• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah: 1 yumurta, 2 dilim peynir, yarım salatalık. aç karnına 1 bardak su.
ara: 1 bardak çay
öğlen: 1 yumurta, 1 salatalık, 1 bardak su
ara: türk kahvesi, 1 adet yuvarlak kakolu bisküvi
akşam:tek şiş kuşbaşı, 2 kaşık salata, çeyrek közlenmiş domates, 1 kaşık yoğurt.

spor: 6000 küsür adım : 90 puan
su: 1 lt kaldım ( iş yerine su alamadım öğlen rahatsız olduğumdan ev egeldim, sonrasında zaten su içemedim öğleden sonra.)

*şuan su içmeye devammm

@esperenzaa @fattylamb94
Afiyet olsun :) su az olmus ama iciyosab sorub yok menu guzel. Gecmis olsun
:KK70::KK70:
Ben deeee
Akşam yemeği yemedim
Dolabi acip geri kapatiyorum :D
Menü @esperenzaa @fattylamb94 Kanguru_ Kanguru_
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 4 çeri domates az peynır kayısı çayı (yeşil çay bittigi için)

Ara türk kahvesi

Akşam haşlanmış tavuk 1 çeri domates 1 kaşık yoğurt
Gece yogurt kürü
3.8ltr su
Spor
143 dakka eliptik bisiklet:
10.30 plank: 210
600 ip atlama: 120
32 adet mekik: 1
2600 adım: 38
1 saat ev işi: 20
Toplam : 961 puan
10 dk 30 sn plank o yanlis anlamadiysam. Cok fazla degil mi ? Kendine cok yukleniyosun gibi geliyo bana

@eddakrc canımm doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşın sağlık ,mutluluk ve taş gibi bir vücut getirmesi dikeğiyle :KK200:
fayfeyfiy fayfeyfiy kız seni yerim ,demek unlular,tatlılar yedin yokluğumda:KK70:Ben ortalıkta olmayınca iyice cozutuyon .
Bol posalı lifli şeyler tüket canım ki bağırsakların hareketlensin.
Sorma kaptanım Yaa
Şu süreç hiç iyi gelmedi

@eddakrc canımm doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşın sağlık ,mutluluk ve taş gibi bir vücut getirmesi dikeğiyle :KK200:
fayfeyfiy fayfeyfiy kız seni yerim ,demek unlular,tatlılar yedin yokluğumda:KK70:Ben ortalıkta olmayınca iyice cozutuyon .
Bol posalı lifli şeyler tüket canım ki bağırsakların hareketlensin.
Sorma kaptanım Yaa
Şu süreç hiç iyi gelmedi

Ben de artik cok fazla aktif olamam, 55e inip mezun olmayi dusunuyorum, sonra oncesinde de devam ettirdigimiz grubumuzla son 5 kiloyu verip korumaya gecerim insallah. Hem kaptanimiz da gidince pek tadi tuzu kalmaz buralarin :KK43:
Coluk cocuk, ev, es, is zor olur. 2. Universiteye de baslamak istiyorum nasipse. Elde telle yerimde sayiyorum ☺️
Hangi bölüme♥️
Çok sevindim canım
Seni orada da bırakmayacağım :D

Dolabi acip geri kapatiyorum :KK70:
10 dk 30 sn plank o yanlis anlamadiysam. Cok fazla degil mi ? Kendine cok yukleniyosun gibi geliyo bana
Aynen cnm bıanda yapmıorum ama 40 sn plank 100 ip şeklinde yapıom

Arkadaşım bendeydı yenı gıttı anca geldım kızlar pek yorumda yapamadm menulere kusura bakmayın

Ya bide bir kaç güne regl bekliyorum onunda ağrısıyla birleşti herhalde.
Düzelir canım gıremessen sogan suyu ıc kesın gırersın

Canım valla uzun zaman geçti. İyi desem tam değilim, kötü desem çok şükür deyip o kadar değil diyorum işte böyle canım.
Ailemle vakit geçirmek iyi geldi, arada tatsız şeyler konuşmak zorunda kalsakta( diğer aktabalar ile alakalı) genel itibariyle iyiydi.
Ama diyet hak getire bu bayramda bir bıraktım tam bıraktım canım. Başlayacağım bir türlü istediğim gibi yapamadım heves mi gitti ne. İçim daralıyor ama sebebi yok. Bende arkadaşla spor salonuna yazılmaya karar verdim başkalarıyla birliktr daha çok azim olur diye. Onun dışında yememe dikkat etmeye çalışsam da bazen sanki kaçıyor en çokta hateketsizlik vurdu beni nerdeyse hiç yürümedim şu 10 gün. Dün başladım birazcık spora bugün biraz yürüdüm.
Ama dediğim gibi tam yapamadığım için kilo aldım ve takıla zarar vermekten endişe duyuyorum. O yüzden spor salonuna gidene kadar izinli mi olsam dedim ama bu cuma bildirim yapmam gerekiyormuş sanırım. Ne dersin izin alayım mı devam mı edeyim böyşe yalpalayarak... çok gel gitliyim bu aralat maaşesef.

Ha bu arada tam yapılandırma bizi vurmadı diyordum ki masalarımız dosylarla doldu takviye memur olduk. Birde bu var stres arttı bu hafta.

Çok uzun oldu:KK23:

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 adet domates
şekersiz çay

Ara
Yeşil çay

Öğlen
2,3 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
1 küçük dilim kepek ekmeği

Ara
1 adet elma

akşam
tavuk göğüs haşlanmış
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran

2.5 litre su
30 dakika kondisyon bisikleti 90 puan
2 saat yürüyüş 300 puan

Toplam 390

Kanguru_ Kanguru_ @fattylamb94 @esperenzaa
Menü ve spor super canım ♡

sabah: 1 yumurta, 2 dilim peynir, yarım salatalık. aç karnına 1 bardak su.
ara: 1 bardak çay
öğlen: 1 yumurta, 1 salatalık, 1 bardak su
ara: türk kahvesi, 1 adet yuvarlak kakolu bisküvi
akşam:tek şiş kuşbaşı, 2 kaşık salata, çeyrek közlenmiş domates, 1 kaşık yoğurt.

spor: 6000 küsür adım : 90 puan
su: 1 lt kaldım ( iş yerine su alamadım öğlen rahatsız olduğumdan ev egeldim, sonrasında zaten su içemedim öğleden sonra.)

*şuan su içmeye devammm

@esperenzaa @fattylamb94
Menü cok guzel sporda öyle canım suyu yükselt ama ♡

D48E51FA-83B8-4EF5-892A-20F803ACAD26.webp

Dolabi acip geri kapatiyorum :KK70:
Bende kapatıp açıyorum ve bunu yemiyorum

Back
X