Ya bide bir kaç güne regl bekliyorum onunda ağrısıyla birleşti herhalde.
Düzelir canım gıremessen sogan suyu ıc kesın gırersın
Canım valla uzun zaman geçti. İyi desem tam değilim, kötü desem çok şükür deyip o kadar değil diyorum işte böyle canım.
Ailemle vakit geçirmek iyi geldi, arada tatsız şeyler konuşmak zorunda kalsakta( diğer aktabalar ile alakalı) genel itibariyle iyiydi.
Ama diyet hak getire bu bayramda bir bıraktım tam bıraktım canım. Başlayacağım bir türlü istediğim gibi yapamadım heves mi gitti ne. İçim daralıyor ama sebebi yok. Bende arkadaşla spor salonuna yazılmaya karar verdim başkalarıyla birliktr daha çok azim olur diye. Onun dışında yememe dikkat etmeye çalışsam da bazen sanki kaçıyor en çokta hateketsizlik vurdu beni nerdeyse hiç yürümedim şu 10 gün. Dün başladım birazcık spora bugün biraz yürüdüm.
Ama dediğim gibi tam yapamadığım için kilo aldım ve takıla zarar vermekten endişe duyuyorum. O yüzden spor salonuna gidene kadar izinli mi olsam dedim ama bu cuma bildirim yapmam gerekiyormuş sanırım. Ne dersin izin alayım mı devam mı edeyim böyşe yalpalayarak... çok gel gitliyim bu aralat maaşesef.
Ha bu arada tam yapılandırma bizi vurmadı diyordum ki masalarımız dosylarla doldu takviye memur olduk. Birde bu var stres arttı bu hafta.
Çok uzun oldu