- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin suan ki kılon tam benlıkAynen, cidden hic zor degil![]()
Güzellll
Suan ilkokuldayim, onceden ortaokuldaydim. Burdan tasininca da lise düşünüyorum
Spor yapamazsan bile yediklerine dikkat etmeye calis canım. Ben de dun tüm gün yollardaydim sabah 8, gece 1de geldik. Spora yapamadim haliyle.cgdmk rakibeeeem yarın da şehre ineceğiz inşallah yazacağım mesaj burada olurum
Yarın dikkat edeceğim az da spor inşallah
@esperenzaa kaptanım özür dilerim hareket etmeye çalışıyorum menüm de maalesef bozuldu çok özür dilerim
Kızlar hepinizden çok özür dilerim 2-3 gündür çok bozuk yediğim için
Umarım gruba zarar vermem
@asilsoy canım evet ama hiç uğramayınca merak etmiştim
Hoşgeldin :)
Bunlarda güncel öcesi sonrasısımdi cekdım bırdahakı sefere diyete başladıktan sonra ilk çekildim fotoyla bırlestırıcem :)
Günaydın kolay gelsin. Beni niye etiketlemiyon he.@esperenzaaNdymk
PAZARTESİ KİLO BİLDİRİM 61.5
Saol canım benım ♡ hepimize MaşallahTatlım maşallah kalçan baya küçülmüş. Nazarımız değmesin totonu kaşı. Bir sorum olacak. Göğüslerde küçülme oldu mu ? Benimkiler biraz büyük. Küçülsünler istiyorum.
Selam canım. İyi uyumussun maşallah:) iyi olmana sevindim.Kizlar gunaydin
Dun heralde beni gunes carpti
Dun aksam 8den sabah 8e kadar uyudum
Esimi de 1 haftadir gormuodum olmadi boyle ama cok kotuydum, gunesin altinda bisiklet surersen olacagi bu.
Neyse ki iyiyim simdi sukur :)
Gecmisi soyle bi okudum
@fmad tamam canim, menu de abur cubur yok bugunden itibaren :) anlastik bak unutma. Sana tehditler savurdum
liliyaa lahmacun, dondurma vs. Yok canim ya, hic saglikli degil, o kiloyu versen de az dikkat etmeyince donuyor iste.. gunde 1 ogun de saglikli degil. 1 ogun normal oteki ogun salata seklinde olsa yani aksam ogunun, cidden kilo verirsin. Aralarina da en az 5 saat koysan super.
Cascade_ kanki iyi kilo verdin aslinda. 7 kilo gitmis ve kalici olarak. 162 boya 68 kilo bence cokmus. 162ye 59 kilo ise bence oyle ya da boyle super gozukur
Trabzonlu3461 Allah azmine zeval getirmesin :) sen hepimizden once mezun olcan hee
ama onemli olan bundan sonraki hayatinda dikkatli olmak. Kiz genceciksin, o ilk foton mesela nasil fazla kilo o sanki 50 yasinda gibi, gunah degil mi? Bir daha bu kadar ugrasamazsin da bak. Hayatini az cok dikkat ederek gecir, bi daha asslaaa boyle hata yapma. Bak 5 sene sonra boyle patir patir gitmez, her sene zorlasir kilo vermek, illa yasayarak ogrenmeyin bir seyi de, bi kere de soz dinleyin sen ve @fmad .... :)
Tebrikler diyim ne diyim A mı diyim B mi diyim ne diyim :))Bildirim yapmıcakdm ama dayanamadım :) hastalık gibi bu ne ya
Cuma: 77.200
Pazartesi bugün: 74.400
Fark: -2.800
Vc çıkmadan önce 74.900dü çıktıktan sonra 74.400 e indi![]()
Oo iyi iyi :)
Saol canım benım ♡ hepimize Maşallah
Benimde çok büyüktü 100ustuydu suan 95 beden takıorum yani evet oldu :) kılo verdikçe kuculuor ama sole bısı var bnm oldum olası çok küçük olmadı en fazla 85 e düşer daha ıncenı sanmam
Haha saol canımTebrikler diyim ne diyim A mı diyim B mı diyim ne diyim :))
Gidiyor canım gögüsdede cok yag bırıkıor yag yaktıkca ordakı yaglarda erıyor olması gereken hale gelıor merak etme :) esım tutturdu yeter daha verme dıe ama ben daha cok vermek ıstıorum 54e kadar dusmekAy çok mutlu oldum. Benimde oldum olası küçük olmadı. Şimdi zayıflayınca onlar büyük kalırsa çok garip olacak diye korkuyorum. Gerçi motivasyon amaçlı sürekli zayıflayan insanların fotolarını inceliyorum. Orda bütün kadınların küçülmüş. Annemde hep ilk önce göğüsten gider merak etme diyor.
Yok yok olmaz. 70 lerde de hızlı veriliyor. Hele ki sen yani... Ben ilk hafta 2 kilo vermiştim 73 kiloyken. ki sen çok daha dikkatlisin. 50'lerde zor oluyor işte. Sen de yakında 50'leri görürsün. Sonra da ayyyh takıldım yaa diye dövünürsün buralarda inşallah:))Haha saol canımama korkuorum 70den inince yavaslama duraklama olur dıe hayırlısı olsun ya nedım
![]()
Ay 50 lere gelimde ayda 1 2 kiloya ragzıyım sıkıntı deıl canım valla 50 leri gormeyi özledim tartıdaYok yok olmaz. 70 lerde de hızlı veriliyor. Hele ki sen yani... Ben ilk hafta 2 kilo vermiştim 73 kiloyken. ki sen çok daha dikkatlisin. 50'lerde zor oluyor işte. Sen de yakında 50'leri görürsün. Sonra da ayyyh takıldım yaa diye dövünürsün buralarda inşallah:))
Gidiyor canım gögüsdede cok yag bırıkıor yag yaktıkca ordakı yaglarda erıyor olması gereken hale gelıor merak etme :) esım tutturdu yeter daha verme dıe ama ben daha cok vermek ıstıorum 54e kadar dusmekesım garip tombul sevıo ya
MaşallahBunlarda güncel öcesi sonrasısımdi cekdım bırdahakı sefere diyete başladıktan sonra ilk çekildim fotoyla bırlestırıcem :)