- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.762
- 63
@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben genelde bozdugum zamanlardan sonra alisana kadar kalori hesabi yapıyorum, sonra hem alismis oluyorum hem de sıkılmaya başlıyorum zaten saymaktanHmmm
Ben kalori saymayla ugrasamiom yaa
Ogun arasi saat koymayla ugrasabiliyorum anca, ekmek yememek falan.
K.hidrat alimim cok az oluyor bence o da halsizlik yapiyor.
Neyse zaten onumuzdeki pztsiye kadar baska kacamak yok cunku dondurma ve kek farkli saatlerde yedim, farkli ogun oldu
Bi de boyle deneyek ya bosver![]()
Ben dedim pek inanma ama yani senblrsn cnmKiz mantikli ama, yogun diyet yapinca spor yapmaya enerji kalmiyo bence, yani bende boyle.
Boyle haftada 2 kere abartmadan abur cubur ya da iste canim ne isterse yersem olur bence.
Kaçamak yapdın ama kola kabul edilemez valla hc hç olmamıs :/Dunku menu
@giustizia_
esperenzaa
Sabah: 3yk yulaf 1 sb light sut 1 ck tarcin 2 adet gun kurusu 1 yk chia
Oglen: yok
Aksam: chiali, peynirli salata
3 yk kiymali patlican yemegi (yagsiz yaptim)
Kacamak1: 1 kornet (160kcal yaziodu), 1 fincan normal kola, 1 dilim hazir kek
Spor:
Tempolu yuruyus: 45 dk : 112.5
Eliptik: 40 dk : 160
Plank: 5dk : 100
Toplam: 372.5
Su : 2lt
Yatmadan once her aksam elma sirkeli su iciyorum. Onun haricinde yesilcay, tarcinli su, maden suyu, kahve, cay... İcmedigim yok![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, kafan mesgulken kendini veremezsin zaten. Yine de dikkat etmeye çalış. Allah yardımcın olsun@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Cok uzuldum ayrılmana canım kafanı topladıktan sen geri gel ama@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum

Afiyet olsun canimKahvaltı ♡ yumurtanın sade beyazını trabzondan gelen ev yapımı teyzemin ıneklerının sütünden yapıldı 1cay kasıgı tereyagı ıle yapdm ♡
Saol cnm bi sürede bu sekılde yıcemAfiyet olsun canim![]()
Sanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini
1.Trabzonlu3461 5330 puan
2. @giustizia_ 2236 puan
3. Ben1295 puan
3. Oldum![]()
Bekledim, ara ara yazdim baska yazan olmadı3 kısı yarısmısız kmse puan paylasmadımı ya
3 kısı onemsıor sanırım puanlamayı herkez paylassın puanlarının toplamını kızlarrrr
Aynen cnm kalsn bole paylasmayanlara ceza olsunBekledim, ara ara yazdim baska yazan olmadı
Yarın cuma zaten. Yenisi yazilacak. Karisiklik olmasin.
Bu karmasada zaten diyete odaklanamazsin@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Ohhh afiyet olsunKahvaltı ♡ yumurtanın sade beyazını trabzondan gelen ev yapımı teyzemin ıneklerının sütünden yapıldı 1cay kasıgı tereyagı ıle yapdm ♡
Kiz bu ladar yuklenme kendineBu arada ben dünkü minnak sporumu da yazayım
30 dk ev isi(rutin olanin dışında) 10 puan
100 ip20 puan
Toplam 30 puan
fayfeyfiy
tebrik ederim kizlar :)Sanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini
1.Trabzonlu3461 5330 puan
2. @giustizia_ 2236 puan
3. Ben1295 puan
3. Oldum![]()
Aynen cnm kalsn bole paylasmayanlara ceza olsuntebrik ederim seni ♡
Aynen, ben geldim ya ondandırTakim bu ara cok sessiz sanki
Bayram tatili modundan cikamadilar heralde :) kac kilon kaldi mezun olmayaAynen, ben geldim ya ondandır
2 aydır sayfalarca yazıldı, yetisemedim. Eve döndüm sus pus oldu herkes
Şaka bi yana ben de okullar açılınca pek aktif olamam sanırım, bi mezun olabilseydim![]()