• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogumda deıl ya doğumdan once 55 idim dogumdan sonra 61 dım sonradan yemeye kapdırdım cıkolata cips dışarıdan pizza döner vs.beyaz ekmek de yemeye başlayınca kızım erken sütten kesilince boğazda alısınca yemeye evden cıkmayıp haraketsızlesınce sonuç bu :KK70:
Şimdi pizalların cipslerin hamburgerin yerini peynir yoğurt yumurta süt sebzeler balık et alınca hepsi gidiverir

Menü
Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çk bal su (süt bozulmuş koyamadım) 3 kayısı kakao

Öğle
4 köfte
3 küçük elma patates
2 yk çoban salata
5 küçücük mantar
Balık çorbası

Türk kahvesi

Akşam
2 yk yulaf süt 1çk bal kakao su 2 kayısı 3 değil galiba ya
1 meyveli yoğurt

Arkadaşıma tatlı yaptım dibi çok az klmıştı tencerede onu çok az sıyırdım ama yarım yk var yok yani

Spor: 3500 ip :700 puan @Alina_ @Meva06tr
30 sn plank:10 puan
1 saat ev işi:20 puan
3000 adım :45 puan
5dk göbek atma:10 puan

785 puan
fattylamb94 fattylamb94 @cgdmk @esperenzaa

Masaallah feyzacim supersin
Bence yulaftan uzak dur ya
Bana hic kilo verdirtmiyodu yulaf mevzusu

Kızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.

Ben birakiyorum canim.
Disarda yuruyus esnasinda eger yuruyusu tempolu yapacaksam adimsayari durduruyorum.

Kızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.
Ben adım sayarı dün indirdim akşam kondisyon bısıkleti surerken açtım bitince durdurdum 61dakkada 9bin adım atmısdım dogrumu yapdım gün içinde acmıorum çünkü adım sayarı

Ama böyle sağlıksız beslenmekten hasta olursun allah korusun. Kesinlikle ihtiyacın var diyetisyene
Bundan önce daha çoktu. Eşim askere gitmeden vardı. Ki o zaman da aslında çok fazla yiyemiyordum ama kilom hiç değişmiyordu. Sonra kan hapları vs aldıkça hem yüzüme renk geldi hem kilolar öylece gitti. Aslında herkes kilo alıyor. Doktorum da bana kilo aldın mı diye sordu. Ama vermiştim. Çünkü hem emziriyirdum hemde benzin olmayinca araba nasıl calismazsa. Kansızlık olunca da vücut çalışmıyor. Kesinlikle öyle yani. Yoksa o kadar kiloyu veremezdim birden

Back
X