Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kizin ne kadarlık. Birde anlamadım 3 lt su yetersiz mıymış ?Bana su su su diyenler o kadar haklılar ki sütüm azaldı, çok üzgünümumarım arttırabilirim kızım çok az kilo almış
![]()
Merhaba hoş geldin benim de 4 aylık bir kızım var:)Kilom en son 70 Di. Ama birkac gundur tartilmadim. Sabah tartılır yazarım.
22 buçuk aylık oğlum var. Ama çok az yemek yiyor hep emziriyorum. Bütün gün emziriyorum hatta yapısıgiz. Emzirdigim için ve kansız olduğum için. Bacaklarım da morluklar oluşuyor onun için kan hapı kullanıyorum ve b12 iğnesi vs. iştahım da daha çok açılıyor sanki. Neyse ben doğuma 67 kilo civarı girdim ama göbeğim filan hiç yoktu o zamanda kkde zayıflamıştim. Cuma takımları değildi ve doğuma 85 kiloda girdim ama gören 90 der yani rahat :)) sonra da80 de kalmıştım. Taa ki eşim askere gidene kadar. kasımda gitti nisan da geldi. Ben ailemin yanında kaldım ama çok gezdim yürüdüm derken kilolar gitmeye başladı. Tam 65 kilo oldum.askerden dönüşte Eşimin kardesi nişan yaptı. Ve beni kimse tanıyamadı nerdeyse. Ee ne güzel diyeceksiniz belki ama evime geldim bunaltıcı sıcaklar vs derken ben evde otur otur yeniden yemeklere gönül 70 e çıktım ama 70den fazla gösteriyorum. Bütün emeklerimin gitmesine çok üzülüyorum. Yiyorum sonra pişman oluyorum. Ve kendimi hiç beğenmiyorum bu şekilde. En büyük problemim emzirdigim için çok acıkıyorum içim kıyılıyor. Bende abur cubur tatlılar yoneliyorum. Bu da kilo yapıyor
Hosbulduk canım ya baya küçükmüş. Ben az yesem hemen sütüm giderdi. Ki seninki bana az geldi :))) tabi ama önemli olan çok yemek değil kaliteli yemekMerhaba hoş geldin benim de 4 aylık bir kızım var:)
Yok canım yanlış değil :)Teşekkürler ben yeni olduğum için bılmıorum bu yuzden ayrı yazdım yanlışsa duzeltirim :)
Aa olsun canımÇok güzelmiş canım güle güle giy. Bakmak isterdim aslında ama burda flo yok ya![]()
Canım adım da puan telefonun sayıyorsa galan yaz :)Sabah
Sahanda yumurta
Domates salatalık
Peynir
Öğle
Yayla çorbası
Akşam
Corba
Bir tabak Taze fasulye
Yarım küçük imambayildi
Kaşık salatası
Kavunkarpuz
2lt şu
1 saat ev işi 20 puan.
Aslında çok fazladır komple temizlik yaptım misafirim gelecek diye baya koşturmacali gecti. Akşam da dışarıda yürüdük ama tempolu olmadığı için yazmıyorum.
esperenzaa
Çok geçmiş olsun canımİyi aksamlar kızlar. Midem çok fena ağrıyor neden boyle oldu bilemedim.
Gelelim.menüye
Sabah
2 adet peynir, 2 dilim ekmek
Ara yarim nektarı
Öğlen
1 sinitzel, 1 bardak cay
ara 1 adet erik, 8-10 adet üzüm
Aksam
1 kupa süt, 10 adet fındık.
Ara sade kahve, 1 dilim bitter
Su= 2lt biraZcik geçti
Spor 3500 adim 37.5 puan.
esperenzaa
fattylamb94
Buzdolabı poşetio kadar yoğurt hiç yok gibi :) ama denicem de neyin içinde donduruyorsun
Ben de sadece kakaolu süt içerdim ama alıştım ben de :)Ben sütü hiç sevmem ama alistim
O yüzden sekillenmesi icin bizim bol bol spor yapmamiz lazim ama yapamiyorum bu aralarKesinlikle ayni durumdayiz ya![]()
Ahh ahhO yüzden sekillenmesi icin bizim bol bol spor yapmamiz lazim ama yapamiyorum bu aralar![]()
Sporlarimi yazayim hemenfattylamb94
6 Ağustos 10bin adim 150 puan
7 Ağustos 30 dk yürüyüş 30 puan
8 Ağustos 30 dk yürüyüş 30 puan
10 bin adim 150 puan
Toplam 180 puan.
Hepsi toplami 360 da benden sana yardım olsun olabildiğincefayfeyfiy
Yaa maasallah çok iyi spor yapiyorsun canım yaaMenü
Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çk bal su (süt bozulmuş koyamadım) 3 kayısı kakao
Öğle
4 köfte
3 küçük elma patates
2 yk çoban salata
5 küçücük mantar
Balık çorbası
Türk kahvesi
Akşam
2 yk yulaf süt 1çk bal kakao su 2 kayısı 3 değil galiba ya
1 meyveli yoğurt
Arkadaşıma tatlı yaptım dibi çok az klmıştı tencerede onu çok az sıyırdım ama yarım yk var yok yani
Spor: 3500 ip :700 puan @Alina_ M Meva06tr
30 sn plank:10 puan
1 saat ev işi:20 puan
3000 adım :45 puan
5dk göbek atma:10 puan
785 puan
fattylamb94
cgdmk
esperenzaa
Canım bu hafta başlarda regl vurdu ya sonra da toparlayım diyeYaa maasallah çok iyi spor yapiyorsun canım yaa![]()
Cok iyi toparladın benceCanım bu hafta başlarda regl vurdu ya sonra da toparlayım diye