duydum bileee

tamam canım iftardan çnce tartılmayı unutmadığın sürece sorun yok şimdide tartılabilirisn iyi iftarlar kuzumm
maşallahhh tüm takımı spor heyecanı sardı helall sizeee

Neslime evet içilebilr fakat içilirse çok geç yükseliyor kalçadan yapılınca etkisi daha hızlı bitanemm
dur bakalım pozitif düşünelimm yarın olsun bi üzme kendini hemen
döndüm bile

neden ip atlamayacaksın neslimmm :26

h yaptırmışsın iğneleri gör bak nasıl faydasını göreceksin bakayım bu siteyede
götürdüm geldim Sindim birde çok uzak çankayada allahtan arabayla hızlıca hallettim inş çabuk yaparlar 200 tl sıkışmış
oo misafirin biri gdiyor biri geliyor ne mutlu neslimm minik dilim olmasın kuzum bi daha 2 çatal yeterli bu insülin direncini nasıl yokedeceğiz yoksa
hadi bakalım iyi iftarlar dünkünü yazacağız o zaman Aytencimm
kaldır hepsini buzluğa kuzummm durmasın ortalıkta
süper süper prensess hadi bakalımmm kolay gelsinn

afiyetolsun sindimmm sahuda yiyebilirsin nektarinini cnm benim tartı yüzünden yiyemedin demek

ölçülerini al bakalımnasıl fark olacak
ilk iki gün yapma prenses ağrın artmasınn üçüncü günü yaparsın
nasıl özlediysen atık magnumu 2 dk da bitmişş

iyi sabrettin yine sporun süper olduğu için ceza yok
bende bayılırımmm ama temiz yaptığına inandığım tek bir yer var orayada her zaman gidemiyorum ters yerde

ekmeksiz sırf kokoreç yeseydin keşke Aytencimm
muz yediğin zaman başka meyve tüketmemeye çalış bitanem yanında

1 top dondurmaya izin vermiştim neden ceza verdinki kendine:26:
ben tüm gün gelemediysem mutlaka ya misafir vardır ya da evde değilimdir kuzummm yoksa hep burdayım
1500 iyi atlamışsınnn prenses

ceza fikri birden yk oldu o yüzden

afiyetolsun cnmm regl olman menüne yansımış
bugün telaşlısın anlaşılan Gülaycımm kolay gelsin bitanemmm kalabalık iftarların tadı bir başka oluyor
pozitif düşünüyoruzzz dur bakalım bugünkü koşuşturmacadan sonra mutlaka tatı gülecek yüzüne cnmm üstelik pilateste yapıyorsunn
geranmaliyi merak ettim tam tarifini isterim

yengenin oruçtan gözü dönmüş anlaşılan 3 çeşite ne gerek varki

tbrkler kuzum yememişsinnn
torrent ten indirmek istersen Eylülüm torrent adresi bulurum sana
bugün hiç ceza veremez oldum herkes öyle güzel spor yapmışkiii ceza kursağımda kaldı

afiyetolsun cnmmm
bnede merakla bekliyorum sonuçlarını

güveç iyi seçim
evet bızdıkım pilates kasları uzatıyor ve inceltiyor fakat yağ yakmak için kardiyo şart tempolu sporlar tercihe dilmeli arada yine pilates yapılabilir

bmi 26 nın altına düşünce yapabilirisn bitanem
neden demiyokii kıskanıyomu yoksa
gayet güzel menün fazlasına gerek yok kuzum insan tıkanıyr zaten yeterde artar bile

helall olsun sindimmm hadi bakalımm inşala sonuna kadar devammm ebru çıta gibi kuzummm yapabildiğin kadar

ben de yapamıyorum açıkçası belimi ağrıtıyor
annem hemşire olduğu için şanslıyım ben eczaneden alıyorum direk yaptırıyorum

iğnesi hiçte ağır olmaz bence kilo alacak olsam ben alırdım
dönüşümlü kullan bitanem
kesin daha enerjik olacaksın neslimmm

şükür gelmişsin leylacımmm biz iyiyiz şükür de snei mera ettik ne kusuru cnm benim hasta olduğunu biliyorduk bir an önce iyileşte dön aamıza inş geldimi üst üste gelir zaten

çok şifalı diye okudum meak ettim neslimm soğuk hoşuma gitti
neslimmmmm nettinnn

diyeti geçtim herşeyden önce sen şeker hapı kullanıyorsun hem hap kullanıp hem dikkat etmezsen allah korusun pankreasın hiç çalışmaz ve insüline başlarsın yapma bitanemm helva arası dondurma mahvetmiştir senii dur gözünü korkutayım biraz daha bak şeker böyle devam edersen böbreklerine veya gözlerine vuracak annem o kadar dikkat etmesine rağmen %5 görüyor şu an lazer tedavisi gördü yıllarca ayrıca böbrekleride gitti sürekli diyetle 8 yıldır diyalzie girmiyor ama hiçbirşey yiyemiyor yapma ne olur bitanemm
hoşbudum Sindimmmm şükür geçmiş bitti