• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cgdmk cgdmk
Canım kalori az gibi duruo ama doyurucu yıyorum gercekden ve protein ağırlıklı hiç acıkmıorum
Zaten canan karatayı dınledım dun youtubeden dıorkı gunde 2 ogun yiyin ara ogun yapmayın başlarda 3 ogun başlayabilirsiniz ama ogun aralarında en az 5 6 saat olsun dıor yoksa salgılanan hormonlar yağ yakmasına engel oluormus 5saat dolmadan yedıgımızde ki
Peygamber efendimiz günde 2 ogun yermıs sofradan doymadan kalkarmıs zararlı olsa sünnet olurmuydu :)
Evet canim, ben severim kendilerini ☺️

Boylarimiz da ayni sayilir, ben de 1.56yim ama 1 senede 21 ancak verdim ben ☺️
Yine de haftada 5-6 hic aklimdan bile gecmedi, haftada 2 verince havalara uctum ☺️
Benim program çok ağır yorucu yapabılırsen haftada 4 garanti dıorum ama verilecek kılon azsa hiç bulaşma yavas ver canım ben senı akşam etıketlıcem menü ve spora

Son düzenleme:
Yanı soyle kendım olusturdum programımı kendıme gore sınırlarımı bildiğim için bana ideal gelıor hem yemek konusu hem spor konusu
Sporda kendimi kasamiyorum, keyif aldigim sporu yapmayinca bi süre sonra sıkılıyorum.
Gunde 10 dk plank hayatta yapamam mesela. Bir de kendimce agir spor yaparsam, bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye korkuyorum.

Sporda kendimi kasamiyorum, keyif aldigim sporu yapmayinca bi süre sonra sıkılıyorum.
Gunde 10 dk plank hayatta yapamam mesela. Bir de kendimce agir spor yaparsam, bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye korkuyorum.
Canım kendine göre ayarla kapasiteni bilirsin 10dakka yapma 2 3 dakka yap 500 atlama 100 atla bısıklet bın 30 bınmede 20 bın mesela canım azar azar ayarlama yap kendıne program olusdur

Ya insan istedıyse yapar onemlı olan kafada bıtırmek gercekten ıstemek bence sen ıstesen yaparsın sana1 motivasyon kaynağı lazım :)
Kesinlikle, ben gazla çalışan tiplerdenim :D
Ama kisin zorlu gecti benim için, ekim-aralik arasi ben de senin gibi besleniyordum aslında. Senin kadar olmasa da iyi gitti ama sonra ona donemedim geri, yavas yavas vermeye basladim. Bu sene daha fazla kendimi yormadan ilerisi için de hayatima dahil edebilecegim sekilde beslenmek istiyorum. Listeye döndükten sonra bi kac kilo daha verip mezun olabilirim ya da nihai hedefime ulasip mezun olabilirim, ortama bagli☺️ esperenzaa esperenzaa gittikten sonra nasil olacak bi bakmam lazim ☺️
Nerelerdesin kaptanicem? Goremiyorum seni

Oyyy kızlarrrrr nasılsınızz sizi coook özledim ya buranın sohbeti mıhabbeti gırgırı samatası cok özledim eskilerden kimler var kimler yok esraa esperenza elif sumeyye herkes yasıyoröu lömbğr lömbür olmamısınızdır inş benim gibi ben tabiiki kilo aldım hatta basımı alıp gştmeden buralara dönaem cok iyi olcak döncem döncem diyip basıma ne işler geldi neler degişti bir bilseniz ayy ama velhasılı kelam 4 kilo aldım hayvanat gibi yemekten suan 68 oldum geri :KK43:

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @Rzgrece @smygnc
Huzur sana dön demekten dilimde tüy bittiiiii

Canım kendine göre ayarla kapasiteni bilirsin 10dakka yapma 2 3 dakka yap 500 atlama 100 atla bısıklet bın 30 bınmede 20 bın mesela canım azar azar ayarlama yap kendıne program olusdur
Evet eve gidince kendime ben de bi spor düzeni olusturmak istiyorum, daha cok ic bacak ve kol agirlikli

Hahahahha canım kendını motıve et ama yaparsın bence 1 kere yapan herzaman yapar bennole dusunuorum canım :) ♡ gitsin kilolar
Kesinlikle, ben gazla çalışan tiplerdenim :KK70:
Ama kisin zorlu gecti benim için, ekim-aralik arasi ben de senin gibi besleniyordum aslında. Senin kadar olmasa da iyi gitti ama sonra ona donemedim geri, yavas yavas vermeye basladim. Bu sene daha fazla kendimi yormadan ilerisi için de hayatima dahil edebilecegim sekilde beslenmek istiyorum. Listeye döndükten sonra bi kac kilo daha verip mezun olabilirim ya da nihai hedefime ulasip mezun olabilirim, ortama bagli☺️ esperenzaa esperenzaa gittikten sonra nasil olacak bi bakmam lazim ☺️
Nerelerdesin kaptanicem? Goremiyorum seni

Back
X