• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam yemeği hepsi 90 kalori salatalıkda dahil tadıda çok güzel :)
Malzemeler
7 adet çeri domates tavuk gögüs derisiz
Çok az kırmızı biber yarım dış sarımsak
Pul biber karabiber kekik tuz ve yağ koymadım isteyen koyabilir :)
Yapılışı
Domatesleri biraz kavuruyoruz sonra biber ve tavukları içine koyuyoruz baharat ve sarımsagı ekliyoruz 20 25 dakka pişiyor arada su ekleyin
Deneyenlere afıet olsun :)

Eklentiler

• 20180809_163230-1.webp
    20180809_163230-1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 37
Malzemeler
Yapılışı
Domatesleri biraz kavuruyoruz sonra biber ve tavukları içine koyuyoruz baharat ve sarımsagı ekliyoruz 20 25 dakka pişiyor arada su ekleyin
Afiyet olsun ama ekmeksiz iyi gitmez :(

Malzemeler
Yapılışı

Cok guzel canim ellerine saglik, afiyet olsun :)

Afiyet olsun ama ekmeksiz iyi gitmez :KK43:

Kankim ben soyle yaptim 1 2 kez
Sucuklu yumurta ve sulu bir yemekte
İsaret parmagim kadarcik kepekli ekmek kopardim
Yemegi yerken sucukluda onu da yedim ilkinde, ikinci sucuklu yumurta da onu yemedim kandirdim kendimi yani kullandim ama agzima atmadim (sadece sarisini patlatinca yidim azcik)
Sulu yemekte de gecenlerde yine kandirdim kendimi, elimde azicik ekmek vardi, kullandim ama yemedim.

Normalde saglam alistim ekmeksizlige ama bu yakin zamanda canim cok cekti niyeyse, boyle idare ettim ben de ;)

Kankim ben soyle yaptim 1 2 kez
Sucuklu yumurta ve sulu bir yemekte
İsaret parmagim kadarcik kepekli ekmek kopardim
Yemegi yerken sucukluda onu da yedim ilkinde, ikinci sucuklu yumurta da onu yemedim kandirdim kendimi yani kullandim ama agzima atmadim (sadece sarisini patlatinca yidim azcik)
Sulu yemekte de gecenlerde yine kandirdim kendimi, elimde azicik ekmek vardi, kullandim ama yemedim.

Normalde saglam alistim ekmeksizlige ama bu yakin zamanda canim cok cekti niyeyse, boyle idare ettim ben de :KK66:
Benlik sıkıntı yok suan ya canım ekmek istemiyor hiç :D

Valla ne zamandir tavuk yapmiyorum evde, disarda yedim
Ben de yapayim bi ara :) kirmizi biber ve sarimsak, benim damak tadima cok uygun ve guzel bir tarif :)
Kesinlikle yap çok lezzetli ve kalorisi cok az ben dönüşümlü yapıorum bazen bu bazen salata bazen sebze ama en iyisi içinde tavuk olan yemek :D

Back
X