cnm yaparsin senin hic biseyin kalmadi 65 olman icin hadi spora asil biraz bu hafta ve bildirim gunubize mijdeyi ver ok
ay niye agliyosun cnm hhic vermemekten iyidir bence cnm bnm
evet cnm aynen kailiyorum
ama sirtini cok zorlama cnm olur mu
o zaman bu bitsin yine beraber baslariz gobeksavara ok
valla evet biraz kardiyo yapsak yaninda oda iyi olcak mekik suan yapmiyorum ama ramazna dan sonraya insallah
iste buu cnm zayifiz zayifsin zayif
tabi ki olacak bak ayyuzlumde 1 haftada o kadar verdi nerdeyyse yani olmayacak sey degil dimi
evet cnm bak ne guzel vermissin yinede
cnm ne guzel yinede vermissin tebrik ederim

evet cnm biliyorum doktoru ama netten olunca gecistirmek amacli olmasin dedim ama guvenilirse sorun yok
aa kopruyu bu sekilde yapabiliyosak bende oyle yapayim simdilik oglumun ziip zip topuyla idare ediyorum o da boyle buyuk sonra almak istiyorum ama bir market var arada bir getiriyo plates malzemeleri gecen ay vardi bakalim birdaha ne zaman getircek ayni sizin bim gibi
yalniz cnm gogus gogus altindan olcmemen lazim
gogus uclarinin ustunden gelecek sekilde olcmen gerek cnm
Ölçüm yaparken mezura kullanabilirsiniz ve bir arkadaşınızdan yardım istemek daha rahat ve doğru ölçüm yapmanızı sağlayacaktır. Giyinik değil çıplak vücuttan ölçü almalısınız.
- Göğüs Ölçüsü Alma: Mezurayı alarak göğsünüzün üzerine en geniş noktasına yerleştirin ve ölçünüzü alın.
- Bel Ölçüsü Alma: Bel kemiklerinizin üstü elinizi belinizde koyduğunuz yer bel noktanızdır. Çevresini ölçerek bel ölçünüzü alın.
- Basen Ölçüsü Alma: Kalçanın en geniş yerinden alınacak basen ölçüsü en doğru ölçü olacaktır.
hadi bakalim demek ki bu haftada cok hirsli gececek bizim icin rekabet baslasin o zaman

ay cnm kac hafta rekor kirdin tabiki bazi haftalar az gidecek yada hic gitmeyecek sakin gidip kendini yemege verme az vermis olman seni yemege yonlendirmek yerine daha duzelni spor ve yemek menuleri yapmani saglasin ok

ay evet cnm yumurtayi fazla yedim gecen gun ama iftarda az yedigim icin
artik oyle yapmayi dusunuyorum acikcasi kendimi suyla corbayla azda yemekle doyurup sahuru daha agir yapsam daha iyi oluyo benim icin
bakalim artik bu carsambanin sahuru cnm ama ictigim ayranlarida yazmayi unuttum sanirim

dun sahurda ceyrek bardak ictim portakal suyunu ikinci gunde gozum kalmasin diye

sadece tadini almak amacli yani
kolayi cnm cok cok cekerse bir yudum alip birakiyorum cnm cok aramiyorum milli icecegimz ayran dururken kola da neymis
ayrana sardim bu ara iftarda hemen doyurdugu icin ramazan sonrasi da artik yeminim olmadigi icin aksam 7 den sonra acikirsam cnm bisey icmek isterse yesilcay yada bol yogurtlu (ben koyu kivamli seviyorum) bir ayran icmeyi planliyorum
sakin cnm korkma eger patlama yapmazsan yemeklere saldirmaz ve ayni beslenirsen yaglar senden korksun cnm sen onlardan degil
az isin kalmis cnm masallah sana allah yardimcin olsun
spora asil cnm biraz belki oyle gitmeye baslar