- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Hemde nasıl :)))
Sus len
Mesajın uzunluğundan pek adapte olamadım :))
Tekrardan süper diyorum
Ahahahaa
Güzelll
İyi verdin kilo diyom.
68 cokmus la boyuna diyom.
59 ol kank diyom.
O kadar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus len
Tekrardan süper diyorum
Ahahahaa
Güzelll
Sus len
Tekrardan süper diyorum
Ahahahaa
Güzelll
Ölüyorum açlıktan ya
Alışveriş için geldik hala yemek yiyemedik
Buranın kendine has bir simidi var ondan yarım yedim canım
Umarım oturur yemek yeriz bir yerde artık
Valla eşim benim en iyi motıvem inatcıyım zıttım verme dedikçe veresım gelıo belki oda bilerek yapıo hehehheDogulular tombul sever cidden. Ama sen bosver, esin de basta seni zayifken sevmis. Ayrica tombul derken ele avuca gelen iste, kurdan gibi degil. Benimki de tam tersi, balik etliligi bile sevmiyor![]()
Valla eşim benim en iyi motıvem inatcıyım zıttım verme dedikçe veresım gelıo belki oda bilerek yapıo hehehheama cidden 110kende 1kere kılo ver begenmıom demedi ♡ ama tabıkı zayıfken sevdi evlendik eski haline donucem inşallah o balık etlı sevsede
![]()
Canım onu da arabaya getirdiler arabada yedik birazdan yeriz herhalde yemekYaninda ayran icseydin keske
Hem daha cok tutar hem de o beyaz unun verdigi zarari azaltir
Hahahha bana dese gebertırım onu kaldıramam eşimden ole bısı arkadaslarm ailem dese zoruma gtmezde esım derse gıderBenimki dedi
Der yani sakayla karisik
O da oyle motive edio heralde, cogu zaman ters tepti ama![]()
Canım yiyeceğiZ de bir işleri bitse... ben inmedim de patladım arabadafayfeyfiy
Yemek yiyemezseniz 2 tane ayran ic
İstersen kalan simidi de bitir yaninda
Baya tok tutar hem de iyidir yani :)
Tamam datlim, ekmek yemeCanım onu da arabaya getirdiler arabada yedik birazdan yeriz herhalde yemek
Canım ufak bısıler atıstır meyveli yogurt falan yıyene kadar istersen veya meyve falanCanım yiyeceğiZ de bir işleri bitse... ben inmedim de patladım arabada
Canım haklısın ama evde yapmıyoruz ya şu an sıkıntnormal yemek yersek ekmek yemem İnşallahTamam datlim, ekmek yeme
Simit yidin cunku![]()
normalde yanıma hep kayısı alırım canım ama evde kalmış aklıma gelmedi yaCanım ufak bısıler atıstır meyveli yogurt falan yıyene kadar istersen veya meyve falan
Market falan yokmu meyveli yogurt al kayısı olanından ufakda olsa bastırır açlığını veya en ufak boy normal yogurt yemege kadar idare edersınCanım haklısın ama evde yapmıyoruz ya şu an sıkıntnormal yemek yersek ekmek yemem İnşallah
normalde yanıma hep kayısı alırım canım ama evde kalmış aklıma gelmedi ya
Hahahha bana dese gebertırım onu kaldıramam eşimden ole bısı arkadaslarm ailem dese zoruma gtmezde esım derse gıderoda bılıor uzulucemı demez hep her halınle güzelsin ve her halınle sevıorum der
Sporda şimdilik bitti
500 ip 10dakka plank 30 dakka ev işi ve 65 dakka eliptik akşam kaldı sadece![]()
Market falan yokmu meyveli yogurt al kayısı olanından ufakda olsa bastırır açlığını veya en ufak boy normal yogurt yemege kadar idare edersın
Hahaha orası olede ben o konularda hassasım cabuk kırılıorumYok kiz kaldiriliyo, o da benim iyiligimi istiyo ozunde, cok asiri kilo alsam adam bosicak degil heraldebi de benimki iri yari, ben her turlu kucuk gorunuyom zaten yaninda, biliyor yani.
Masallah kiz supersin, hadi bakalim aksama ben de eliptik yapicam 15 dkinnnsallah tabi
![]()
Aynen hem sındırımı düzenliyor iyi olur tualete çıkmak ıcınde
Canım şu al alabileceğim bir yerde değilim ya
Kaç gündür çıkamıyorum evetAynen hem sındırımı düzenliyor iyi olur tualete çıkmak ıcınde
Hahaha orası olede ben o konularda hassasım cabuk kırılıorumsen sanslsn benim kocam ufak tefek yanında yürüyen balına gibiyim hahaha
Saol canım ♡ sanada maşallah alısdırdım seni eliptige heraldesuper