ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
kesinlikle karatay cok iyi bir beslenme programi aynen katiliyorum sana isin en guzel yani her zaman surdurebiliyorsun
gule gule giy canim cicileriniselam kızlar
nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu
şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur
menümü yazayım
Sabah
3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin
Akşam
4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişnecanım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım
spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş
3 lt su
ben de 75 e indigimde kendime hediye ciciler almaya karar verdim belki ben de 42 olurum o zaman
İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun
Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz
İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:
Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8
Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm![]()
afiyet olsun
kiyma sakincali degil diye biliyorum ben de yeni kitabi okumaya basladim ama :26: banu kaptanimiz bilgilendirir gelince
incelme oranin cok iyi bence tebrikler