• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İlk yapıyorum
2 haftaya mezunum kanki
Haberin olsun
Elini çabuk tut

Yaa
Kank benim 5.5 kilo vermem lazim
Hadi 4 olsun
2 haftada 4 kilo cok cok zor :(
9 eylul diyosun yani
Zaten ben de 9un sabahi hizlica tartilabilirsem iyidir
Sonra tatile cikcaz 1 hafta
Tamam 9 eylul
Bakalim 9 eylulde (ya da 7 eylul olan cuma gunu tarti bildiriminda) kac cikicaz, ikimiz de ayni anda mi mezun olucaz ya da hangimiz mezun olucak....

Artık kötünün iyisi diyorsun :KK70:
Canım inşallah ya

Aynen :KK70:
Su dakikadan itibaren 1 tek abur cubur bile gormicem menunde!!!
O orman meyveli kefiri de icmiyosun, sade iciyosun iceceksen!!!!
Yoksa seni bloklarim :KK70::KK70::KK70:

Kuserim sana konusmam :KK70::KK70::KK70:
Ve konu acarim fayfeyfiy fayfeyfiy asiri pisbogaz biridir, yaptigi sporun kiymetini bilmeeezz veee onunla herkes dalga gecsin!!!!!!!!!!!
BAK SADECE ABUR CUBUR, YOK ALBENİYMİS, YOK CUBUK KRAKERMİS BİLMEM NEE, BUNLARİ YEME İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Simdiden 6 bin adim oldu
Aksama kadar 10 bin olur
20 dk bisiklet surdum
Simdi 20 dk daha surcem
Aksama plank ve ip ;)
Dizimin arkasindaki agri da gecti :)))
Sabah kahvaltimi da adam gibi ettim, hic kacamak yok tabi ki, yalniz bugun kahve abardi yav, kafamda 1 ya da 2 haftalik hic kahve icmeyerek detoks yapma fikri var ama hayirlisi bakalim ;)

Evet eve gidince kendime ben de bi spor düzeni olusturmak istiyorum, daha cok ic bacak ve kol agirlikli
İc bacak icin planktan iyi bisey yok bence hem cayir cayir yaniyor hem de ertesi gun bile sanki farkediliyor ya.
Kol icin de dun ben leslie yaparken yarim litrelik su siselerini tuttum elimde, cidden kollar daha iyi calisiyor.
Sen de cardio falan yaparken eline boyle yarim litrelik sise al cok isine yarar :)

İc bacak icin planktan iyi bisey yok bence hem cayir cayir yaniyor hem de ertesi gun bile sanki farkediliyor ya.
Kol icin de dun ben leslie yaparken yarim litrelik su siselerini tuttum elimde, cidden kollar daha iyi calisiyor.
Sen de cardio falan yaparken eline boyle yarim litrelik sise al cok isine yarar :)
Cardioda kendimi zor taşıyorum ben :D
5k da deneyebilirim, iyi fikir ;)

55 dakka bisiklet bitti 10dakka plank 500 ip bitti evede yeni geldim koyden akrabalar geldı yanlarına ugradım adım sayarıda acdım 3500 adım atmısım fena deıl :D akşam bisiklet kaldı onuda yapınca yatış :D sımdi yemek yıcem

Aynen :KK70:
Su dakikadan itibaren 1 tek abur cubur bile gormicem menunde!!!
O orman meyveli kefiri de icmiyosun, sade iciyosun iceceksen!!!!
Yoksa seni bloklarim :KK70::KK70::KK70:

Kuserim sana konusmam :KK70::KK70::KK70:
Ve konu acarim fayfeyfiy fayfeyfiy asiri pisbogaz biridir, yaptigi sporun kiymetini bilmeeezz veee onunla herkes dalga gecsin!!!!!!!!!!!
BAK SADECE ABUR CUBUR, YOK ALBENİYMİS, YOK CUBUK KRAKERMİS BİLMEM NEE, BUNLARİ YEME İSTİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamam canım inşallah
Ayy o kefir çok güzel şade içemem ki :D
Ama şimdi bugün değil de yarınki menüden itibaren görmezsin inşallahh

Yaa
Kank benim 5.5 kilo vermem lazim
Hadi 4 olsun
2 haftada 4 kilo cok cok zor :KK43:
9 eylul diyosun yani
Zaten ben de 9un sabahi hizlica tartilabilirsem iyidir
Sonra tatile cikcaz 1 hafta
Tamam 9 eylul
Bakalim 9 eylulde (ya da 7 eylul olan cuma gunu tarti bildiriminda) kac cikicaz, ikimiz de ayni anda mi mezun olucaz ya da hangimiz mezun olucak....
Doğru yaa sen TAtile çıkıyorsun
Senin daha çokmuş 4 kg
Benim 2 küsür kg kaldı
Bakarız o zaman :))

Back
X