• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

icetea olmamış onun dışında güzel menü :)
Maşallah canım spor harika ip zor ama alısıosun zamanla 500tane atlıom ben bu kılo da kılo olunca daha zor :KK70: ilk basladımda 250 ile başladım sende yukseltırsın zamanla canım
Eliptik yapmana çok sevindim ♡

Sagol canim
Alisilir heralde ama sol diz kapagimin arkasini cok zorladim galiba aciyor. Krem surdum gevsetici, gecer insallah.
Zaten bu sol diz kapagimda bir sikinti var, hep spor yapinca zorlaniyor anlamadim.

Cuma menü:
Kahvaltı yumurta tavada
Domates salatalık

Öğlen
4 yk makarna salçalı
Yarım kefir orman meyveli

Yol:
Lokum
Kek
Susamlı çubuk
Albeni

Akşam
Sarma 3-4 tane
1 dilim tatlı

Cumartesi

Kahvaltı
Tarhana çorbası
Bir dilim ekmek
1 zeytin

Öğle
Kıymalı peynirli iki pide
Çoban salata
Haşlanmış küçük patatesler 3 tane falan yedim

Ara
Üzümlü çikolata
1 lokum

Akşam
Bir dilim ekmek
Bir çay k fındık ezmesi
Bir çay k erik peltesi

@esperenzaa
cgdmk cgdmk

Tatlim hadi 2 ogunde abarti yesen tamam
Ama cidden 2 gune yayilmis agir yemelerin.
Dikkat etmek zorundasin.
Yoksa tatilden 59 kilo geri doneceksin en az. Cunku kilon oturmadi daha, o gordugun 55liler cok yeni daha ve oturan kilon 57 civari.

Yeme konusunda izinde olan beni bile gecmissin :KK43:
Yollarda ben de cok severim biseyler yemeyi.
Ama sen suan listedesin ve 54ü gorebilecekken heba etme :KK66:
Haklısın canım
Ama hiç kendi evim gibi olmuyor dengem de şaştı zaten
İnşallah toparlamaya çalışacağım ama sıkıntıdan burada sürekli bir şeyler yiyorum

Canım menü çok ağır ayar biraz kaçmış gibi tatlılar abur cuburlar kızartmalar falan dikkat et canım :/
İnşallah canım inşallah edeceğim

Chiali pudingimi dun aksam denedim dostum Cascade_ Cascade_
Sutle yaptiydim, muz koydum, cok az da ev pekmezi. Tadi guzel baya da kesiyor tatli istedigini, kardesim de begendi.
Yogurtla yaparim belki bi dahakine, istedigim kadar yogun degildi.
Dene sen de guzel bence :)

CF992A56-4989-4AA5-ADAD-9C2618989024.webp

Kendinize gelin :duduk:

Chiali pudingimi dun aksam denedim dostum Cascade_ Cascade_
Sutle yaptiydim, muz koydum, cok az da ev pekmezi. Tadi guzel baya da kesiyor tatli istedigini, kardesim de begendi.
Yogurtla yaparim belki bi dahakine, istedigim kadar yogun degildi.
Dene sen de guzel bence :)
Ne güzel ben de muz koymuştum ama missfirler gelince telaştan yiyemedim
Dün dökmek zorunda kaldım maalesef
Afiyet olsun :))

Sagol canim
Alisilir heralde ama sol diz kapagimin arkasini cok zorladim galiba aciyor. Krem surdum gevsetici, gecer insallah.
Zaten bu sol diz kapagimda bir sikinti var, hep spor yapinca zorlaniyor anlamadim.
Aynı bendede ole oluor canım 2 3 gun sonra gecer daha olmaz bende suan o daha olmuo bel agrısıda bitti sadece yatarken bıraz acıo okadar
Eğer acıorsa cok zorlama az az başla alisana kadar sonra arttırırsın cnm

Evet yoldayız..

Hayirli yolculuklar :)
Kazasiz belasiz insallah.
Ayrilmasi cok koyar biliyorum ama kafama eserse alirim colugu cocugu, binerim ucaga gelirim 2 gunlugune, haftasonu falan, diye dusunup rahatlayabilirsin :) belki ara tatilde gidersin kafana eserse. Bir sekilde rahatlat kendini. Zaten alisirsin 2 gune.
Beni en cok rahatlatan ayrilir ayrilmaz telefonla aramak olurdu, ogrenciyken senelerce ayri sehirde okudum. Yoldayken arardim, varinca arardim. Surekli arardim :)))

Haklısın canım
Ama hiç kendi evim gibi olmuyor dengem de şaştı zaten
İnşallah toparlamaya çalışacağım ama sıkıntıdan burada sürekli bir şeyler yiyorum

İnşallah canım inşallah edeceğim
Amin cnm emeklerın bosa gtmesın dıe dıorum okadar ugrasıorsun ♡

Back
X