• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam kuaföre gittim işten çıkıp. O saatte de salata yapan bi yer bulamadım ev yemekleri yapan yer çok var o çevrede ama o saate yemekte kalmamış. Döner dürüm vs yiyebilirdim :KK76: sen de bursalısın bilirsin setbaşında bize uygun bişey yok :KK43:
Ayy evett hele oarasii bklavalar fln tavn insn diyetlykn orda seytan drter iyi yapmisin cnm o zmn

Canım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı :KK66:

Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)

Ba ba ba ba ba baaak bana aksam yememisin diyene de baaak :KK11: ac geziyon vicdansız :KK66:

Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı
Kız ama ben evde değildim yoksa yerdim orda yicek bişey bulamadım. Çok meşhur dönerciler iskender ve börekçiler var şimdi hangsini yiyim :D
Eliptik demedim bacım çünkü benim eliptiğim yok. Leslie dedim ama yapamadım onun yerine yürüyüş yaptım hatta koşuda denebilir :D

Canım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı :KK66:

Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)

Ba ba ba ba ba baaak bana aksam yememisin diyene de baaak :KK11: ac geziyon vicdansız :KK66:

Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı
İnşallah canım.Şu sıra her gören ne kadar incelmişsin diyor.Tüm dolaptaki etek ve elbiselerimi daralttım o ayrı bi mutluluk

Gecen haftacuma 73.6
Bu hafta 71.7 :KK53: ben soklardayım kaptanım sabah ackarnına wc y e cıktıktan sonra tartıldım oyuzden belki yanlış itır gercek degildri isteeseniz 72 diyelim ne dersinşz Kanguru_ Kanguru_ haftaya artıdaymıs gibi gözükmesin diye diyorum

Gecen haftacuma 73.6
Bu hafta 71.7 :KK53: ben soklardayım kaptanım sabah ackarnına wc y e cıktıktan sonra tartıldım oyuzden belki yanlış itır gercek degildri isteeseniz 72 diyelim ne dersinşz Kanguru_ Kanguru_ haftaya artıdaymıs gibi gözükmesin diye diyorum
Tartılman gereken şekilde tartılmışsın.Aç karnına ve wc ye gittikten sonra doğru zaman değil mi?
Ayrıca sen bu hafta hem spor hem diyet konusunda iyiydin.

:duduk:Sporları ekleyelim arkadaslaaaar :spor:

Spor

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450

Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180

Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 90
Ngy 213
Pembebulut165

Sali
Ngy 315
Huzurvermeyolunda 593
Pembebulut 182
Turkuvaz 120
Plasticwoman 111
Smygnc 120

Çarşamba
Smygnc 240
Pembebulut 201
Elif 90
Huzurvermeyolunda 574

En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen
Benimkildr yine kaybolmus :kızgın:
Geçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54

Ölçülerim :KK43:
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Supersiiiinnnnnnnnnn bide uzuluyodun :halay:
Geçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53

Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Oohh harikaaaa haftaya daha cok gider :halay:
Bende tam tersi hep pasifim çok konuşmam bu seferde havalı burnu büyük görünüyorum. Tabi sonradan illaki her insan gibi açılırım ama ilk izlenim önemli diye düşünüyorum. Özgüvenimi kıran bişey mutlaka var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir insanın kendinde beğendiği tek bir yeri bile olmaz mı
Bence cok guzel bi kizsin . ❤
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 69.1
Bu Cuma: 68.8
Fark: 0.3
Yüzde: %0.43

Kanguru_ Kanguru_
Gidiyo esra gidiyo :halay:
Kilo bildirimim
Gecen hafta:77.00
Bu hafta:76.4
Fark -600
%0.78
Ohhh + gelmedin :halay:
Gecen haftacuma 73.6
kiz sen naptin :halay: tebrik ederim harikasin. Zaten wcden sonra tartilman lazimdi oyle yapmissin :halay:

Sopa yemiş gibi uyanıyorum bende.Sanırım havaların etkisi

Aynen havalardan dengemiz şaştı bi soğuk bi sıcak

Kızlar dün akşam menü yazamamıştım şimdi yazayım

06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz kürü

07.30
1 dilim süzme peynir
4 5 kırma zeytin
3 çeri domates
1 yaprak marul
1 havuç
1 ceviz 3 badem

12.30
2 tane köfte
Salata (yağsız tuzsuz)
Yoğurt

18.30
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolota

23.00
Yoğurt kürü

Su 2 lt. Spor 30 dk tempolu yürüyüş 400 ip 50 squat 50 tane bi kol hareketi birazdan hesaplayıp listeye eklerim

Güzel canım bende yazmamışım dün :)

Evet canım inş. Teşekkürler

Mrblar bende 1.5 aydir diyet yapiyorum 72 yle basladim suan 68.4 um ama tam diyeyte degildi ilk basta sadece abur cuburu kestim son bi haftadirda aksamlari yemiyorum bu arada 31 yasindayim 3 cocugum var boyum 1.65

Back
X