Kizlar gunaydin
Dun heralde beni gunes carpti
Dun aksam 8den sabah 8e kadar uyudum
Esimi de 1 haftadir gormuodum olmadi boyle ama cok kotuydum, gunesin altinda bisiklet surersen olacagi bu.
Neyse ki iyiyim simdi sukur :)
Gecmisi soyle bi okudum
fayfeyfiy
tamam canim, menu de abur cubur yok bugunden itibaren :) anlastik bak unutma. Sana tehditler savurdum
liliyaa
lahmacun, dondurma vs. Yok canim ya, hic saglikli degil, o kiloyu versen de az dikkat etmeyince donuyor iste.. gunde 1 ogun de saglikli degil. 1 ogun normal oteki ogun salata seklinde olsa yani aksam ogunun, cidden kilo verirsin. Aralarina da en az 5 saat koysan super.
@giustizia_ kanki iyi kilo verdin aslinda. 7 kilo gitmis ve kalici olarak. 162 boya 68 kilo bence cokmus. 162ye 59 kilo ise bence oyle ya da boyle super gozukur
Trabzonlu3461
Allah azmine zeval getirmesin :) sen hepimizden once mezun olcan hee

ama onemli olan bundan sonraki hayatinda dikkatli olmak. Kiz genceciksin, o ilk foton mesela nasil fazla kilo o sanki 50 yasinda gibi, gunah degil mi? Bir daha bu kadar ugrasamazsin da bak. Hayatini az cok dikkat ederek gecir, bi daha asslaaa boyle hata yapma. Bak 5 sene sonra boyle patir patir gitmez, her sene zorlasir kilo vermek, illa yasayarak ogrenmeyin bir seyi de, bi kere de soz dinleyin sen ve
fayfeyfiy
.... :)