- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Aminnn canimm amin. Aynen bende oyleydim. Duyuyorum 2 yilda vermis insanlar 20 kilo diyorum ben o kadar nasil sabretcem. Ama simdi gidim gidimda olsa gidiyor seviniyorum ve gercekten yiyorum cokta guzel. Ben zeytin yagi icinde yuzerdim yagli yemekten korkardim simdi zeytin yagi terayagi yiyorum karatayda Allah razi olsun dogru yolu ogretti bize. Diyetisyenlerin bitmek bilmeyen menu izdiraplari ile ugrasmiyorum kalori saymiyorum. Oglen kocaman kebap yesem suclu hisetmiyorum. Tek sikinti meyve onuda koruma doneminde yicem insallah. Yani 2 yilda verirmiyim derken 4 ayda kurtulucam kilolarimdan insallah. Kisa sure bakinca 16 kilom kadi verilcek. Yani ben onume gelen gerkese karatayi oneriyorin ac kalmadan uyuyarak veriyosunuz diye. Yani diyorum ki iyki kadinalr klubine katilmisim. Yasamasam bilmicektim karatay ile kilo verilebildigini hep garipsiyodum nasil yiyerek kilo verebiliriz hemde bu kadar seyi yiyerek. Ama oluyomus. Banunun 6 ayda hedefi e karatayla ulastigibi duyunca yok artik demistim ama oluyomus cidden ya :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben 75 kiloyken bile süperdim. ve oraya gelmeye 6 kilo kaldı. bunu da bir ayda yapacağıma inanıyorum. tekrar memlekete gittiğimde herkesin wauuuuw demesini istiyorum. bu gittiğimde hıııımmmm vermişsin dediler sadece. tek sorun şu ki kıyafetim kalmadı şimdiden
Son düzenleme: