• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dogulular tombul sever cidden. Ama sen bosver, esin de basta seni zayifken sevmis. Ayrica tombul derken ele avuca gelen iste, kurdan gibi degil. Benimki de tam tersi, balik etliligi bile sevmiyor :KK43:
Valla eşim benim en iyi motıvem inatcıyım zıttım verme dedikçe veresım gelıo belki oda bilerek yapıo hehehhe :D ama cidden 110kende 1kere kılo ver begenmıom demedi ♡ ama tabıkı zayıfken sevdi evlendik eski haline donucem inşallah o balık etlı sevsede :D

Valla eşim benim en iyi motıvem inatcıyım zıttım verme dedikçe veresım gelıo belki oda bilerek yapıo hehehhe :KK70: ama cidden 110kende 1kere kılo ver begenmıom demedi ♡ ama tabıkı zayıfken sevdi evlendik eski haline donucem inşallah o balık etlı sevsede :KK70:

Benimki dedi
Der yani sakayla karisik
O da oyle motive edio heralde, cogu zaman ters tepti ama :KK70:

Benimki dedi
Der yani sakayla karisik
O da oyle motive edio heralde, cogu zaman ters tepti ama :KK70:
Hahahha bana dese gebertırım onu kaldıramam eşimden ole bısı arkadaslarm ailem dese zoruma gtmezde esım derse gıder :KK70: oda bılıor uzulucemı demez hep her halınle güzelsin ve her halınle sevıorum der :KK70:
Sporda şimdilik bitti :KK70:
500 ip 10dakka plank 30 dakka ev işi ve 65 dakka eliptik akşam kaldı sadece :KK70:

Canım haklısın ama evde yapmıyoruz ya şu an sıkıntnormal yemek yersek ekmek yemem İnşallah

normalde yanıma hep kayısı alırım canım ama evde kalmış aklıma gelmedi ya
Market falan yokmu meyveli yogurt al kayısı olanından ufakda olsa bastırır açlığını veya en ufak boy normal yogurt yemege kadar idare edersın

Hahahha bana dese gebertırım onu kaldıramam eşimden ole bısı arkadaslarm ailem dese zoruma gtmezde esım derse gıder :KK70: oda bılıor uzulucemı demez hep her halınle güzelsin ve her halınle sevıorum der :KK70:
Sporda şimdilik bitti :KK70:
500 ip 10dakka plank 30 dakka ev işi ve 65 dakka eliptik akşam kaldı sadece :KK70:

Yok kiz kaldiriliyo, o da benim iyiligimi istiyo ozunde, cok asiri kilo alsam adam bosicak degil heralde :KK70:bi de benimki iri yari, ben her turlu kucuk gorunuyom zaten yaninda, biliyor yani.

Masallah kiz supersin, hadi bakalim aksama ben de eliptik yapicam 15 dk ;) innnsallah tabi :KK70:

Yok kiz kaldiriliyo, o da benim iyiligimi istiyo ozunde, cok asiri kilo alsam adam bosicak degil heralde :KK70:bi de benimki iri yari, ben her turlu kucuk gorunuyom zaten yaninda, biliyor yani.

Masallah kiz supersin, hadi bakalim aksama ben de eliptik yapicam 15 dk :KK66: innnsallah tabi :KK70:
Hahaha orası olede ben o konularda hassasım cabuk kırılıorum :KK70: sen sanslsn benim kocam ufak tefek yanında yürüyen balına gibiyim hahaha :KK70:
Saol canım ♡ sanada maşallah alısdırdım seni eliptige heralde :KK70: super

Hahaha orası olede ben o konularda hassasım cabuk kırılıorum :KK70: sen sanslsn benim kocam ufak tefek yanında yürüyen balına gibiyim hahaha :KK70:
Saol canım ♡ sanada maşallah alısdırdım seni eliptige heralde :KK70: super

Valla senden gaza geliom eliptik acisindan ;)
Bisey olmaz, fistik gibi olucan insallah ;)

Back
X