• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmmm
Ben kalori saymayla ugrasamiom yaa
Ogun arasi saat koymayla ugrasabiliyorum anca, ekmek yememek falan.
K.hidrat alimim cok az oluyor bence o da halsizlik yapiyor.
Neyse zaten onumuzdeki pztsiye kadar baska kacamak yok cunku dondurma ve kek farkli saatlerde yedim, farkli ogun oldu :KK43:
Bi de boyle deneyek ya bosver :KK70:
Ben genelde bozdugum zamanlardan sonra alisana kadar kalori hesabi yapıyorum, sonra hem alismis oluyorum hem de sıkılmaya başlıyorum zaten saymaktan☺️

Dunku menu
@giustizia_
esperenzaa esperenzaa
Sabah: 3yk yulaf 1 sb light sut 1 ck tarcin 2 adet gun kurusu 1 yk chia
Oglen: yok
Aksam: chiali, peynirli salata
3 yk kiymali patlican yemegi (yagsiz yaptim)
Kacamak1: 1 kornet (160kcal yaziodu), 1 fincan normal kola, 1 dilim hazir kek

Spor:
Tempolu yuruyus: 45 dk : 112.5
Eliptik: 40 dk : 160
Plank: 5dk : 100
Toplam: 372.5

Su : 2lt

Yatmadan once her aksam elma sirkeli su iciyorum. Onun haricinde yesilcay, tarcinli su, maden suyu, kahve, cay... İcmedigim yok :KK70:
Kaçamak yapdın ama kola kabul edilemez valla hc hç olmamıs :/
Onun haricinde spor çok iyi

@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, kafan mesgulken kendini veremezsin zaten. Yine de dikkat etmeye çalış. Allah yardımcın olsun

Kahvaltı ♡ yumurtanın sade beyazını trabzondan gelen ev yapımı teyzemin ıneklerının sütünden yapıldı 1cay kasıgı tereyagı ıle yapdm ♡

Eklentiler

• IMG_20180830_115952-1.webp
    IMG_20180830_115952-1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 34
@Esperenza çok ama çok özürdilerim takatim kalmadı yoruldum gruptan ayrilmak istiyorum hepiniz hakkinizi helal edin hepiniz iyi ku varsiniz insallah kilo verirsiniz tabiki bende. Sizleri seviyorum
Cok uzuldum ayrılmana canım kafanı topladıktan sen geri gel ama
İnşallah canım helal olsun benden yana bizde seni sevıoruz ♡

Sanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini

1. Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 5330 puan :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @giustizia_ 2236 puan :sampiyon::sampiyon:
3. Ben ☺️ 1295 puan :sampiyon:

3. Oldum :rolleyes:
:D 3 kısı yarısmısız kmse puan paylasmadımı ya :D 3 kısı onemsıor sanırım puanlamayı herkez paylassın puanlarının toplamını kızlarrrr

Bu karmasada zaten diyete odaklanamazsin :( hakkinda hayirlisi olsun. Cocugun icin guclu dur. Hoscakal
Kahvaltı ♡ yumurtanın sade beyazını trabzondan gelen ev yapımı teyzemin ıneklerının sütünden yapıldı 1cay kasıgı tereyagı ıle yapdm ♡
Ohhh afiyet olsun
Bu arada ben dünkü minnak sporumu da yazayım :KK70:
30 dk ev isi(rutin olanin dışında) 10 puan
100 ip ☺️ 20 puan
Toplam 30 puan
fayfeyfiy fayfeyfiy
Kiz bu ladar yuklenme kendine :D
Sanirim başka yazan olmayacak. Ben 3 kişinin sporunu yazayim 17-23 Ağustos tarihleri arasındakini

1. Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 5330 puan :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
2. @giustizia_ 2236 puan :sampiyon::sampiyon:
3. Ben ☺️ 1295 puan :sampiyon:

3. Oldum :rolleyes:
tebrik ederim kizlar :)

cgdmk cgdmk esperenzaa esperenzaa Kanguru_ Kanguru_
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 ya ben sporları puan yazmıyorum gelene kadar ama azar azar atlama iş vs yapıyprum
Hepsini yeme düzenim bozuk diye oraya veriyorum kızlar o yüzden
Zaten kaptanım da ceza verir normalde ama şu an o da yoğun ben direkt cezaya yatırıyorum az kaldı gelince telafi edeceğim

esperenzaa esperenzaa ya kaptanım çok çok özür dilerim senden ve takımdan
Kızlar ben tartılamayacağım :( çok özür dilerim
%99 ihtimal tartılamayacağım ama olur da ufacık bir ihtimal dahi olursa mutlaka tartılacağım

Aynen, ben geldim ya ondandır :KK70:
2 aydır sayfalarca yazıldı, yetisemedim. Eve döndüm sus pus oldu herkes ☺️
Şaka bi yana ben de okullar açılınca pek aktif olamam sanırım, bi mezun olabilseydim ☺️
Bayram tatili modundan cikamadilar heralde :) kac kilon kaldi mezun olmaya

Back
X