Çok haklısınız ikiniz de, sağolun gerçekten..bu süreçte umalım ki doğru kararlar alalım, her şey gönlümüzce olsun, ben zaten bir süredir konuşuyorum evde bu konuları, ne zamnki ilk laf açıldı ben de cesaret buldm ortamı ısıttım biraz ama bayram meselesine bakacağız..önce benm ikna edilmem gerek bunun için zaten (evlilik teklifi meselaaa)..zamanla görelim ne olacak ne bitecek. Siz de kocacınızla çokk mutlu olun inşallah hepp
Özlemcim benimki şimdi de her istediğimi giymeme izin vermiyor aslında ama tek sözünü dinlemediğim yer onun yanıyani uzaktayken anlıyorum bazen, çok aklı kalıyor, çok sinirleniyor bazen ciddi anlamda, adamın aklı dönüyor birden..orta yol buluyoruz, mesela o hiç giyme der ben daha az giyerim ama söylerim de yani..
Çok kıskançtır Zafer ama ben ortayol bulma tarafıyım her konuda, bir insanın her zaman her dediğini de yapamam tabi ki..karşılıklı her şey.Mesela bugün kısacık arayabildi ve soruya bak; dünkü spor dersinde kaç erkek vardı? Ben de vardı bi iki tane dedim, kızıp sinirlendi bir an bir mi? iki mi?? bi soru sorduk!! Ne farkedecekse..bu ara çok yoğun ve gergin ben de daha çok özlüyorum çünkü az konuşuyoruz..o yüzden kızdığında bile anlıyorum onu ve ben kavga ederken bile özlüyorum Zaferi...ve o da bana bi kere,sanırım isyan etmişimdir gene odunluğuna :), demişti ki "Ben canımdan çok seviyorum seni bunu bi sen görmüyorsun." Ben de karşılıklı bu duygular diyerek her şeye sabırlı davranıyorum şu an ama dediğim gibi yazın beni önce ikna edecek ve ben de ailemin karşısında dimdik duracağım o zamn, asla üzülmenizi istemem diyeceğim sizi asla üzmek istemem, ben mutlu olacağım söz veriyorum, ve Zaferden başka biri olamaz diyebileceğim.
hey hattttt
o evlılık teklıfını mutlaka yaptırrr
Bız nıkaha gıdıyorduk "eee teklıf.." demıstım...
Yanı o kadar ara ara soyledım hazılıklarda yokkkk arkadas!
O yuzden soz-moz olmadan teklıfı al
Aman dıym!