım yaa heeeççççç
işimiz neeee :27:

Kızlar bende pazartesi gününden itibaren bu diyete başlıyorum lütfen benide listeye alın yardımlarınızı rica ediyorum az çok okuyup fikir edindim ama genede yanlışlarda uyarınız herkese bol şans:56:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16: :16: :16:
sefalar getirdinnnnnnn
monti yapacaksın demi bacımmmm yapan arkadaşlar yardımcı olur tabisi bende dahil....

hoşgeldin canım . her zaman yardıma hazırız canım .

Back
X