- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Ufacık bi not benim için pırlantalara değer.Ama bizimki dümdüz bilmiyor öyle şeyler.Sabah aradı sevgililer günün kutlu olsun dedi.Bu kadar başka birşey yok.Bu bide yontmuş halim![]()
Kesinlikle benim içinde Hatta en sevdiğim uyumadan masal anlatması :) o kadar mutlu olurum ki, Kadınlar ilgi sever sevmiyorum diyen kendi ile yüzleşmemiştir, dışa vurmuyordur bende önceden öyle diyordum ama artık daha iyi anlıyorum kendimi de kadınları da, seviyoruz bu kötü Bi şey değil ki, evine köpek alsan akşam senden ilgi bekler, her canlı sever ilgiyi, Kadınlar ilgiyi erkekler övgüyü sever. En azından aramış :) bende eşimi almaya geldim dışarıda olucaz, bak şunu tavsiye ederim, eşinin organizasyon yeteneği yoktur sen yap gidiyoruz de bu da kötü Bi şey değil hemde ikinizde mutlu olursunuz, eşimin Yok mesela planlayamaz, Bi kere ona bırakmıştım yine ben devr aldım, beklentilerini küçük tut Yani ne ise ona göre davran mutlu olmak İçin hareket gerekiyorsa yap ve mutlu ol, başkasından bekleme, o da o kadar yapabiliyor demek ki de