• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizde genellikle solid catia nx kullanılıyor hiç logikal kullanan duymadım bu sektörde ama

Ben anladim :KK70:akşam kaynatıyorum kalktığım gibi üstüne bol karabiber serpip 2 3 lokmada atıyorum üstünede hemen su içiyorum dişlerimi fırçalıyorum. Bunu sende alışkanlık haline getir çünkü illaki sınavlar bitecek

CANım ne güzel para cephe işinde var :) orada fal logikal işine yarar bütün kesim ölçülerinden tut fiyatına kadar çıkarıyor, burada Boğaziçi mezunu İnşaat mühendisi var bana da o öğretti biliyordum programı ama kullanma şansım olma olmamıştı

günaydın gızlaaa :uykucu:nabersiniz:uykucu:
Hoşgeldin, demek hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:
CANım ne güzel para cephe işinde var :) orada fal logikal işine yarar bütün kesim ölçülerinden tut fiyatına kadar çıkarıyor, burada Boğaziçi mezunu İnşaat mühendisi var bana da o öğretti biliyordum programı ama kullanma şansım olma olmamıştı
Kız sen beni yine inşaat mühendisiyle karışırdın :KK70: ben makina müh. :KK70:

Günaydın herkese
Bulundugum bolgede 31 ocaga kadar int kesintisi varmis tlfn int az o yuzden az az girebiicem menülerimi falan yazar cikarim
Kanguru_ Kanguru_ kaptanim dunun sporunu karli havada yarim saat yuruyusss yazz bana
:KK71:

uykulu ve kusmuklu:KK53::KK53::KK53:
:) gecer zmnla. Benim hic bulantim olmamisti. Calisiyomusun calisiyosan zor olur :(

Günaydın herkese
Bulundugum bolgede 31 ocaga kadar int kesintisi varmis tlfn int az o yuzden az az girebiicem menülerimi falan yazar cikarim
Kanguru_ Kanguru_ kaptanim dunun sporunu karli havada yarim saat yuruyusss yazz bana
:KK71:
tmm cnm ooohhh super temiz havada yuruyus burayada atistiriyo kar

Back
X