• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bundan önce daha çoktu. Eşim askere gitmeden vardı. Ki o zaman da aslında çok fazla yiyemiyordum ama kilom hiç değişmiyordu. Sonra kan hapları vs aldıkça hem yüzüme renk geldi hem kilolar öylece gitti. Aslında herkes kilo alıyor. Doktorum da bana kilo aldın mı diye sordu. Ama vermiştim. Çünkü hem emziriyirdum hemde benzin olmayinca araba nasıl calismazsa. Kansızlık olunca da vücut çalışmıyor. Kesinlikle öyle yani. Yoksa o kadar kiloyu veremezdim birden
Bendede kansızlık vardı canım dogumdan önce sonrasında dahada artmıştı ilaçlar ve iştahım sayesinde düzene girdi :D girmez olaydı kılo aldım birsürü :D

Yulafi kessen, meyveyi cok azaltsan ve sonra kessen, biraz daha sebze agirlikli beslensen, sen baya kilo verirsin bu kadar hareketle insallah :)
Canım sürekli yumurta yiyemiyorum
Yulaf da o ara kurtarıcı oluyor
Meyve de çok yemiyorum kuru kayısı o da wc için

Tabii bırakıyorum ben
Kızlar size bir sorum olacak. Spor yaparken adımsayarınızı, ya da telefondan uygulama kullananlar telefonlarınızı bırakıyor musunuz ? Adımlarınızın içinde sporlarınız olmaması gerekiyor.

Ben birakiyorum canim.
Disarda yuruyus esnasinda eger yuruyusu tempolu yapacaksam adimsayari durduruyorum.
Tamam canım teşekkür ederim. Haksızlık olmasın diye soruyorum. Dikkatimi çekiyo çünkü günde neredeyse 20.000 adıma yakın atanlar oluyor. Bu 2.5 3 saat tempolu yürüyüşte anca olur. Öyle her sarsıntıda adım sayısı artıyorsa yine haksızlık olur

Canım sürekli yumurta yiyemiyorum
Yulaf da o ara kurtarıcı oluyor
Meyve de çok yemiyorum kuru kayısı o da wc için
Yulafın 3 kasıgı 1 dilim ekmek cnm ona göre ye 1de vcye cıkmak ıstıorsan ayıptr solemesı ben gunde 3 4 kere cıkıorun
Sabaha cc karnına elma sirkeli sun1 bardak ılık akşamda yogurt kürü yap farkı gör :) 1de yeşil çay iç 1 2 bardak
Kuru kayısı ya gerek kalmıyor

Bundan önce daha çoktu. Eşim askere gitmeden vardı. Ki o zaman da aslında çok fazla yiyemiyordum ama kilom hiç değişmiyordu. Sonra kan hapları vs aldıkça hem yüzüme renk geldi hem kilolar öylece gitti. Aslında herkes kilo alıyor. Doktorum da bana kilo aldın mı diye sordu. Ama vermiştim. Çünkü hem emziriyirdum hemde benzin olmayinca araba nasıl calismazsa. Kansızlık olunca da vücut çalışmıyor. Kesinlikle öyle yani. Yoksa o kadar kiloyu veremezdim birden
Bence şu durumda kilodan daha önemli bi sorunun var canım morluklar normal değil. Yediğine içtiğine çok dikkat etmelisin. Bir de emziriyorsun sütün kalitesi çok önemli

oZaman yanlış yapmışım adımı saymıorum çünkü evdeyim bütün gün pek adım atamıorum o sekılde 1 2 bin anca oluyordur öyle spor sayesinde adım atabiliorum okadar fazla
Anladım canım dün sporunu yazdıysan sadece spor olarak puanını hesaplayayım adımın puanı düşük çünkü

Eliptiğin puanı daha çok :dondurma:
Evet ona göre hesapladım bende 284 puan yapmışım dün :D zaten ben ayakta suruyorum 61 dakka aralıksız oturmak yok kesınlkle eliptik daha iyi :D onca zamandır kullanıorum yenı anladım ne oldugunu dun kullanım klavuzunda gördüm :D

Evet ona göre hesapladım bende 284 puan yapmışım dün :KK70: zaten ben ayakta suruyorum 61 dakka aralıksız oturmak yok kesınlkle eliptik daha iyi :KK70: onca zamandır kullanıorum yenı anladım ne oldugunu dun kullanım klavuzunda gördüm :KK70:
Ben mümkün değil 20 dakikanın üstüne çıkamıyorum ya sen rekor kırıyosun valla spor salonunda hoca bile 15 dk yaptırıyodu

Back
X