Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

humanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz

Kesinlikle bitanemmm dünya aşkla kuruldu :KK36:

Menumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme

kaçamağımı da yaparım paşa paşa cezamı da çekerim diyosun :KK22::KK22::KK22: afiyetolsun cnmmm sporuna bayıldım :KK52::KK52:

hg kaptanım sayanın demırbası da sızlerı beklıyordu:KK14:

hb meleğimmm deme öyle hangimiz müsaitsek geliyoruz hemen cnmcım :KK19: bir de evde olunca nedense onu yapim bunu yapim hakikaten insna hiç giremiyor

sıgara boregı yıyen neslı ceza ceken neslı leleleleeleleleleıııleeleleeıeeee (zılgıt)
yaramaz meleğim o benim :KK69::KK69::KK69:

kapranımda ye dedı arada haftasonları olabılır ozaman

hakiki bal bulabilirsen tadımlık şifa niyetine aman yanlış anlama olmasın:stop::stop:

Kesinlikle bitanemmm dünya aşkla kuruldu :KK36:

kaçamağımı da yaparım paşa paşa cezamı da çekerim diyosun :KK22::KK22::KK22: afiyetolsun cnmmm sporuna bayıldım :KK52::KK52:

hb meleğimmm deme öyle hangimiz müsaitsek geliyoruz hemen cnmcım :KK19: bir de evde olunca nedense onu yapim bunu yapim hakikaten insna hiç giremiyor

yaramaz meleğim o benim :KK69::KK69::KK69:

hakiki bal bulabilirsen tadımlık şifa niyetine aman yanlış anlama olmasın:stop::stop:
şaka yapıyorum kaptanım neslının menusune bakmak ıcın gırmıstım kandırdım sızı:KK47:

Ne bileyim beles bisi bulur yerim d3diydim :)))

Cokmu merak ettin kiz menumu sabh yazdimya watsaptan kacirdin dimek ee nasil :KK66:
beleş mı ahahahaah.... yok kacırmadım kuzum extrabısı varmı dedıydım bırde telden menumu kımsecıkler gormeden yazıyım dedın ya işkillenmıstım:KK55: cok hafıye gordum kendımı canım:KK28:

Back
X