hadi dedikodu anlatayım sizeee

. şimdi ben1 ay önce falan spora yazıldım ya; bi arkadaşımı da teşvik ettim, spor konusunda. hayatında ağır bi dönem geçiriyordu, hem de sıkılaşmak isteği vardı önceden; kafa dağıtsın, gelsin spora diye çok uğraştım.
neyse geldi o da benimle. anamm yaptığım her hareketi eleştiriyor, sen düzgün yapamıyorsun falan filan , diye. ben de her lafa laf diye bakmam.( bel hareketlerini falan yapmamaya çalışıyorum gerçekten de, incelmesin diye. basene ağırlık veriyorum. )
gülüyorum her seferinde, gittikçe abartıyor durumu. hoca bana dedi ki, belin çok inceldi, bel hareketlerini yapmayabilirsin. ben de hocamı dinliyorum (60cm oldu bu arada, ellere nispett

). neyse, o, bu arada ben bütün hareketleri çok iyi yapıorum, sıkılaşıyorum, edasıyla geziyor tabi. ben de polemiğe girmiyorum, morali düzelsin diye, tabi falan diyorum, destek oluyorum.
neyselem, dün ölçülerimiz alındı; ben 500 gram vermişim, bi de sadece göğsüm 2 cm genişlemiş; bel, kalça ve basenden de toplam 7 cm incelmişim. hee, bu kızın n'olmuş peki, derseniz; 1 ayda, yani spora başladığından beri, 5 kg almışş; kaç cm olduğunu sormadım ama gayet de kalınlaşmışş

.