• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben mümkün değil 20 dakikanın üstüne çıkamıyorum ya sen rekor kırıyosun valla spor salonunda hoca bile 15 dk yaptırıyodu
Azimliyim gerçekten kafa koydum başlarda 1 buçuk saat yapıordum ama diz kapaklarım zarar gördü oyuzden 1 saate dusurdum bazen kafama esıor 70 dakka yapıorum ama en az 61 dakka :KK70: trabzonluyumya 61 şart :KK70:

Merhaba üyeye ihtiyacınız var ise aranıza katılmak isterim
Hosgeldin cnm bende yenıyım 2.günüm
2hafta deneme süresi var
Kendini tanıtan kılo alma serüvenini barındıran bir yazı yazman gerekıyor
1.sayfadan bakabılırsın detaylı

Dunku menum:
Oglen gec vakit ve aksam pirinc lapasi ve domates biber, aksam marul da kattim ve limon sirke de koydum.

Cascade_ Cascade_
@esperenzaa
Su: 2 lt
Spor: 6bin adim: 90 puan
30 dk ev isi: 10 puan
Toplam: 100 puan fattylamb94 fattylamb94

Bugun de yapamam zaten spor, sonradan cikan is sekte vurdu, hayalleeer gercekleer iste, neyse artik
Spor da bende düştüm ama bugün az da olsa sıkıştır son günümüz cumaya

Spor da bende düştüm ama bugün az da olsa sıkıştır son günümüz cumaya

Oyle mi dersin ya
Dun sabah ben haalaa artidaydim
Bu sabah eksiye gectim sukur, lapa odemleri goturdu, uykusuzluk, kahve asiri spor sisirmisti beni.
Ama hala 1 kiloya var biraz :( ama bence bugunki lapalarla yarin 1 kiloyu gorucem.

2 gundur de yapamadim ya adam gibi spor yine odem olmasin 1 kilo farkediyor
En iyisi en fazla yuruyeyim diyorum
400 500 puan kasarsam odem olur 1 gun onceden

Ben hızla kilo almaya başladığımdan diyet kitaplarını yaladım yuttum da okumakla olmuyo tabi uygulama önemli
Canım açıkçası ben kendi vücuduma gore karar veriyorum. Az çok neyin kilo aldırdığını biliyorum ona gore yeme düzeni oluştu yorum. Hayatımda hic yemeyeceğim şeyler ya da sürekli tüketeceğim şeyler var. Bunun yani sıra arada da tüketeceğim şeyler. O yüzden tüketeceğim şeyleri geçici olarak tamamen kesmeye çalışmadım ekmek ve seker dışında.
Simdi bir program indirdim ona gore almam gereken kalori var. Uygulamaya çalışayım bakalım.

Cumartesi gunu temızlık gunu 3saat temızlık yapıorum dip köşe guzel bir puan toplıcam heralde ozaman :D

Back
X